Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 yıl önce yaptığım zımbırtı:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kendini webmaster ilan etmiş bide....[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 14 January 2004 23:28 tarihinde demiş ki:
ctrl alt del yapmayıp enter e basılı tutan varmı:)
3 yıl önce diyorum yahu orta 1 de idim ozaman:)

sen şu an orta 1 de değil misin?[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
tovbeeeee[signature][hline]Apache, 13 January 2004 23:27 tarihli mesajında demiş ki:
"bayhanı dınledıkten sonra hayattan tum beklentılerımı ısteklerımı kestım don mevlanaa hoeydrea.."
Mesaj tarihi:
ya para toplayip bu adami "fazla zeki olup zarar verenler" okuluna fln gönderelim einstein gibi adam işi gücü muzurluk

senin bi de aplan vardi nasıl dayaniyo sana ?[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
Bende hep derdim bu tip şeyleri kim yapar çıktı ortaya sen iyi bişiyler yapabiliyomusun o tarz bişeyi yapmak zaten çok kolay ama insanlar bunu neden yapar anlam veremiyorum.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
Eglenceli bir çalışma ama kurbanın canını sıkabilir meraktan sonuna kadar okudum ve kapadım :)[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
  • Yeni Oluştur...