jankis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 çok kıl bi müzik ya insanın içini tırmalıyo yeni ambalaj ise rezalet keşke değiştirmeselerdi[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: thanatos, 29 December 2003 23:22 tarihinde demiş ki: taksici kadina bagirirken kadinin pis bi siritisla adami gebertecekmis gibi ustune yuruyup bisey soylemek istemesi cok igrenc olmus. oldureceksen oldur kardesim. ;) eheh tabi[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 muhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Biskrem reklamıda yakında Bis kerem reklamı gibi t.şak bir reklam olucaga benzıyor :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bi biskrem versem dediginde bi kafa atsam diyesim geliyo her izledigimde[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bi de kadının yürüyüşü çarpık çurpuk nasıl sinir oluyorum iğrenç bir reklam[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-banShee- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: karpuz, 17 December 2003 23:06 tarihinde demiş ki: 40 yıllık biskremin kutusunu (poşedini? hmm ne kullanılır ki) kağıdını her ne ise işte değiştirmişler kıl oldum... reklam da çok fena bu arada... 1 kere gördüm ve sinirimi bozmaya yetti...[hline]İmza dediğin nedir ki? evet ya ilk gördüümde o paketi, sahte biskrem taklit etmişler falan sanmıştım:)[signature][hline]i fought the law and the law won icq 115575706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar