Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Aslında buraya konu açmayada tırsmıyo değilim her an iğlenecez diye ama belki bu sefer iğnelenmem.. Şimdi bi dizi indirme sitesiyle uğraşıyorum aynı zamanda online izlemede olucak. .avi olarak upload diyorum dizileri ve online izlemeyi media player ile yaparım demiştim olmadı. FLV convert edemem çünkü okadar über bi yerim yok 1TB alanım var istikrarlı kullanmak istiyorum. .avi'yi online izletmenin bir yolu var mıdır bildiğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Öncelikle avi'nin bir sıkıştırma yöntemi olmadığını bilmen lazım. Avi sadece sıkıştırılmış videoları saklar. Bu sıkıştırma Xvid, DivX, H264, MPEG-2 ya da her hangi başka birşeyle yapılabilir ve bilgisayarlardaki codecler de bunları okur, avi'yi değil. Senin istediğin sey için çok uygun bir yöntem var. RealMedia kullanmalısın. Hem daha az yer kaplar, hem de online streaming'de son kullanıcıya yansıyacak bir kalite kaybı olmaz. Open source bir alternatif olarak bunu önereceğim .rm dosyalırının yayını için: Helix DNA Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 DL etmiyo gıcık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ayrıca dl linki verebilirsin sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 http://software-dl.real.com/088cb398eb2d592a8206/helix/20071107/player_all-realplay_gtk_stable-20071107-source.zip Dizilerin dl linkinden bahsediyosan oda olucak dl yapılabilecek ama bazıları online izlemede istiyo onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 .rm aslında streaming için yaratılmış bir format. İnternetten native olarak izlenebilir. Ama söylemeyi unuttum: Helix, Linux için yapılmış birşey. Real Media'nın kendi programlarını kullanman gerekebilir Windows kulanıyorsan ama ben şiddetle Linux yüklemeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar