Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telefonda,bilgisayardaki vidyoyu izleme.

Killer

Öne çıkan mesajlar

agalar şimdi yeni telefon aldım.k85i modeli soni erikson.bilgisayardan telefona,telefondan bilgisayar dosya aktarmayı buldum falan.şimdi bilgisayarımdaki tüm müzk ve vidyoları winanmp ile izliyorum yani winanmp dosyası olarak gözüküyo dosyalar.şimdi bi kaç tane müzik atmıştım telefona gayet rahatça dinledim müzikleri.ama geçenlerde 2 tane vidyo attım yine winanmp dosyası onları çalıştırmadı.oynat falan diye bişeyler gözükmedi.ondan sonra şu aklıma geldi.telefondan bilgisayara attığım vidyolar quick time olarak atılıyor.yani dedim bilgisayardaki winanmp dosyalarını quick time uzantısı yaparsam sorun çözülür.bi tane vidyoda denedim quick time oldu.ama o sırada aktardığım vidyolar quick time olmadı.dumur kaldım bende.ne yapabilirm?yardımcı olun plz.kib sçs
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:
kullanışı anlatır mısın?bide şimdi değiştiricem formatıın ama orjinali kalıcak dimi?yoksa komplemi? ha ya da kopyalarım o dosya üzerinde denerim olur heraldE?

Kullanışında bişey yok, çevirmek istediğin dosyayı programa sürüklüyosun, sonra neye çevireceğini falan belirleyip convert e tıklıyosun..kullanışı da gayet basit;

aha

Sosyal ağlarda paylaş

SUPER kullanıyorum ben, süper program ^^

dosyayı super'a sürükle, yukardan 3gp (sony e.)yi seç sonra telefonun ekranı kaçsa onu seç. telefon ekranından büyük çevirirsen se telefonlar resize etmez videoyu, simsiyah görünür izleyemezsin ona dikkat et.

kbiti fazla yükseltme kasar, elleme hiç.

SUPER çok iyi cidden :)

ekran olayına dikkat et, ben de gıcık olduydum bi ara sonradan farkettim.

240*320 imiş bu arada k850 ekranı, güzel telefon hayırlı olsun :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...