managerx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ben hala karar veremedim yav, swg de jedi olmadan once rifleman dim severdim, wow da da lockdum. ne olayım yav, agır hareket eden tank turlerini sevmem, oyle kendi işinden başka her halta yarayan ama herseyden yarım yarım hybridleri de sevmem, agır zırhlı hantal abileri sevmem assasin mi olayım nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 arçır ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 odiflame said: arcane bende dark templar olacağım, sence güçsüz bir class mı? beta'da 12 level ilerledim, video falan izlemedim. 80 level oyun zaten. tamamen içgüdüsel olarak öyle bir yorum yaptım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ben life tap özelliğini çözemedim.yapıyorum ama life kazandırıyormu tam anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ben xotl açacam heralde, oynayan varsa izlenimlerini aktarabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 said: ne olayım yav, agır hareket eden tank turlerini sevmem, oyle kendi işinden başka her halta yarayan ama herseyden yarım yarım hybridleri de sevmem, agır zırhlı hantal abileri sevmem assasin mi olayım nedir Sordun mu hiç, onlar seni seviyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 odiflame said: ben life tap özelliğini çözemedim.yapıyorum ama life kazandırıyormu tam anlayamadım. şu anda pek etkili değil o özellik rank atladıkça fark edilebilecek bişey çıkar heralde ya da ben de fark edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Quel-Thul said: ben xotl açacam heralde, oynayan varsa izlenimlerini aktarabilir mi? Xotli oynadım, ilk 15 levelda en zayıf class, sonraki levellarda buff'ları felan alıyor çok hayvani bir hale bürünüyor. Lvl 40-50 arası oyuncular kendi levellarındaki 4-5 yaratığı aynı anda kesebiliyormuş bence gayet güzel... Ha tabii demonologist kadar güçlü değil ama nerf yiyecek bence demonologist o yüzden xotli'den şaşmayın. Pvp hiç yapmadım ama gerçekten bu class'ı iyi oynarsanız pek az kişi size dokunabilir gibi, en azından talent'lere baktığımda bunu görüyorum ama hiç belli olmaz belki de en dandirik pvp class'ı xotli'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 herald of xotli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 druid of the storm yüzde 82.4234 ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 o class da kalktı... ne zamandır takip etmiyosunuz oyunu =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 önce adam ol! imza: baban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 kfg said: o class da kalktı... ne zamandır takip etmiyosunuz oyunu =) ? hadi yav =) oldu 1 ay sınav final, bizde başka bi class a yöneliriz hayırlısı =P niye kalkmışkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 kfg said: o class da kalktı... ne zamandır takip etmiyosunuz oyunu =) ? kalkmamış yav ; The Tempest of Set is a combination of the former two classes of the Druid of Storm and the Scion of Set. birleşme olmuş işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 betayı deneyemedim, tonla kıvır zıvır okudum çok yeterli değiller, barbarian benim de hoşuma gitti ama elini sallasan barbarian olacağından istemedim, tüm defectlerine rağmen hox olacam afet bir mısırlı açıcam dans edip tip toplayacam vermeyeni de alevlerimle yakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 managerx said: betayı deneyemedim, tonla kıvır zıvır okudum çok yeterli değiller, barbarian benim de hoşuma gitti ama elini sallasan barbarian olacağından istemedim, tüm defectlerine rağmen hox olacam afet bir mısırlı açıcam dans edip tip toplayacam vermeyeni de alevlerimle yakıcam elini sallasan assasin olcak gibi geliyor bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 o yüzden pvp serverındakiler GG heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar