Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Brigand said: SoulCube said: ee Şöyle diyenlere sinir oluyom. "eeee" yaparlar. Adam komik bulmuş ya da ilgi çekici gelmiş buraya yazmış biz de görelim diye. Sen gelmiş herşeyi baltalıyorsun. Beğenmediysen "eee" dedirtcek bişe varsa atma mesaj yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 kafatasını ölçelim, türk mü değil mi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 iyi gene ben ara karelerde beliren organı filan koydunuz sandım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 katkı maddesiz borat gibi birşeymiş o yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bu filmi kac kere izledigimi hatirlamiyorum herhalde olene kadar izledigim-izleyecegim-izlemekte oldugum veya izliyemeyecegim filmerin arasinda en iyisi...Tam bir Fight Club manyagiyim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 elinde tesbih filanda vardır onun.. ayakkabısınında topuğuna bastıysa tamamdır işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar