dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bir bilene danıştık; "kızı bilgisayardan soğutmalısın.. burnuna klavye ile vur facebook'a girince.. eğitim önemli, aşılarını da aksatma sakın." Hilmi Çoksert, BDSM master, 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mayhem said: sonra tekmeyi bassın ehüeh yok hoşlarına gidiyo genelde xD OFFFFFFFFFF YASAKLA AŞKIMMMMMMMMMM modu direk ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ilişkiler birer savaş günümüzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 fake account açıp bol bol taciz et :) günde 50'ye yakın msj at eminim bi gün soğuyacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 yok şimdi şöyle yaptım, koydum tavrımı ben girmiyorum artık, kullanmayacağım dedim. sen istersen gir beni ilgilendirmiyo dedim. üzüldü biraz ama girmiyo 2 gündür hobareey! ne illet bişeymiş yalnız bu site. off gittikçe zorlaşmaya başlıyor ilişkiler. ilkokul arkadaşı diye eklediğimiz bir çok kişi artık bambaşka insanlar olmuşlar yani benim kıskançlığım çok da boş bir kıskançlık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 benim sevgilim "facebook açma" deyince kabul ediyor direk sizinkiler amma nazlıymış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 xaty said: kız arkadaşının facebook link'ini ver, rahatsız edip facebook'tan soğutalım ;) cok hunharca bir cozum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 arkadaşlarınla anlaş(kız olanlarıyla haliyle), resimlerine "off çok taşsın", "kız arkadaşın olmasa senindim : (", "ayrıl da gel" gibi mesajlar yazdır, kapatsın facebook'u. veya ayrılabilirsiniz de bu durumda. riskli iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 report this person diye bi link var. onu kullan. bi şekilde kötüle artık orasını da sen düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 benimkisi facebooktan direk uzak duruyo herşeyin içini boşaltıyo mal bi site falan diye, bide oraya girilen istatistiki bilgiler direk deli gibi para ediyo buna alet olmak istemiyoruz hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 evet arkadaslar biraz daha uretin bana da lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 abi buldum kıskanıyorsan walluna ask dolu bi mesaj at ya da benimsin falan yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 abi yok kızlar gün geçtikçe daha çok bağlanıyor deli oluyorum artık. paso yeni applicationlar paso birbirlerine bilmem ne göndermeler. yahu noluyoruz be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ben bıraktım artık abi naparsa yapsın eeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Hack facebook. Tabi yapabilecek birini bulabilirsen :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 GİRMİCEKSİN! diyeceksin girmeyecek, birazcık ağar ol plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 olm ne facebookulan girin wowa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ben kayit bile ettirmedim kiz arkadasimi misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Othranx said: ben kayit bile ettirmedim kiz arkadasimi misal. gerici AKPli misin ? (takılıyorum kızmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 orhan mı gerici? adsbhads. helal orhan'ım işte gerçek erkek,yürü arkandayız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 facebook stalkerlar sizi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bu facebook'unda ztn iyice book'unu çıkarmak üzereyiz B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disbelief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 listene sana asılan guzel hatunlar eklenirse emin ol ki soguyacaktır ama senden de soguma ihtimali var. en guzelı neden karsına cekip konussmuyorsun da boyle abidik gubidik cözümler arıyorsun?? insanın aklına sole bi soru gelıyor bole bı kıskanclık karsında , segiline guvenmıyormusun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bilgisayarına bi şekilde erişebiliyosanız engelleyin işte girmesini. buyuk ihtimalle size gelir zaten. ıkının ama beceremeyin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deli gomleði Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 -sevgilim, facebook türkçe oldu amele,kıro kaynıyor artık! -olsun, onlar da insan. Hem bana ne ki onlardan -:X -iyi peki peki. Senin dediğin olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar