Argue Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Darkmoon kafilesinin shattrath city yanında kurdukları camptaki cadırlardan birinde bulunan 2 adam oyun içinde çok değerli olan itemları çok ucuza satıyor. Ama malesef limited suply Örnek: Black Lotus: 40s Fel Lotus: 4g Mavi gemler 12g Bütün herbler, çeşitli fiyatlarda Mana/Heal pot: 2g ( bizim servera göre pahalı ama başka serverda ah de 4gye kadar cıkıo) Bazı deri çeşitleri; ve karışık mote: 16s Arada uğrayıp kontrol etmekte fayda war. (kimsenin haberi yok iken sadece 2 saat basında dikildim ve; 24 black lotus; 8 fel lotus, 2si living ruby 6mavi gem ve 30a yakın mote (earth hariç) topladım.) Bol şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 gemler bizim serverda daha ucuzmuş ya :P yinede teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 sabah 5 de npclerin başında 8-9 kişi nöbet tutuyordu tarren millde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 oha bende simdi gittim baktım kimse almamıs orda 12g ye elune of star direk kaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 @Argue Eyvallah çok makbule geçti valla. İş yerinden son 1 saattir 5 dakikada bir 10 sn bakıyorum, genede 6 mavi gem, 2 fel lotus, 10 black lotus kaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 oy oy deli gibi bekliyor millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yuh ekmek kuyruğu olmuş bizim serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bizim serverda kimsenin haberi yok galiba :D. sadece 1 tane guildden adamalar geliyor arada onlarda full PvP guildi ikide bir BG leri geliyor kayboluyorlar bir yarım saat, vendor bana kaldı hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bu amcamlar kaç gün kalacak daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 allahtan server bomboş haa deli gibi gem yaptım 1 tane yok npcnin önünde zuhaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 3 gem 10 b.lotus :D nedense daha hiç fel lotus falan cıkmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 MasterHapLo said: grim batolda ters tepki yapti ahah yaziyi okuyan geldi ortam cok kalabalik :D Ben bizzat grim batoldayım, ve revolution tarafından ganklanıorum, söylemesemiydim ne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 neyse baya bir şey kaldırdık sonunda ally guildi kalabalık geldi tadı kaçtı :D yalnız ah'de black lotus fiyatları 7 golda düşmüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Argue said: Ben bizzat grim batoldayım, ve revolution tarafından ganklanıorum, söylemesemiydim ne :P Takıl sen takıl :) Skettis'e gidiyoruz biz quest yapmaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 MasterHapLo said: oha muhtemelen biz kestik nick neydi senin Seduce -> 3 kere dograndım Sauromat Eziq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 MasterHapLo said: kusura bakma turk oldugunu bilsek saldirmazdik... pvp server normal yaw, bende bi orc warrior kestim revodan biraz hile yaptım, çadırın üstünden dotladım :D kusura bakmasın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 MasterHapLo said: oha muhtemelen biz kestik nick neydi senin sen kimsin lo? ben domates :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Hotshot o.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 peki sen? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 oha tam olarak nerde acaba bu vendorlar, tarif edebilir misiniz? bi de bitiş tarihini bilen varsa rica edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 neyse buldum, bizim serverda kimse bilmiyor sanırım. bi tek paladin vardı vendorların basında awaydi o da :) ama kodumun kablonet i sürekli gidip geldiği için dogru duzgun bişey alamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 32 x Black Lotus 23 x Fel Lotus 11 x Mana Thistle 8 x Gem 18 x Mote of Mana 4x Mote of Fire 6-7 tanede ismi çok uzun olan deriler Kafamı kurcalayan diğer şey ise ben bunlar 2.5 - 3 saatte aldım acaba farmlasam daha kısa surermıydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 valla biraz önce bi umut gideyim dedim 3 gem aldım ilk baktığımda. cebimiz para görücek ya sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bizim serverda boku çıkmış işin 5-6 golda black lotus satılıyor ah'de.. en iyisi 40 adet lotusu soteleyip haftaya sürmek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bi arkadasın acc den girerim beklerim onun basında 20 dk da 1 kontrol ederim 1 lvl charla o sırada dafarm yaparım ne guzel iş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar