Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bonepartla razorjimmy master sinavina girmek icin ankaraya gelmisler, bulustuk raki ictik kaynattik mac izledik cok gulduk guzeldi tekrar beklioruz en kisa zamanda ankaraya :)-D resimler birazdan koyucam az resim var bende, gerisini bonepart koyar.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Zegna kilo mu verdin sen? Yoksa rakıdan mı öyle zombi gibi çıkmışın? :P
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 orta resim azmo bone ben rj
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 axedice said: Zegna kilo mu verdin sen? Yoksa rakıdan mı öyle zombi gibi çıkmışın? :P hastalandim bu ara troit bezleriylemi ne alakali bi sorun cikti o yuzden kilo verdim + iyi raki ictik ondan oyle cikmisim heralde. gobegim vardi acaip, azaldi filan suratimda cokmus yeni farkettim hehe
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Geçmiş olsun, rakı yaramış belli heh. Yalnız bonepart son resimde babam gibi çıkmış. Babamın da vardı zaten öyle yeşil bi lacostu. Yaşlanıyo lan herkes.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Geçmiş olsun. İlk fotoda hakkaten zombisin ama Zegna.
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 abilerime bak bea=).kimin var böle karizmatik yakışıklı abileri hah söleyin bana^^(berkay emir mujaxx!!)
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 lan bu razor ne artis adam, uyarilarimi dikkate almiyo. sinav yalan olmasin alkolden. son olarak, heralde raki ictiniz, sonra zegna raki icti =p.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 resmen yilardir bekledigim andi bi turlu denk dusememistik zegnayla sonunda raki amsasasi kismet oldu
Öne çıkan mesajlar