tunca Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 önce burdan workstation un evaluation versiyonunu indirip kuruyoruz: http://www.magicworkstation.com/ sonra burdan MTG Card Database 1.4M (21 Oct 2007) (up to "Lorwyn") indirip kuruyoruz: http://www.mwsgames.com/index.php/Main_Page ondan sonra workstation(desktopta kısayol oluşuyor default olarak) ı açıyoruz deckimiz yapıyoruz. ben viewden deck edit mode yaptim ona göre sölüorum: sol tarafta kartların isimleri var iste tıklayınca da özellikleri gözüküyo ordan secip secip sag tarafa(deckimize) atıyoz. ama eger yapılcak turnuva için deck yaratıcaksanız view-->card filter sonra orda sol üstte editionsdan standard (t2) seçiyoruz. böylece seçebileceğimiz kartlar sınırlanmış oluyor ve dengesiz derecede güçlü deckler yapılması zorlaşıyor. oyun oynamak içinse yüklemeden sonra masaüstümüzde oluşan MWS online play e tıklıyoruz. azcık kurcalarsanız çözersiniz nasl oyun oynandığını zor bir tarafı yok. bir sorun olursa sölersiniz burdan. mucu. ayrıcana turnuva t2 degil de sadece lorwyn de olabilir burdan görüşlerinizi belirtebilirsiniz çoğunluğa göre ayarlayalım. (bana sadece lorwyn daha zevkli olur gibi geliyo; yeni çıktığı için öyle über deckler daha belli değil. ayrıcana seçilcek kart sayısı azaldığı için kendine has deck yapmak isteynlerin işi daha kolay olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 turnuvaya katılmak isteyip bu programı bilmediğini söyleyen arkadaşlardan onay bekliyorum tamam çözdüm diye bura yazın lütfen =) aha bu arkadaşlar: horacegoesskiing spawn77 (tam emin degilim biliyo mu bilmiyo mu =P ) deadwoll Azmodai aktiftablet Asteroth Sintisyzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ben şimdi MWS kurdum, deckleri de görüyorum; daha önceki denemelerimde de buraya kadar gelmiştim. Şimdi ricam şu, kendi deckimi nasıl yaparım ve online nasıl oynarım? Tüm cardları pool şeklinde göremiyorum sanırım ve ayrı ayrı deck açıp mı card ekleyeceğimi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gel msnden halledelim: [email protected] başka sorunu olan da ekleyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Beni bi süre yok sayın. Ocak ayında hala oynuyo olursanız seve seve katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 akşama bakcam programa tunca kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Tunca yeni geldim ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 trialını indirdim bu mws in ama deck editor fln yok malesef? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 sinit ekle beni anlatiyim, var trialında herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 eklemeye calıstım emme? [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 BENİ SEÇ BENİ SEEEEEEÇ Bende katılıyorum oğlim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ben oynuyodum mwsden de formattan sonra kurmadım bir daha.kurayım da deckimi yapiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bende varım programı incleiyorum şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar