tunca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 turnuvadaki deckler 9th ve 10th edition + lorwyn kartlarından olusacak, bi deckte en az 60 kart, land dısında aynı karttan en fazla 4 tane olacak. katılacak olanlar buraya katılcam yazsınlar ve özel mesajla katılacakları deckleri ve varsa sideboardlarını göndersinler, herkes gönderdikten sonra foruma yazıcam herkesin destesini, daha sonra değiştirmek yok. katılan herkes tüm katılımcılarla maç yapıcak. pazartesi gününe kadar en geç deckler gelsin ondan sonraki pazartesiye kadar da maçlar bitsin. maçlar 2ye varan kazanır şeklinde olacak kazanılan her oyundan 1 puan alıcaksınız yani 2-1 ise yenen 2 yenilen 1 puan alacak, maç sonuçlarını daha sonra açacağım forumdan bildireceksiniz, maçları oyuncular kendi aralarında ne zaman yapacakalrını karalaştıracakalar bu nedenle buraya isminizi yazdırırken msn falan verseniz güzel olur.(şart degil) bi de ayrıca başlık açarız, maçlarını yapmak isteyenler ordan da haberleşebilir. maçları yapabileceğiniz programlar: apprentice ve magic workstation. benim msn: [email protected] turnuvayla ve magicle ilgili bütün sorularınız için rahatsız edebilirsiniz. bu başlıktaki gereksiz mesajlar silinecektir, eğer turnuvayla ilgili konuşmak istediğiniz başka bir şey varsa yeni başlık açabilirsiniz, mucu. ayrıcana bu yaptığımız ilk turnuva olduğu için sorunlar çıkabilir aksaklıklar oalbilir, diğer turnuvalarda bu eksiklere sorunlara göre ayarlamalar yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bir daha konuyu okumadan mesaj atmıcam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ben katılıyorum. Yolladım decki vs. Evet en fazla 4 olacak :P dalgınlığına gelmiş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ben de varım turnuvada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 katılım az olduğundan turnuva iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ay canim, prolar mavi siyah desteyle oynardi eskiden yesil avatar koydurmazalrdi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yeşil hippi destesi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Yeşil sux,perish pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 biraz yalan oldu sanki turnuva :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Yahu nasil yapiyorsunuz turnuvayi, net uzerinden mi yoksa bildigimiz bi mtg store'da felan mi ? Netten diye tahmin ediyorum. Hangi programlari kullaniyorsunuz ? Link pls. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Magicwork Station Ahanda burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 baya kasintiymiş, onu download et, bunu download et, yok resimleri yok kartlari.. :D Komikmiş, eyw biraz takilalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bu kart resimleri 2 gune bitmez bu serverla :D biri rapid'e atsa aslinda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 abi zor falan değil 5dklık iş http://forum.paticik.com/read.php?36,1130198 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ben varım programı inceliyim bir akşam görüşelim msn den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 abi nasil 5 dakkalik iş sadece ravnicayi ele alsan 60 mb gibi bir resim arşivi oluyor. Ki kaç tane set var. Tek tek download, 20 şer felan.. uyuz iş. Koysa biri kardeşim hepsi bu şeklinde indirsek mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Buradan en üstteki torrent'i çekin Lorwyn hariç hepsi var içinde. Lorwyn'ide tek olarak çekip MWS'ın içinden Pics dosyasının içine atacaksınız. lorwyn için rapidshare link'i http://rapidshare.com/files/64576740/LRW_Fulls.zip Bakın Burasıda MWS'ının forumudur. Buradan da resimleri toplu yada tek tek'te çekebilirsiniz. Burada'da bir toplu torrent ve rapidshare linkleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 eyw cok guzel oldu bu işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ya indiriyim dedim de 3gb nedir,mws için 3gb indiremem valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 yav kart resimleri şart değil ki sadece oyunu oynamak için topu topu 20mb bişi indiriyosunuz. magic tutorial başlığında yazıyo hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Valla sanirim sonunda sistemi kurdum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 tunca zaten mws kurulu resimlere gerek görmedim onu şey ettim yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bir tutorial hazırlıyıcam bu hafta sonu.Vizelerim yarın bitiyor. Bu arada card resimlerini çekin bence arkadaşlar çok daha zevkli oluyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 _ILuVaTaR_ said: tunca zaten mws kurulu resimlere gerek görmedim onu şey ettim yukarda eheh ok yanlış anlamışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar