Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkmoon bitmeden ucuza ;

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Darkmoon kafilesinin shattrath city yanında kurdukları camptaki cadırlardan birinde bulunan 2 adam oyun içinde çok değerli olan itemları çok ucuza satıyor. Ama malesef limited suply
Örnek:
Black Lotus: 40s
Fel Lotus: 4g
Mavi gemler 12g
Bütün herbler, çeşitli fiyatlarda
Mana/Heal pot: 2g ( bizim servera göre pahalı ama başka serverda ah de 4gye kadar cıkıo)
Bazı deri çeşitleri;
ve karışık mote: 16s

Arada uğrayıp kontrol etmekte fayda war.

(kimsenin haberi yok iken sadece 2 saat basında dikildim ve; 24 black lotus; 8 fel lotus, 2si living ruby 6mavi gem ve 30a yakın mote (earth hariç) topladım.)

Bol şanslar
Mesaj tarihi:
Bizim serverda kimsenin haberi yok galiba :D. sadece 1 tane guildden adamalar geliyor arada onlarda full PvP guildi ikide bir BG leri geliyor kayboluyorlar bir yarım saat, vendor bana kaldı hehehe
Mesaj tarihi:
MasterHapLo said:
grim batolda ters tepki yapti ahah yaziyi okuyan geldi ortam cok kalabalik :D

Ben bizzat grim batoldayım, ve revolution tarafından ganklanıorum, söylemesemiydim ne :P
Mesaj tarihi:
neyse baya bir şey kaldırdık sonunda ally guildi kalabalık geldi tadı kaçtı :D

yalnız ah'de black lotus fiyatları 7 golda düşmüş :(
Mesaj tarihi:
MasterHapLo said:
kusura bakma turk oldugunu bilsek saldirmazdik...

pvp server normal yaw,
bende bi orc warrior kestim revodan biraz hile yaptım, çadırın üstünden dotladım :D kusura bakmasın artık
Mesaj tarihi:
neyse buldum, bizim serverda kimse bilmiyor sanırım. bi tek paladin vardı vendorların basında awaydi o da :)

ama kodumun kablonet i sürekli gidip geldiği için dogru duzgun bişey alamadım daha.
Mesaj tarihi:
32 x Black Lotus
23 x Fel Lotus
11 x Mana Thistle
8 x Gem
18 x Mote of Mana
4x Mote of Fire
6-7 tanede ismi çok uzun olan deriler

Kafamı kurcalayan diğer şey ise ben bunlar 2.5 - 3 saatte aldım acaba farmlasam daha kısa surermıydı :P
Mesaj tarihi:
bizim serverda boku çıkmış işin 5-6 golda black lotus satılıyor ah'de.. en iyisi 40 adet lotusu soteleyip haftaya sürmek lazım :D
  • Yeni Oluştur...