Reumer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bir item almistim adam yollayamiyoruz o sekilde diyerek refund etti ama para paypal hesabimdada diil credi kartina falanda gelmedi(garanti sanal kart kullaniorm paypalda) yada ebay de iteme baktigimda parayi odememis olarak goruyorum durum nedir yada nasil bi sorun var bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 refund edildiyse paypal de yazar son işlemlerde yazmıyosa bi sorun var demektir, bi süre daha bekle hala bi gelişme olmazsa konuş elemanla gelmedi para de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 soyle bise var paypalda refund diye yaziyo 44 dolar fakat paypal balance im 0 dolar gozukuyo anlayamadim o yuzden daha oncede hic olmadigi icin bilmiorm sistemi acaba bi kac gun suruyomu geri gelmesi paranin yad paypalin geri vermesi falan sonucta komisyon aliolardir islemden falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Dostum hesabinda miktar gozukuyordur su an ama daha hesabina gecmemistir sanirim, 2-3 gun suruyor hesaba tam olarak gecmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 benimki hemen geçmişti, bence satıcıya mesaj atmanda fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar