SbNN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Aha da bu benim profilim İnt.Explorer'da açınca sayfanın yarısı görünmüyor.Ama opera ve firefox da düzgün çıkıyor .Çözebilen var mı ? Yardım pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ie6 mi ie7 mi hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 6 da görünmüyor. 7yi bileyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bende duzgun gozukuyor ie7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ağa Zenci var profilinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 SbNN said: 6 da görünmüyor. 7yi bileyeceğim. facebook ie6dan destegini kaldirdi facebook homepageinde yazar zaten upgrade edin diye ondandir ben upgrade etmistim duzelmisti ayni problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 aynı durumdayım beş dakka önce girdim ve yarısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ama diğer kişilerinki düzgün benimki yarısı yok şeklinde görünüyor. Yani destekleyip desteklememsi ile alakalı bişey değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bana da oldu ben mozilla ya geçtim orada iyi internet explorer ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 SbNN said: Ama diğer kişilerinki düzgün benimki yarısı yok şeklinde görünüyor. Yani destekleyip desteklememsi ile alakalı bişey değil sanırım. sen benim dedigimi bi yap bak hersey cok guzel olucak sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 applicationların bokunu çıkarmışın ondandır... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 facebook home'da uyarıyor zaten aga 6 mı kaldı geç bu işleri diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yani o kadar application yuklersen olacagı o. bir de kaldırdıgını zannedip kaldıramadıkların var. applications linkine tıkla profil foto'nun orda, gereksizleri sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 sanki hepsini sola taşımışsın gibi geldi ama tutup sağ tafara atamıyomusun?? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 şimdi reklamlar ... ff kullanın problem yaşamayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar