ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Tristania dinleyen kimler var diye klasik bi giriş yapmıycam, direkt konuya giriyorum: Vibeke Stene in ayrılmasından sonra kalan vokal açıklarını kapatmışlar sonunda, yeni vokal Mariangela Demurtas diye birisiymiş. Ayrıntılı bilgi için Tristania.com Neyin nesidir diye bakındım biraz, Tristania nın sitesinde bi tanıtım var hem kendini tanıtıyo, hem de şarkılardan parçalar seslendirmiş filan. Daha önceden de Alight diye bi grupta söylüyomuş. Gerçi sesi fena değil ama o tarzı filan Tristania ya uymamış ya. Zaten İtalyan olması şak diye Lacuna Coil dedirtmeye yeterliyken üstüne bi de tarzı Tristania dan uzak olunca iyice yadırgadım. Acaba Tristania da Nightwish gibi az da olsa tarz değiştirmeye filan mı çalışır yoksa yeni vokalle eski şarkıları söylemeye mi kalkışır bilemem ama yeni vokal Vibeke i bayağı bi aratıcak gibi gözüküyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Penelope Cruz'a benziyo hatun görsel açıdan başarılı ama ses gitmemiş tristaniaya. Bu yeni gelen italyan hatun : Bu da eski hatun. Gerçi bunun da Martina Hornbacher tarzı dansları batırıyo heh. [video]http://youtube.com/watch?v=dSKaqP1iU_I?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sanguine sky hiç olmamış yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bekleyip görmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atcgtr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 valla çok aşmış bi vokal acaip şanslı tristania böle vokal bulmak zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar