DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 pls fikir vering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bana da lazım o fikir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kız arkadaş değil de tanıdık bayan arkadaşlarımla ilgili tecrübelerime dayanarak : soğumaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 facebook'a üyeysen gözlüklü bi fotoğrafını seçiosun ve 1500 kadar kıza mesaj atıyorsun. tahmini bir 200 kadarı arkadaş listene ekleniyor ve ikiniz de hesabınızdan oluyorsunuz. anladığım kadarıyla cevap verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ikimizin de üyeliği var da sorun şu aslında, ilkokul arkadaşlarım diye abidik gubidik kişileri ekliyor durmadan yada onlar ekliyor. e hepsinden hoşlanmıyorum haliyle. bunlar kim fln deyipte biraz sıkınca sorun oluyor, kavga çıkıyor. tek çare bi şekilde soğutmak. bide hayatımız facebook oldu, her iki kelimeden biri "facebookta şunu şunu ekledim ehihi" ve "vampirim 84564387 puan oldu" oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 gözlüklü derken güneş gözlüklü. yonja tarzı yapacaksın her şeyi. facebooka üye değilim gerçi olaylar nasıl bilemem. ama yonjada işe yaramıştı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 avcunu yalarsın =( ii yiyo seni ilkokul arkadaşım falan diyo lol. geçmiş olsun, sen de ekle isveçten falan "ilkokul arkadaş"larını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 23 nisanda bizim evde kalmışlardı dersin onu yutmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 keserim üle hepsini!! hayır çok büyük kavga çıkarıcam sonunda ama hoş olmayacak. virüs fln mı atsam diye düşündüm. hem kıskançlık krizine giriyorum hemde bütün hayatım feysbuk oldu yaw yeter artık nıaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yaw ne biliym bence gereksiz bişey bu facebookcidden gereksiz yani gorusmek istedigin arkadaslarınla zaten gorusuyo insan benimki de girdi facebook a dolayısıyla bende girdim direk in a reliationship with sercan yazıo ama kac kişi bakıyo buna facebookta ki yani ne biliym yaa içime sinmiyo ama bişi deyince de uzuluyo yani yapıcak bişey bulamıyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kız arkadaşının facebook link'ini ver, rahatsız edip facebook'tan soğutalım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ne kadar kız bulursan ekle.kıskanıp kavga çıkarsın.sonra "tamam hesabı silcem ama sen de silceksin" de olsun bitsin dfgghs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 lurtz doruk söyledi zaten onu (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hadi be tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bende zaten ekli kızlar, eski arkadaşlarımdan.denedim ama yemedi o yöntemi ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 o zamana sinyal ver ya feysbukta bi hatun var poklayıp duruyo gıcık oluyom ama eski arkadaşım diye bişi diyemiom die hem feysbuk muhabbeti yapmış olursun hem 5-6-7-8-9-10 kez değişik varyasyonlarını söylediğinde elbet kıskançlık krizine girecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 en iyi yöntem karşılıklı hesaplarının kapatılması isteğidir. karşı çıkarsa çok pis tribe girilmelidir sonra hesaplar kapatılır thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sen bi afacanlık yapmıosan saklıcak biseyin yoksa, sifresini iste o da senin sifreni isticektir verirsin nolcak. sonra da bu abuk subuk adamları yavastan siliceksin ruhu duymadan. bi gun gelcek farkedicek bıtbıtbıt edicek, ne zmn once silmistim farketmedin bu kdr onemli degillerse ne sorun cıkarıosn diceksin susucak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 En geçerli olanını söylüyorum.. Geçmişiyle beraber.. Erkek : Facebook'unu kapatsana Kız: Nedenki arkadaşlarımın resimlerine bakıyorum hatta ilkokul arkadaşlarımı bile buldum. Erkek : Sen bilirsin Şu duruma karşı gelebileceğiniz bir mazeretiniz bile yok .. kız haklı her konudan daha işlevsel bişeyler denemelisiniz.. Bu ne olabilir onu onun silahıyla vurun.. Erkek : Varya geçenlerde İlkokuldan değilde Ortaokuldan bi ton arkadaşı buldum eski kız arkadaşımı bile baya güzelleşmiş Kız : Ha beğendin onu yani Afferim sana.. Erkek : Ya yok bi an eski anılar geldi aklıma.. Okadarda takmıyorum aslında istersen şimdi hemen kapatiyim facebookumu ama sende kapatacaksın Kız : Kapatmana gerek yok listenden sil yeter.. Yok buda olmadı .. Şimdi çok can alıcı bi noktadan wurucaz.. Erkek : Ya şu in a relationship with kısmını değiştirsek ya uyarmı sana ? Kız : Niyeki ? Erkek : Ne bilim Garip duruo ya zaten bilen bilio bizim birlikte oldugumuzu .. Kız : Offf sen bilirsin .. Benimde işime gelir.. Kız Fazla akıllı çıktı .. Kıskandırmaya çalıştık kıskanmadıda.. Hatta giderine gider şekline girdi.. Son şansımızı kullanıcaz.. Gidiyoruz Herhangi bir şekilde Kız arkadaşınıza nazaran daha hoş .. Bir kız resmi buluyoruz ama 1 kız resmi yetmez .. Yediremessin kıza.. Bi şekilde bi album falan filan bişiler yapıyoruz.. Ne yapıp ne edip 7 ila 15 arası aynı kıza ait fotograf buluyoruz we o Account tan girip kendimize mesaj atıyoruz.. "Bebeeiiimmm sen nerden çıktın ya .. Şu facebook sayesinde sana bile ulaştım .. çooook değişmişsin =)) çok ozledim seni görüşelim bi ara... özel mesaj at numaranı bana.. mucxxxx" Kız : bi kız sana mesaj atmış Erkek : Evet çook eskiden kız arkadaşım Kız : Yeme beni 1 friend i var oda sensin .. Çok önemli bi ayrıntıyı atlamışız bunu farkettik .. Önce giriyoruz Tanımadığımız ve %70 erkek %30 kız şeklinde bi kitleye rastgele friend request yolluyoruz .. bi çok kişi sen kimsin diye mesaj atacaktır ki bu sen kimsin diyenlerin geneli kaba tabirle ABAZA'lar olacaktır onlarla muhabbet kurun hafif kaşar dawranışlarda bulunun.. 2 güne köpek edersiniz onları .. Wall'unuza mesajlar gelecektir vesaire.. Artık daha inandırıcı bi facebookunuz war (Fake)Şimdi bu sahneyi başa alıyoruz.. Kız : Bu kız kim senin walluna saçma sapan şeyler yazmış. Erkek : Eski kız arkadaşım ya bayadır görüşmüyorum =) (Bu gülücük çok önemli hem rahat oldugunuzu gosterir hemde kızı çıldırtır) Kız : Hadi ya ne güzel .. Hemen siliosun o kızı listenden.. Erkek : Saçmalama çok eskide kaldı ya Hem sen dememişmiydin eski arkadaşlarımı buluyorum falan e o mantık buda Kız : Ben eski sevgililerimi bulmuyorum Erkek : Anlatamıyorum heralde baya eskide kaldı bu olay ..Kızla alakam yok 7tepede okuomuş, Erkek arkından yeni ayrılmış falan onları anlattı görüşcek halim yok (Kesin bi özel okul sallayın kafanızdan 7tepe bilgi falan ordaki kızlar daha bi kaşardır bilen bilir (bi 7tepe ogrencisi olarak soyluorum) ) Kız : Bu facebook işi sıkmaya başladı beni .. Önce relationship status'umuzu sildin yok Eski kız arkadaşlarını buluosun onlar seni buluo Ben tahamul edemiyorum artık Erkek : E kapatalım 2 mizde facebookumuzu ? Kız : Eminmisin nası kopucaksın eski sewgililerinden !!!!! Erkek : Saçmalama senden önemlimi hadi kapatıyorum sende kapat.. Ve Amacınıza ulaştınız hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ehuah süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Layt mısınız kardeşim?! B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 başka bir önerim. en cirkin kendisinin bile sevmediği fotoraflarını alıp tagle. :-D kacsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 accountuna bi sekilde gir arkadasinin, alakasiz kisilere ana avrat sov, sonra engelle ne bileyim accountu banlaticak bisiler yap, banlasinlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 al şifresini kapat koy erkekliğini ortaya höt dedinni susacak! *adanalığını ortaya koyar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 sonra tekmeyi bassın ehüeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar