Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Peugeot 308 Türkiye'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Resimler

=Görsellerin linkleri düzeltildi paramecium=

Evet yeni peugeot 308 Türkiye pazarına girdi :) tasarım olarak yine eleştirel olarak beyenmediğimi söyliycem ve arka cam tasarımı Audi A1 gibi yumurtaya benziyor :)

diğer gerekli açıklamalar için Para'ya güveniyorum:)
Mesaj tarihi:
Tercih edilebilirlik oranı fıyatıyla eş olucaktır.Abartıp bınılebılır duzgun bır paketını Astra veya Audiye yakın tutarlarsa sanmıyormkı kimse Alman arabası varken Fransız ı tercih etsin...
Mesaj tarihi:
türkiye olarak neden kaliteli araba ithal etmediğimizi anlamıyorum. yani en azından RX-7 'nin USA convert edilmiş hallerinden Türkiyedede satışa sunulabilir.

ayrıca neden se hiç bir Peugeot serisini sevmem :) hiç alışamadım bu arabaya.
Mesaj tarihi:
307 diye bir model olmasaydı bu çok güzel olmuş derdik muhtemelen ama 307'ye kıyasla pek bir farklılık barındırmadığından sanki biraz daha geniş çaplı bi makyaj yapılmış gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
Selam,

Ben sis farlarının, ön far grubuna dahil edilmesinden yanayım. Böylece hava atmak için gündüz vakti veya karanlıkta gereksiz yere yakma durumları engellenmiş olur bir nebze.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

Sıkışık trafikte gözünüzün önünde yanan -ve hatta bazen sağ stop grubuna da sis için ampül takarlar- sisleri deli ediyor. Yurdum insanına lüks o özellik.

Ben Fransız aslanının benimsemiş olduğu ön yüzü bir türlü beğenemedim. Citroen'in C5'i misal çok şık :)

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Ön sis yakmak kadar büyük kroluk yok bence fakat arka sisler kadar rahatsızlık vermediği de bir gerçek. Bence arka sis farlarını gereksiz yere yakanlara ceza falan getirilmeli ve ciddi şekilde denetlenmeli gerçekten insanı çok rahatsız ediyor.

Bütün ışıkları yakmak gibi bir hastalığı var insanımızın. Ne oluyor arka sisleri yakınca çok merak ediyorum kadınlar arka sislerini yakan erkek sürücülerden tahrik falan mı oluyor sanıyorlar?
  • Yeni Oluştur...