Korax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yok artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 uyduda yatay 3059074 dikey 92837429 frekansında düğün tivi var bu tip düğünleri göreblieceğiniz bonus:yaban tivi ayı avlayan türk kardeşlerimiz çıkınca kopuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 0 25. saniyede ben ilk başta adamın tekmesiyle tombul amcanın başındaki çöpçü şapkası kayboldu sandım meğersem tombul amca ustaca bir hareketle çıkarmış onu kafasından, ayrıca ilerleyen dakikalarda ortama gayet seksi bir şekilde akan kırmızılı eleman beni benden aldı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 THARKAS said: ya biraz sıkıs gibi gelecek ama unlu bir dans turu sanirim bu...simdi izledim bu videoyu bilium yorenin bilium dugunlerine katilmis biri olarak benzer sekilde dans eden iki kisiye rastlamisligim var. isin komik tarafi biri ofluydu...figurler ayni deil ama konsept ayni cilginca haraketler muzikle deli gibi kopup spastik haraketler yapmalar...cok ilgincdi herkes saskin sekilde izledi taktil etmeye calisanlar dahi oldu. karadenizlilerin hoptek dansı var onlan karıştırıyor olabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 turunculu moonkin!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ya o değilde,arkada baya akustik davul sound'u falan var :D grupta bombaymış heralde,göremedik ama,dıp tıs dıp tıs böyle :D bağlamacı yakmış arkada falan ahahah,buarada sapıtmışlar kırmızılı ne öyle ya,tekrar tekrar koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 abi ahahahah mükemmel ya adamlar bitirdi beni ya o kırmızılı olaya girince ben daıldım ya hepsi onu beklermiş gibi gay mode a geçtiler birbirlerine tecavüz etmey başladılar yta hahahaha çok güldüm ben lexius bide 3-4 kişi daha en yakındaki düğünü basıp bu hareketleri yapıcaz ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 turunculu eleman efsane ya o ne giriş öyle iptalim fdfsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 heyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar