ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Asıl mesele memleketim Gaziantep, kürdistan topraklarına katıldı diyelim, tc kimliğimin üstünde doğum yeri neresi yazıcak ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 imamizer said: önemli diye başlığı görünce kürdistanı kurcaz beyler acil 200 wood 150 stone lazım diyecek sandım. ASADGDSFGHDSFHDSFH :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 imamizer said: önemli diye başlığı görünce kürdistanı kurcaz beyler acil 200 wood 150 stone lazım diyecek sandım. abi niye o kadar az ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 imamizer said: önemli diye başlığı görünce kürdistanı kurcaz beyler acil 200 wood 150 stone lazım diyecek sandım. kurdistan wonder olarak 1000 1000 1000 istemeliydi sdfsddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ExtraJudical said: Asıl mesele memleketim Gaziantep, kürdistan topraklarına katıldı diyelim, tc kimliğimin üstünde doğum yeri neresi yazıcak ulan atatürk'ün de doğduğu yer yunanistan'da şu an. fark etmez yani, olağan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar