S_burti Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Crafter: * Can build crafting premises, smithies, and other tradeskill facilities in the guild villages * Each Crafter in a guild increases the resource extraction of wood for all guild members - up to a max of 30 Crafters * Has access to all forms of crafting There is definitively a room for crafters in the game, and you will be able to become one, but crafting is in another layer of the class system in Age of Conan called prestige classes. Later in the game you will be able to pick a prestige class that you develop alongside your ordinary class. Crafter is one of these special prestige classes, and as a crafter you will have access to all crafting-specific skills, whereas the other prestige classes only will have access to one or two different crafting skills. Diyor official sitede. Yanhi digerleri 1-2 tane secebilirken crafter prestige class kompil secebiliyor benim anladigim ve bildigim kadari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bende crafter olabilirim.bu uğurda az para harcamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Crafter burada developer'ın soyledigi yazıyor, gerci o da degistirilebilir demis... compare sayfasında da up to 3 professions yazıyor crafter icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 burakcim struckter olabilmen icin mega guild de olman lazim onceki guild vilage imiz olabilmesi icin, turk populasyonuda mega guild kurcak kadar olmadigi icin sorun yasayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 strucker ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 harbi o ne ya :D bu aralar 1 hafta icinde 10 tane mmo oynayinca beyinde sulandi architect demek istemistim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Aquilonian/conqueror/master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 sistem hoşuma gider de oyunu oynamya karar verirsem, weaponsmith günlerime dönmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ya bırak, evlendin çoluk cocuga karıştın mira! Nerdesin hayırsız! Ne demek sistemi hedeyi hödö yü beğenirsem?! Agida nın mail ini okudun, davadan dönenin çubuğu kırılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ben ve kardesim bu oyuna baslicaz da benim tek bildiyim pvp ve kale kusatmalari... siniflar hakkinda hec bi fikrim yok... yeni baslayanlar icin bi sayfa acip veya burada anlatma sanisiniz varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Hmm yazayım bi tane class tanıtımı, zaten ne zamandır aklımdaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Oyunu pek bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla ilk tercihim Assassin olur. Dark Templar, Necromancer ve Lich ilgimi çeken öbür sınıflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ya assasin ya da ranger olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Buyucunun sopayla vurmasi olayi tam oturmadi bende hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 2handed edged yazıyordu aoc wiki de galiba lich sadece asa sopa kullanmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 haala karar veremedim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 beraber oynayacaksak eğer dengeli bir secim yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bence de oyun çıktığında konuşur guild adam dağılımına göre kim ne olacak karar verilsin 30tane mage iki tane healer olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 guardian olmayı düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 dark templar ya da guardian.. belki birden fikir degistirip HoX da secebilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Gladmir said: Ya bırak, evlendin çoluk cocuga karıştın mira! Nerdesin hayırsız! Ne demek sistemi hedeyi hödö yü beğenirsem?! Agida nın mail ini okudun, davadan dönenin çubuğu kırılsın. Evlilik mevlilik yok olm daha nerden çıkardın, böyle söyleyip kısmetimi kapatma :) Her halükarda geleceğiz AoC'ye de, artık eski günler gibi xp falan kasamam, kasmam da. Demek istediğim eğer craft sistemi SWG'deki gibi combatla lvl ile uğraşmadan bağımsız olarak ilgilenebileceğim gibi ise ana işim craft olarak takılırım. Yok değilse gelir muhabbet ederiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 eregorn said: ben ve kardesim bu oyuna baslicaz da benim tek bildiyim pvp ve kale kusatmalari... siniflar hakkinda hec bi fikrim yok... yeni baslayanlar icin bi sayfa acip veya burada anlatma sanisiniz varmi? Class ları ve az çok ırk ları anlattığım bir başlık mevcut, beta dan bilgiler de mevcut o başlık altında, Beta starts oh yeah miydi neydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 mirally said: Gladmir said: Ya bırak, evlendin çoluk cocuga karıştın mira! Nerdesin hayırsız! Ne demek sistemi hedeyi hödö yü beğenirsem?! Agida nın mail ini okudun, davadan dönenin çubuğu kırılsın. Evlilik mevlilik yok olm daha nerden çıkardın, böyle söyleyip kısmetimi kapatma :) Her halükarda geleceğiz AoC'ye de, artık eski günler gibi xp falan kasamam, kasmam da. Demek istediğim eğer craft sistemi SWG'deki gibi combatla lvl ile uğraşmadan bağımsız olarak ilgilenebileceğim gibi ise ana işim craft olarak takılırım. Yok değilse gelir muhabbet ederiz :) Yok kimsede eski enerji yok zaten abi, bizimkisi görüntülü chat işte. Bik bik leriz bol bol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yaşlandım artık Bu saatten sonra çok değerli olan boş zamanımı crafta yöneltmek en doğrusu sanırım Swg de crafterdım. AoC da crafter olurum herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 scion of set büyük ihtimal.conan in filmlerinde yilan tanrisi set e tapan tas hatunlardan bi tane acabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar