sir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 aman canım, kültürleri yok ki asimilasyonu olsun..di mi? hepsi dağda yaşayan kara kuru adamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 kart kurt seslerinden hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bence gerçekten mantıklı ve gerçekçi yaklaşımlar.tayyip'in dikkate alması gerek bu önerileri kesinlikle bnce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 madem suçlanıyoruz o halde yapalım düşüncesi yanlış. o düşünceyle hareket ediyor olunsa türkiye şeriat devleti olurdu. eheh. onun haricinde, türkiyenin asıl eksiği lobiciliktir. acilen iç sorunlarımızı minimal düzeye indirip, kompile lobi yapmamız lazım. herşeyi harika yapalım evet, ama reklamını yapmayı, kendimizi savunmayı da ihmal etmememiz lazım. iran gibi bi fedai servisi, mossad gibi bi haber alma sistemi, yahudiler gibi, ermeniler gibi lobiler vs. kısacası önce beraber çalışmayı öğrenmemiz ve sistematize olmamız lazım. bunu özel sektörümüzde bile başarmaya yeni yeni başladık, o yüzden zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Kafatasçı diyen arkadaşlar bence asıl sizlerde Baykal kafatasçılığı oluşmuş. Adam ne dese savunma ihtiyacı hissediyorsunuz, Baykal hata yapamaz mı yani? Bu adam herzaman en iyi fikirleri ortaya koyup, en doğru düşünceleri mi buluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Baykal kedi olalı bir fare tuttu diyen insanlara da baykalın her dediğini savunuyorsunuz demek hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 elm said: Baykal kedi olalı bir fare tuttu diyen insanlara da baykalın her dediğini savunuyorsunuz demek hmm... Tek tek okuyupta kim demiş bulamadım şimdi kedi fare olayını ama ben genel olarak söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 materyalist ve bencil siyasetçilerin ve yandaşlarının aptalca olan feryatları. Siyasette şu saatten sonra adam akıllı birisi başa geçemez, yarı bağımlı devlet olduk bile. Her yerde görebiliyorum O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar