Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 dolar üzerinden dedim yav.300-400 olması lazım diye tahmin ediyorum,tam bir bilgim yok.Netekim zuhal müziğe msn'de sorduğuma göre 619 $ dedi.Yalnız muhtemelen nakitte bunu 500 $ gibi bi fiyata alacağına inanıyorum(nakitte enson nekadara 515 $ falan dediler çünkü).2. el bulursan hatta çok daha ucuza gelebilir.Yalnız geçenlerde bi ikinci el cube-100 ilanı görmüştüm sanki.Onada bu civarda bi fiyat istiyolardı.2. el çok daha ucuza bulunabilir amfi.Linkini atıyım pmden.
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bas gitarım geldi. tonu vb. süper. çok memnunum ilk birkaç saat için. amfi olarakta maddi problemler yüzünden roland cube 60 değil, marshall mb30 aldım o da süper.
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bass alcaksan fender jazz bass al yok böle güsel bi ton bi gitardan anca bukadar güsel ses çıkabilir bende var ordan biliyorum
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Fender jazz bass'a kadar daha ne gitarlar var ehuh :) Hayırlı uğurlu olsun diyorum,Amfi ise çalışma olayı için gayet uygun bence.Hayırlı uğurlu olsun diyorum :)
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 @adaminbiri cort b5 aldım bile. ayrıca fender jazz bass'ı da denedim ama o beni o kadar çok tatmin etmedi ne yazık ki. çok memnunum cort b5'ten. herkese de tavsiye ederim. @korax teşekkür ederim tekrardan yardımların için.
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 hayırlı uğurlu olsun aldıysan =) güle güle kullan *böle denirdi dimi*
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Washburn den vazgeçmen yerinde bir karar olmuş. Zira markanın Taurus serisi gitarları hariç diğerleri pek bi işe yaramayan gitarlar. Aldığın Cort a gelince, gerçekten çok uzun süre seni idare edebilecek bir gitar bulmuşsun, hayırlı olsun. Direk 6 telliyle başlanmaz a gelince, aslında başlanır. Ben öyle yaptım, şuanda bir adet Ibanez SR886 sahibiyim ve mutluyum, zira başlanmaz değil, sadece elin önce 6 telliye alışırsa 4 telli gitarlarda problem yaşama ihtimalin yükselir. Malum 6 tellilerde otoban gibi bi klavye oluyo. Bi de tabi 6 telli bas gitarla ne çalıcam sorusu var, tercih meselesi diyorum. DT çalmak düşüncesindeysen mesela(ben o amaçla aldım:D) 6 dan aşağısı kesmez tabii. Diğer türler için max. 5 telli idealdir. Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullan.
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 büyük bir dt fanıyım. davulda dt çalıyorum. bastada çalıcam. ama önce bir doğru düzgün herşeyi öğreneyim ondan sonra 6 telli bas gitara da geçicem elbet. ama haklısın otoban gibi klavye var.. :D
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 DT basları zordur ama söyliyim:D bide paso akort değiştiriyo myung amca, o yüzden ya şarkıyı transpoze ediceksin ya da gitarın akordunu şarkıdan şarkıya kaydırıcaksın, ki hakkaten işkence çekmek demek bu :D
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 myung petrucci'yi takip ediyor. benim hedefim bas riflerini davula uygun hale getirmek. çünkü myung arada portnoy'u takip ediyor ve süper işler çıkıyor ortaya. nah yaparsın dediğinizi duyabiliyorum. ama her müzisyenin bir hedefi olmalı.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 nah yaparsın demek saçma olur, zira bir basçı olarak ilk görevin ritm. temel olarak yapman gereken melodi ile ritmin arasını bulmak, uçan seslerin güvenli ritmle bağlanıp dengelenmesini sağlamak. yapmazsan olmaz zaten. groove.
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 model pek bilmiyorum bass ama yamaha lar güzel oluyo genelde. Veya ibanez esp falan deneyebilirsin
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 esp'den uzak durun mümkünse bass gitarda.. Ibanez'in de bartolini mk1 manyetikleri olan modelleri dışında hiç bi gitarını tavsiye etmem. Ha bide,baştan sona konuyu okuyun plx.
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Korax cım benim gitarım Ibanez, manyetikleri de gayet Bartolini değil, tonlarından çok memnunum açıkçası. Bart sahibi modeller minimum 2000 dolardan falan başlıyo Türkiye piyasasında, o yüzden ciddi miktarda para ayıramayacaksan çok tavsiye edilesi bir durum değil. Ha tabii gönül ister bir SR3006 alayım da cayır cayır yıkayım ortalığı diye ama, işte 3500 dolar kendisi ne yapalım...
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Sr 505 BTB556 Hatırladığım kadarıyla benim denediğim seri BTB serisi.Mydukkan piyasa fiyatlarından da oldukça yüksek satıyo.Bi müzik mağazasına gidip nakit fiyata bu gitarı oradaki fiyatından çok daha ucuza alabilirsin. Ibanez'in adamakıllı F/P açısından bence uygun minimum bu iki seri.Üzgünüm ama bu serinin altını at çöpe gitsin(iyi olabilen istisnalar kaideyi bozmuyo maalesef).Gerek kullanılan malzeme olsun,gerek kalite olarak olsun ibanez çok zayıf.Şekil gitar yapıp satıcam mantığıyla yaptığı tek manyetikli ve rezalet ötesi bi gitarı var mesela.Sağırdı alet en basitinden. Açıkcası 3500$ ibanez'e vermekte israf olur. Netekim zamanında ben 3500$'a Warwick Streamer stage I aldım,çokta memnun kaldım.Onu geçtim 2000$ gibi bi fiyata istediğin gibi bi gitarı en güzel şekilde yaptırma imkanında var.Daha Ken Smith'i var,Fodera'sı var,Pedulla'sı var,Yamaha JP'si var,varda var.Üzgünüm ama Ibanez baya bi çürük kalıyo bass gitar konusunda yanlarında.
Öne çıkan mesajlar