Chemical Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Bozmadan kullanın ehu envayi çeşit şey yapıp işleyişini bozmayın http://c.1asphost.com/chemical/gicik.html Bunu baya bi önce yapmıştım bilgisayrda buldum:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 öeh 2001miş:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 kendini webmaster ilan etmiş bide....[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ehm.. onu yapmaman yazıyor.. babacum yaptı şuan offline:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 evet yani o kadar ugrastigina deymemis :)[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 amaçsız[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ctrl alt del yapmayıp enter e basılı tutan varmı:) 3 yıl önce diyorum yahu orta 1 de idim ozaman:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 hoş ve bir o kadarda boş[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Chemical, 14 January 2004 23:28 tarihinde demiş ki: ctrl alt del yapmayıp enter e basılı tutan varmı:) 3 yıl önce diyorum yahu orta 1 de idim ozaman:) sen şu an orta 1 de değil misin?[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bide sadece 98 de çalışıo bazı kısımlar[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 hayır karpuz lise 1 deyim 88liyim[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 allah allah...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Draven Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 chemical senin o harry potter tarzi resminde hic 16 yasinda gostermiyorsun
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Chemic sakın bunu bi daa yapma :)[signature][hline]Do your Best !
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bakınız enterleyen bir üye:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
THiM Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 tovbeeeee[signature][hline]Apache, 13 January 2004 23:27 tarihli mesajında demiş ki: "bayhanı dınledıkten sonra hayattan tum beklentılerımı ısteklerımı kestım don mevlanaa hoeydrea.."
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Draven o resim çekildiğinde bilgisayarım hiç format yememiş ve alınanı 1 ay olmuş haliydi bilgisayarım 5 yıllık oradaki tarih yanlış olabilir söyliyim:) 10 yada 11 yaşında idim yani[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Chemic bende lise 1 88 liyim ama enterleyen üye gibin deel meraklı üye nereye kadar yazmısın acep diye merak ettim Anad teknik lisede bilgisayar okuyom hazırlık bitti 1 işte Amele deileez :)[signature][hline]Do your Best !
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ya para toplayip bu adami "fazla zeki olup zarar verenler" okuluna fln gönderelim einstein gibi adam işi gücü muzurluk senin bi de aplan vardi nasıl dayaniyo sana ?[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Bende hep derdim bu tip şeyleri kim yapar çıktı ortaya sen iyi bişiyler yapabiliyomusun o tarz bişeyi yapmak zaten çok kolay ama insanlar bunu neden yapar anlam veremiyorum.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Power Word:Kill.....[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Eglenceli bir çalışma ama kurbanın canını sıkabilir meraktan sonuna kadar okudum ve kapadım :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Hiperaktif[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
elesso Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ben sonuna kadar enterladım,win 98 lerde oluyo dediğin şey sa nırım,bende bişey olmadı[signature][hline]eclipse:eive ikeste kıl bi sayfaya link
Öne çıkan mesajlar