Charsi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Resimler =Görsellerin linkleri düzeltildi paramecium= Evet yeni peugeot 308 Türkiye pazarına girdi :) tasarım olarak yine eleştirel olarak beyenmediğimi söyliycem ve arka cam tasarımı Audi A1 gibi yumurtaya benziyor :) diğer gerekli açıklamalar için Para'ya güveniyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 http://www eklersen eğer gözükür fotolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 www eklersem gözükmez çünkü subdomain'e kaydedilmiş resimler bu durumda ne diyoruz bug var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 iyi de 7 ler daha yeni girmemiş miydi piyasaya ben mi karıştırıyorum, 8 ler girdiyse de yeni girmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 7ler makyajlanmıştı ki '05de makyajlandı diye biliyorum ben, yoksa 7ler '01den beri var beter olsun diyorum bi 307 sahibi olarak :) agresifleşmiş bi aile arabası, hatta anne arabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bu ne boyle, alistigimiz Peugeot hatchback'ine 407 burnu takmislar, cakmislar 308 diye :) Jetta mantigi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 206 207 ee ben 7 li modelleri yeni çıktı diye hatırlıyordum fazla takip etmiyorum ama :/ yani peugeotlarda ilk rakam kasa sonraki 2 rakam model değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Selam, Sınırdan içeri sokulmamalıydı :) Arka cam eğimi ve bagaj kapağı Leon+Megane HB karışımı gibi. Kısaca, poposu çok dışarda :D Bu kadar yorum yeterli mi Charsi :))) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 20x serisinde 7 modeli diger serilerdeki 7 lerden cok cok sonra cikti. o yuzden oyle. 307 cok cok uzun suredir yollarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Tercih edilebilirlik oranı fıyatıyla eş olucaktır.Abartıp bınılebılır duzgun bır paketını Astra veya Audiye yakın tutarlarsa sanmıyormkı kimse Alman arabası varken Fransız ı tercih etsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 120bglik 1.6 benzinli 150bglik 1.6 benzinli 120bglik 1.6 dizel ve 90bglik 1.6 dizel motoru olucakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 308 cc gormek lazım aslında bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 türkiye olarak neden kaliteli araba ithal etmediğimizi anlamıyorum. yani en azından RX-7 'nin USA convert edilmiş hallerinden Türkiyedede satışa sunulabilir. ayrıca neden se hiç bir Peugeot serisini sevmem :) hiç alışamadım bu arabaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Fransızlardan uzak durun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 yollarımız rezil + akaryakıtlarımız rezil + vergilerimiz aşırı yüksek bu yüzden kısıtlı sayıda güzel araç geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Burun kismi bence guzel olmus. Diger taraflari pek guzel degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 307 diye bir model olmasaydı bu çok güzel olmuş derdik muhtemelen ama 307'ye kıyasla pek bir farklılık barındırmadığından sanki biraz daha geniş çaplı bi makyaj yapılmış gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 evet burun ve ozellikle sis farlari pek bi $ik olmus ama gerisi yalan olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Selam, Ben sis farlarının, ön far grubuna dahil edilmesinden yanayım. Böylece hava atmak için gündüz vakti veya karanlıkta gereksiz yere yakma durumları engellenmiş olur bir nebze. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 en sinir edenleri farlari kapatip sis fari yakanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 parksis deniyor Onun adına Şahinciler iyi bilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 hatta farlarınız patlaksa "parksis" le dolaşıp cevirmelerde problem yaşamayabilirsiniz 307nizle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Selam, Sıkışık trafikte gözünüzün önünde yanan -ve hatta bazen sağ stop grubuna da sis için ampül takarlar- sisleri deli ediyor. Yurdum insanına lüks o özellik. Ben Fransız aslanının benimsemiş olduğu ön yüzü bir türlü beğenemedim. Citroen'in C5'i misal çok şık :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ön sis yakmak kadar büyük kroluk yok bence fakat arka sisler kadar rahatsızlık vermediği de bir gerçek. Bence arka sis farlarını gereksiz yere yakanlara ceza falan getirilmeli ve ciddi şekilde denetlenmeli gerçekten insanı çok rahatsız ediyor. Bütün ışıkları yakmak gibi bir hastalığı var insanımızın. Ne oluyor arka sisleri yakınca çok merak ediyorum kadınlar arka sislerini yakan erkek sürücülerden tahrik falan mı oluyor sanıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Fransız malına boykot !!! Çok çabuk unutan bir milletiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar