Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prince of Persia: Ghosts of the Past

moriQ

Öne çıkan mesajlar

aa evet pardon. sands of time ile başladım saymaya, öncekileri oynamadım zaten, ilk oyun hariç :)

yav en uyuz olduğum nokta da, prince in imajı, saçlardan, kostüm renklerine. off ya
kılıçlar zaten direk alakasız. haraketler kızın gelişine kadar fena değildi, ama o el ele tutuşma sahnesi ne ya?

yok belki severim diye videoyu dikkatli izledim, pişman oldum.

ah warrior within ahh, sen gittin gideli buralar çok değişti. aa harbi ben bi daha oynayayım şu oyunu

edit: ulan ubi soft! işin mi yok? neden böyle gerizekalı haraketler yapıyorsun?! git assasin's creed 2 yap 3 yap, yarım kaldı zaten! evet özür dilerim arkadaşlar sinirlendim
Sosyal ağlarda paylaş

el ele tutusup donup uber combo cakma tripleri final fantasy işte zaten.

bide cok baktım yukarda ingame grafikler ilk ss lere benzemiyo dedim ama trailer la ingame grafiklerin ilgisi olmıyabilir

ama bütün videoları izledim eğer ingame grafiklerde bu kadar super bişey yapmışlarsa bunu bağıra bağıra söylerlerdi diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Ne oldu buna biton videosu var December 02, 2008 da çıkacağıda yazıyor hatta walkthrough videosu bile var ama oyun yok ortada.
ubi said:
With Ubisoft Montreal's Prince of Persia hitting PlayStation 3 and Xbox 360 this week, and PC next week, publisher Ubisoft has released the third and final entry in its "Hero Factor" series, which has folks dishing out praise between snippets of gameplay.

http://www.shackvideo.com/?id=13355
http://www.shacknews.com/onearticle.x/56148
Sitesi açılmıyor www.princeofpersiagame.com
Trailerleri güzel olsada prince of persia adına beğenmedim. Bi haber çıksada baksak şu oyuna.
ubi Başlıkta değişebilir aslında oyunun adı ghost of the past olmayacak çünki.

//düzeltiyorum oyun xbox ve ps3'e çıkmış pc'ye de 2gün sonra çıkıyor.
buy it!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dünden beri oynuyorum. Oyun güzel olmuş ama oynanışın eski POP serileri ile alakası yok gibi birşey. Combat tamamen değişmiş, Assasins Creed gibi olmuş. Fakat oyun combat'dan çok akrobasi ağırlıklı bir hal almış. Grafikler çok güzel, gerekten sanatsal olarak iyi yapmışlar. Oyunun daha yarısındayım senaryo olarak birşey diyemiycem ama Prens'in kişiliği tamamen değişmiş. Eski karamsal prens gitmiş, onun yerine lağbali herşeyi 'ti'ye alan bir prens gelmiş.

Sonuç olarak oyun güzel fakat eski POP serileri ile gerçekten alakası yok. Haberiniz olsun, gereksiz yere hayal kırıklığına uğramayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun güzel olmöuş bayağı. Özellikle Prince ve Elika'nın birlikte yaptıkları hareketler çok güzel. Grafikler, sesler, müzikler, senaryo hepsi hoş ama oyun aşırı derecede kolaylaştırılmış. Teker teker gelen düşmanlar, ölememe oyunu çok sıradanlaştırıo. Bir heyecanı kalmıyor. Bir yerden atlarken nasıl olsa ölmeyceğini bilince bir heyecanı kalmıyor. O yüzden biraz çabuk sıkıyor oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...