Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Off video uçmuş -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 video'u izledim. burdan ubi soft a sesleniyorum, lütfen bu oyunu prince of persia adı altında çıkartmayın, yalvarırım. yav hani nerde kaldı binbir gece masalları tadı, nerde arab geceleri?! bu bildiğimiz final fantasy olmuş! lütfen fake olsun bu video! lütfen lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bu kaçıncı pop oyunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 üç boyutlu olanlardan 4. oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Warrior Within'i hiçbirine değişmem. Kült olabilcek potansiyelin içine ettiler Two Thrones ile, şimdi de cell-shadingli falan yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 uc boyutlu dıye ayırıcaksan 5. oyun two thrones warrior withinden cok daha güzel bi oyundu bence. ama bu trailer ne böle ahahahaha cok alakasız ne bu böle yahu... bide o basta saldıkları muhteşem sslerle ilgisi yok ingame grafiklerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 aa evet pardon. sands of time ile başladım saymaya, öncekileri oynamadım zaten, ilk oyun hariç :) yav en uyuz olduğum nokta da, prince in imajı, saçlardan, kostüm renklerine. off ya kılıçlar zaten direk alakasız. haraketler kızın gelişine kadar fena değildi, ama o el ele tutuşma sahnesi ne ya? yok belki severim diye videoyu dikkatli izledim, pişman oldum. ah warrior within ahh, sen gittin gideli buralar çok değişti. aa harbi ben bi daha oynayayım şu oyunu edit: ulan ubi soft! işin mi yok? neden böyle gerizekalı haraketler yapıyorsun?! git assasin's creed 2 yap 3 yap, yarım kaldı zaten! evet özür dilerim arkadaşlar sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 el ele tutusup donup uber combo cakma tripleri final fantasy işte zaten. bide cok baktım yukarda ingame grafikler ilk ss lere benzemiyo dedim ama trailer la ingame grafiklerin ilgisi olmıyabilir ama bütün videoları izledim eğer ingame grafiklerde bu kadar super bişey yapmışlarsa bunu bağıra bağıra söylerlerdi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 oha iğrenç olmuş ciddi ciddi becerememişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 prince of final fantasy 15. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empty_words Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sands of time ın filmiyle beraber 2009 da çıkacakmış galiba bi ara öyle duymuştum. grafiklere gelince inş. ss lerdeki gibi olmaz. öyle olursa prensin bütün karizması kaçar.. bu arada bu prensin adı ne??? oyunlarda hiç adı falan geçmedi galiba en azından ben hatırlamıyorum. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Benim hoşuma gitti grafikler, yeni prensi de sevdim. Concept Artlar falan da çok tatlı. Facebook grubu var oyunun official, SSler falan var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Ne oldu buna biton videosu var December 02, 2008 da çıkacağıda yazıyor hatta walkthrough videosu bile var ama oyun yok ortada. ubi said: With Ubisoft Montreal's Prince of Persia hitting PlayStation 3 and Xbox 360 this week, and PC next week, publisher Ubisoft has released the third and final entry in its "Hero Factor" series, which has folks dishing out praise between snippets of gameplay. http://www.shackvideo.com/?id=13355 http://www.shacknews.com/onearticle.x/56148 Sitesi açılmıyor www.princeofpersiagame.com Trailerleri güzel olsada prince of persia adına beğenmedim. Bi haber çıksada baksak şu oyuna. ubi Başlıkta değişebilir aslında oyunun adı ghost of the past olmayacak çünki. //düzeltiyorum oyun xbox ve ps3'e çıkmış pc'ye de 2gün sonra çıkıyor. buy it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Ben dünden beri oynuyorum. Oyun güzel olmuş ama oynanışın eski POP serileri ile alakası yok gibi birşey. Combat tamamen değişmiş, Assasins Creed gibi olmuş. Fakat oyun combat'dan çok akrobasi ağırlıklı bir hal almış. Grafikler çok güzel, gerekten sanatsal olarak iyi yapmışlar. Oyunun daha yarısındayım senaryo olarak birşey diyemiycem ama Prens'in kişiliği tamamen değişmiş. Eski karamsal prens gitmiş, onun yerine lağbali herşeyi 'ti'ye alan bir prens gelmiş. Sonuç olarak oyun güzel fakat eski POP serileri ile gerçekten alakası yok. Haberiniz olsun, gereksiz yere hayal kırıklığına uğramayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ps3 temi oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 xbox a çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 PC versiyonu çıkmış bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 cok hoş olmuş oyun ama biraz kolay sanki :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Evet çıkmış benim makinada çalışıp çalışmacağını gösteren bir program vardı genelde bütün oyunların listi oluyordu hatırlayan var mı : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Of geldi sonunda kuruyorum. şimdi biraz oynadım ve evet kontrolleri değişik geldi grafikleride çok güzel değil ama 2 kişi akıcı hareketleri baya güzel. Skin mannager olayı güzel olmuş preorder codu falan var. Skin seçiyoruz ordan. Ama video optionsu bulamadım bidhaa nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 skin codeları için Altair skin - 13372805 Original skin - 525858542 Jade skin - Beat the game once. Birde Yeni princein konuşmaları alaycılığı çok hoşuma gitti o karamsar heriften eser kalmamış. run jump die repeat run jump die repeat, i think i am geting a hang of this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 silph, listede yok oyun yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Oyun güzel olmöuş bayağı. Özellikle Prince ve Elika'nın birlikte yaptıkları hareketler çok güzel. Grafikler, sesler, müzikler, senaryo hepsi hoş ama oyun aşırı derecede kolaylaştırılmış. Teker teker gelen düşmanlar, ölememe oyunu çok sıradanlaştırıo. Bir heyecanı kalmıyor. Bir yerden atlarken nasıl olsa ölmeyceğini bilince bir heyecanı kalmıyor. O yüzden biraz çabuk sıkıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Oyunun sonu manyak bu arada. Hiç beklenmedik birşey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar