Killer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 agalar şimdi yeni telefon aldım.k85i modeli soni erikson.bilgisayardan telefona,telefondan bilgisayar dosya aktarmayı buldum falan.şimdi bilgisayarımdaki tüm müzk ve vidyoları winanmp ile izliyorum yani winanmp dosyası olarak gözüküyo dosyalar.şimdi bi kaç tane müzik atmıştım telefona gayet rahatça dinledim müzikleri.ama geçenlerde 2 tane vidyo attım yine winanmp dosyası onları çalıştırmadı.oynat falan diye bişeyler gözükmedi.ondan sonra şu aklıma geldi.telefondan bilgisayara attığım vidyolar quick time olarak atılıyor.yani dedim bilgisayardaki winanmp dosyalarını quick time uzantısı yaparsam sorun çözülür.bi tane vidyoda denedim quick time oldu.ama o sırada aktardığım vidyolar quick time olmadı.dumur kaldım bende.ne yapabilirm?yardımcı olun plz.kib sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 dosyanın uzantısını silip değiştirerek quictime movie yapamazsın. dönüştürücü program bulup onla video formatını değiştirmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bildiğiniz bi program var mı?link falan verseniz?veya program değiştirici diye mi aratiyim gagıldan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 google ya da http://www.download.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 "imtoo mpeg encoder" die bi zımbırtı var, video ve ses formatlarını dönüştürüyo falan.. eminim işine yarayacaktır.. ben kullanıyorum rahat + mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 kullanışı anlatır mısın?bide şimdi değiştiricem formatıın ama orjinali kalıcak dimi?yoksa komplemi? ha ya da kopyalarım o dosya üzerinde denerim olur heraldE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 onun seçenekleri vardır, isters üzerine yazarsın ister orjinali kalır.. totalvideoconverter diye bişeler vardı bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 arkadaşın dediğini indiriyorum.bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Killer said: kullanışı anlatır mısın?bide şimdi değiştiricem formatıın ama orjinali kalıcak dimi?yoksa komplemi? ha ya da kopyalarım o dosya üzerinde denerim olur heraldE? Kullanışında bişey yok, çevirmek istediğin dosyayı programa sürüklüyosun, sonra neye çevireceğini falan belirleyip convert e tıklıyosun..kullanışı da gayet basit; aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 SUPER kullanıyorum ben, süper program ^^ dosyayı super'a sürükle, yukardan 3gp (sony e.)yi seç sonra telefonun ekranı kaçsa onu seç. telefon ekranından büyük çevirirsen se telefonlar resize etmez videoyu, simsiyah görünür izleyemezsin ona dikkat et. kbiti fazla yükseltme kasar, elleme hiç. SUPER çok iyi cidden :) ekran olayına dikkat et, ben de gıcık olduydum bi ara sonradan farkettim. 240*320 imiş bu arada k850 ekranı, güzel telefon hayırlı olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar