prondir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bu bilgisayar sorunları ve çözümleri hakkında pek bilgim olmadığı için yazıyorum. Biraz önce bigisayar açıkken ve hiçbir sorun yokken birdenbire bilgisayar klasörleri açmamaya başladı. Belgelerime girmek istidğim zaman yetkiniz yok falan dedi. Sonra res attım ama bu seferde mavi ekran çıktı kendine res attı ve iyice acayiplikler başladı, arka plan toshibanın kendi duvarkağıdı olmuş, hızlı başlat menüsü falan kalmış, klasörler hala açılmıyor vs.. Şimdi ne yapmam lazım. Format atmak çözer derseniz şu an yurttayım bilgisayarın her türlü driver cd si, cartı curtu evde. Evede bayramda gidebilecem ancak bayrama kadar çıldırırım ben bilgisayarsız. Yardım lütfen!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Virüs veya trojan bulaşmış. Anti virüs yazılımı bulup onu kur. Güncelleme yaptıktan sonra tarama yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Tamam deneyeceğim inşallah işe yarar. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ben inatla format at diyorum zaten driver falan internetten çekebilirsin hepsini yani cdleri yok diye atmaman anlamsız biraz:) hatayı tam anlamadım ama format atman daha iyi sonuç verir gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Niye herseye zart diye format? Format atmak son caredir arkadaslar, "aa virus varmis hemen format" mantalitesine kapilan niye bu kadar cok insan var aklim almiyor. Laptopumun klavyesinde iki tus bozuldu, fiziksel bi ariza yani, koskoca yetkili serviste ona bile format aticaklardi tembihlemesem. En az yarim gununuz gidiyo windowstu, driverdi programdi derken, ayrica harddiskin omrunden yiyen birsey az da olsa. Anti spyware deneyin, antivirus deneyin, system restore deneyin, calisan supheli programlari kurcalayin falan, hic olmuyosa atin formati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar