Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prince of Persia: Ghosts of the Past

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sonu değişikmiş evet. Yanlız ben prince'ten i haven't told you even my name ... gibi bir line bekliyordum.
Eh hoş olmuş sıradaki bölümü alalım. Birde diğer 3leme ile bağdaştırsınlar.
Farah iyimiş ayrıca yakışır ona :P
Mesaj tarihi:
makinam minreq'i karsiliyo, hersey kapali oynamaya calisiyorum, kasila kasila calisiyo ama oynaniyo. ama 10-15 dakika sonra alet cok isiniyo ve kapaniyo. bilgisayarimin hic isinma problemi yoktu daha onceden. acaba oyunla ilgili bilindik bi sorun mudur bu? patch falan baktim ama yoktu. yasayan var midir? ekran karti nvidia geforce go7300.
Mesaj tarihi:
inanılmaz beğendim oyunu.
cell shade grafik kullanımına zaten hastayım, olabildiğince fazla oyunda görmek isterim açıkçası. ubisoft da nefis tasarlamış her yeri. harika görünüyor oyun.

biraz fazla kolay oyun ama olsun, dert değil. tek gıcık olduğum nokta ardarda bi tuşa basmamız gereken yerler, özellikle warrior'la kapışırken feci yoruyor insanı.

ha bi de müzikler on numara olmuş, soundtrackini indirmek lazım.
Mesaj tarihi:
Gazanfer said:
makinam minreq'i karsiliyo, hersey kapali oynamaya calisiyorum, kasila kasila calisiyo ama oynaniyo. ama 10-15 dakika sonra alet cok isiniyo ve kapaniyo. bilgisayarimin hic isinma problemi yoktu daha onceden. acaba oyunla ilgili bilindik bi sorun mudur bu? patch falan baktim ama yoktu. yasayan var midir? ekran karti nvidia geforce go7300.

laptop sanirim
geforce go
seriisi 512 mb da 1027 (1024) değil de gösterse onun kaldıracagı en son oyun source motorudur :d
Mesaj tarihi:
aksiyon oyunu açlığında olan birisi olarak indirdiğim zaman "tatmin" olucağım konusunda herkes hem fikir herhalde? iişallah ratiomu boşuna yerlere atmamışımdır :)
Mesaj tarihi:
aradığın aksiyon duvarda yürüyüp bi yerlere atlayıp zıplamaktan ziyade adam kesiyim vs. ise combat neredeyse boss fightlarda var sadece.

ama aradığın sanat eseriyse oyna tabi sdsf
çok sevdim bu oyunu ehe
Mesaj tarihi:
hopla zipla ee baska derdin ne assassin creed zimpirtisinin kinetik bilmem nesini bu oyunda kullandik ulan ben a.c. silip hardiskte yer acip seni yuklemisim zaten.
Mesaj tarihi:
ilk bölümü bitirip uyudum dün gece , gayet eğlenceli gibi duruyor ama kendini tekrar edebilitesi çok fazla. bari 2-3 tane kurtartma animasyonu daha koysalarmış , benim gibi beceriksiz bi adam sürekli 2 tane manikürlü el görünce sıkılabilir:D
Mesaj tarihi:
Ben çok sevmedim açıkçası, time dagger dolayı başarılıydı ne bir hatadan dolayı yarım saatiniz gidiyordu ne de şimdiki gibi bayana kadar spamleyebiliyorsunuz.

Combat'a gelince, ben zaten PoP diyince WW fanatiğiyim o yüzden susayım :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya ben pop sands of time bir de sanırım bir sonraki oyunu oynamıştım, arada bir şeyleri daha çıktı sanki.
şimdi bunu oynicam da bir eksiklik hissedermiyim hikaye bazlı?
ya da hikaye önemli mi bu oyunda?
Mesaj tarihi:
ehhh bence en güzeli prince of persia 1, hani şu dosta oynadıgımız hatta şifresini bile hatırlıyorum valla "prince megahit" yazıyoduk inmiyodu canı>:D< ayrıca motion capture tekniğinin ilk kullanıldığı oyundu, oyunu yapan eleman kardeşini yolda koşturur o sırada kameraya çekermiş sonra oyuna onu aktarmış valla orjinal bi fikir cidden:D
  • Yeni Oluştur...