Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 İki ay kadardır kullandığım mükemmel bir ses sistemi. Diğer tüm sistemlerin aksine (ASIO, WDM, CoreAudio, GSIF, ALSA) Jack ile tüm programları direk olarak birbirlerine bağlayabiliyorsunuz. Aşağıdaki resimde de görülüyor zaten: Bir sınır yok. Sequencer'dan aldığınız sinyalı Real Server'a göndererek canlı streaming bile yapabilirsiniz. ReWire ve DirectConnect gibi sistemlerle, ASIO gibi ses sistemlerinin birleştiren birşey olarak da düşünebilirsiniz. http://jackaudio.org/ Windows versiyonu da var, ama midi çalışmıyor onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 İçinde Timemachine gibi mükemmel birşey olduğunu da söylemem gerek. Program kayda kayıt tuşuna bastığınız andan 10 saniye önce başlıyor. Bunu nasıl becerdiğini ilk söyleyene elindeki tüm müzik programlarını(Linux ve Windows) dvdye yazıp kargolayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 full kayıt yapıp yapıp siliyodur kayıt tuşuna bastığında da son 10sndekini ekliyodur işte =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ram gibi düşünürsek her yaptığın işlemi geçici olarak zaten temporary şekilde kaydediyodur. ve sen kayıt dediğinde yaptığın işlemin 10sn öncesinden başlayabiliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Adresini gönder Lexius. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 an application that constantly records signals coming in on its inputs, waiting for you to press record. When you do it writes the last ten seconds to disk and keeps recording. diye geçiyormış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Buffer kullanıyor işte. Çok yaratıcı birşey ama. Windows ya da MacOS versiyonu yok. Linux rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 pm attım gerge :D güzel bşiye benziyo program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 lşan nette olsam bilmiştim hemen bee. tühh kaçırdık ödülü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 E bilirdim ben. Tüh kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar