aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bu maçı nerden izleyebilirim? TV veriyo mu? Ya da internette (tvu player vs) nasıl bulurum. Bi site buldum, aynı site de GS maçı da var denedim (media player linki var) açmadı, büyük ihtimal bu maçı da açmaz. Halp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 valla senin baslık kaynadı malesef gs macı nedeniyle ama yine de anlatayım belki baska maçları izlersin :) şurdan tvu denen programı cekiyorsun. http://www.myp2p.eu/ bu sitede de yayınlanan maçlar, linkleri ve calıstıran programlar var. siteye mahkeme hede hödösü nedeniyle giremiyorsan bu başlıktaki dns leri ayarla. siteye girdikten sonra yukardan live sports >> football'a gir. maçını ordan bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 everton berabere kalırsa yada yenerse 14 ytl gelcek :D bayern maçında üst olduğu için 115 daha kazandım bugün. dünde 341 kazanmıştım. bu hafta paranın .. dum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 of dns deiştiremem. O dediğim sitede direk mediapayer ile yayın buldum, spiker japonca falan anlatıyo sanırım :D Ama görüntü çok iyi doğal olarak akıcı syredemedim :S edik: site şu: http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/pon-pia.html edik2: aynı sitedeb tvants programıyla izlemeye çalışıyorum, ama devre arası olduğu için sanırmı görüntü yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 everton hiç bi bundesliga ligi takımına yenilmedi şimdiye kadar dün olduğu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 zydar said: everton berabere kalırsa yada yenerse 14 ytl gelcek :D bayern maçında üst olduğu için 115 daha kazandım bugün. dünde 341 kazanmıştım. bu hafta paranın .. dum :Daga bizi diskoya gotursene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar