kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 al bir çakma yapım daha :) dizi mi film mi anlamadım tam olarak da çünkü arakladıkları şey bu sefer bodyguard filmi :) tamer karadağlı, seda sayan oynuyor. tamer amcamın da yıllarda dublajını yaptığı kevin costner rolünde olması da dikkatimi çekmedi ddfsa. muhtemelen dizidir. kaynak: benim valla az önce tv de gördüm ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Tv de reklamını gördükten sonra fena gülme krizi geçirdim ismini görünce. Fedai - yaratıcılık "0" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 hiç yaratıcılık yok ayıptır bari yapıosun seda sayan niye.tamer karadağlı yine bi yakışmış gibi ama seda sayan nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 tamer çok karizma durmuş da seda sadece gündüzün malak ev hanımı izleyicisi gece de ekrana bağlamak için tuzak.. yazık valla. tamerin karizma reset. ben onun yerinde olsam kabul etmezdim. parası mı bitti ne -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 keske seda sayan da zenci olsaymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 armut armut diziler çekmeye tam gaz devam ediyoruz. hadi bodyguard filmdi. bir iki olay oldu kurtardık kadını falan. sonra yiyiştik oldu. ee bunlar ne kullancaklar senaryo olarak? durun ben söyliyim. 1) Şimdi bunlar tanışırlar ilk, sonra eleman tehlikelerden kadını kurtarır. 2) Kadın "vay ne erkek!!!" der. "ben bununla çıkarım" der. çıkarlar. 3) Araya başka kadın girer. 4)Bunlar 5-6 bölüm birbirini yer yok o kadın yok bu kadın falan. 5) Sonra biraraya gelirler tekrar. Bu sefer ikisinden birine birşey olur ölümle cebelleşir. 6) Sonra kadın ününü kaybeder parasız kalır, aşkları devam eder falan. 7) Bütün olaylardan sonra adam konser falan ayarlar, ve kadın voliyi tekrar vurur. 8) Sonsuza dek mutlu yaşarlar. araya tonla gereksiz konuşma ekleyin. 4 senelik senaryo bulursunuz kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Dünya yıkılsa seyretmiceğim dizimsi bi şey. iki şahsı da görmekten gına geldi, bi de hüsnü şenlendirici ve sevgilisi deniz bilmemne ve karısı nazire de olsa cümbür cemaat tam olacakmış :) başlamadan gıcıklandım ben diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 keşke hiç tamer karadağlı gibi oyunculuktan bir gıdım anlamayan bir insan şu piyasaya çıkmasaydı. bu kadar kasıntı oynayan, her verdiği tepkiyi abarta abarta yapan, gereksiz bir insan daha görmedim. o kdr itici gelio ki bu adami televizyonda görmek... nasil prim yapiyo anlamiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Seda sayanı gördüm, içim ürperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yaratıcılık 0 iyice abartmaya başladılar yakında heroes ve prison break ında çakmasını koyarlar hatta daha ileri gidip lost uda yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Tamer Karadağlı'nın magazinsel yönü, seda sayanın sabahları yaptığı programın retingleri göz önüne alınıca aslında güzel bir birliktelik çıkar diye düşünmüştür yapımcı. Konusuna gelince.. hiç gelmeyelim bencede.. konu yokki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 mapustan kaçış - ilk sezon Bayrampaşa'dan kaçar eleman , 2. sezon imralı'dan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 fikir üretemeyecek kadar dangalak insanlar olduğu için anca çala çırpa bişey yaparlar. e halk daha da dangalak, oturur izler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ardından İman Gücü başlar. Doğa üstü güçlere sahip insanlar Müninlerin dostu Kafirlerin korkulu rüyası olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar