Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bonepartla razorjimmy master sinavina girmek icin ankaraya gelmisler, bulustuk raki ictik kaynattik mac izledik cok gulduk guzeldi tekrar beklioruz en kisa zamanda ankaraya :)-D resimler birazdan koyucam az resim var bende, gerisini bonepart koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Zegna kilo mu verdin sen? Yoksa rakıdan mı öyle zombi gibi çıkmışın? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 orta resim azmo bone ben rj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 axedice said: Zegna kilo mu verdin sen? Yoksa rakıdan mı öyle zombi gibi çıkmışın? :P hastalandim bu ara troit bezleriylemi ne alakali bi sorun cikti o yuzden kilo verdim + iyi raki ictik ondan oyle cikmisim heralde. gobegim vardi acaip, azaldi filan suratimda cokmus yeni farkettim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Geçmiş olsun, rakı yaramış belli heh. Yalnız bonepart son resimde babam gibi çıkmış. Babamın da vardı zaten öyle yeşil bi lacostu. Yaşlanıyo lan herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Geçmiş olsun. İlk fotoda hakkaten zombisin ama Zegna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 abilerime bak bea=).kimin var böle karizmatik yakışıklı abileri hah söleyin bana^^(berkay emir mujaxx!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ben kilo almisim lan :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 lan bu razor ne artis adam, uyarilarimi dikkate almiyo. sinav yalan olmasin alkolden. son olarak, heralde raki ictiniz, sonra zegna raki icti =p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 resmen yilardir bekledigim andi bi turlu denk dusememistik zegnayla sonunda raki amsasasi kismet oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar