zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 herşeyden nefret ediyorum[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: Apache, 13 January 2004 18:01 tarihinde demiş ki: adem den nefret edıyorum elma yerıne zıkkımın pekını yıyesıca ulan koskoca cennette allah 'o' elmayı yeme demıs bı o kaldıydı sende gıt o elmayı ye hay allam yarabbım lan ne yıyosun yeme demıs ne dıye yıyorsun yanı anlasılmaz Tüm hastalıklardan nefret ediyorum,şerefsız sokak cocuklarından,cok yavas yasamaktan daha var geldıkce yazayım aklıma Adem şerefsizine katılıyorum.B.k yiyesice cennette o kadar şey varken sen git yasak meyveyi ye.Hay allahım ya.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 fazla uçmayın arkadaşlar..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: NuKe, 13 January 2004 18:16 tarihinde demiş ki: nefret edenlerden nefret ediyorum! Kendinde nefret ediyorsun yani?[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 nefret edenlerden nefret edenden nefret edıyorum.. hıh[signature][hline]|apache the taksimetre|
C0rrUpT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Nefret!!!!!!!! Aslında nefretı severım Yoww YOww Rappp!!! :PP HErseyden nefret edıorum esaretı baslatıp ona alıstırıp Bırden bıre salıveren ınsanlardan Dert Dınler gıbı yapanlardan Rapcı ye laf atandan Aslında yazacak cok seyım var Kısacası Nefes almaktan,ınsanlara bakmaktan,YASAMAKTAN NEFRET EDIORUM LANET OLSUN[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır!
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Hmm geç kalmışım biraz topici yeni gördüm. Game Show'un OVerdose'unda yine Uyuz Olurum köşesi vardı onunla ilgili bi topicde ben açmıştım eskiden buna benziyor oda. Onunda linkini verelim isteyen orayada kussun, uyuz olduklarını dile getirsin dimi. "Uyuz Olurum Köşesi" Buyrun burdanda yakın.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
zeyir Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Kendimden nefret ediyorum ,etrafta ayna olmasından.bunalım tribi yapan kızlar dan öellikle psikolojik sorunları var mış gibi görünen kızlar dan nefret ediyorum,babamdan nefret ediyorum, allah dediiniz olmayan ama herkezin olduunu sandıı varlıktan nefret ediyorum. Sadece ve sadece tek istediim kendi halime bırakılmak...[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant !
Romario Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 İstanbul Valisinden Nefret Ediyorum...[signature][hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade Scrolls Of Elgra
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: zeyir, 13 January 2004 20:04 tarihinde demiş ki: Kendimden nefret ediyorum ,etrafta ayna olmasından.bunalım tribi yapan kızlar dan öellikle psikolojik sorunları var mış gibi görünen kızlar dan nefret ediyorum,babamdan nefret ediyorum, allah dediiniz olmayan ama herkezin olduunu sandıı varlıktan nefret ediyorum. Sadece ve sadece tek istediim kendi halime bırakılmak... Bak guzel arkadasim neye inanirsin inanmazsin bilemeyiz ancak bulundugun ortama biraz saygi goster olur mu? Burda senin inanmadigin seye inananlar var ve bunu kaldiramayabilirler... Benden sana tavsiye dusuncelerini daha ilimli daha yapici bir uslupla sun....[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Neyse canım o da onun inancıymış kendi haline bırakılmak istiyormuş.Şimdi karşı düşünce söyledik mi kavga çıkacak neyse.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: BonePART, 13 January 2004 20:13 tarihinde demiş ki: zeyir inde su anda icinde bulundugu ergenlik donemiden nefret ediyorum coluk cocuga gunah sivilce cıkması zaten yetericne iskence Valla gulmek istemiyorum ama tutamicam kendimi..:-):-)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 matematik ve fizik hocasından nefret ediyorum[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion
zeyir Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: BonePART, 13 January 2004 20:13 tarihinde demiş ki: zeyir inde su anda icinde bulundugu ergenlik donemiden nefret ediyorum coluk cocuga gunah sivilce cıkması zaten yetericne iskence İ dalga geçtiniz saolun... bişi daha eklicem .Aynı fikirde olmayan insanların birbirlerine laf sokmalarından nefret ediyorum...[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant !
narin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Bizim okulda Atilla adında bağnaz , tutucu , hiç bişeyden anlamayan kafası tarihten başka bişeye basmayan antika , şişko bi herif var ... O heriften hakikaten tiksiniyorum.. nefret..[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: PUMA, 13 January 2004 17:37 tarihinde demiş ki: e bu mantıkla adamın opeth dinleyenlerden nefret edenlerden nefret etmeside seni bağlamaz.ayrıca sen kendinde tanımadığın insanları sazan veya lamer olarak nitelendirecek hakkı nerden buluyorsun onuda anlamadım... Ben kafadan atma sazan demiyorum. Şekil 1 -B de gördugun gibi sazanlık mevzusu var. uzatmayın .[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Tarihçide nefret ediyorum.Bi sInavda bu kadar zor soru soruLmazki karde$im. Nefreettt Kusar[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ARKADAŞ KALALIIIIIIIIIIIIIM dien kızlara nefret kusuorum biri dışında :) Kitabını hede hödönü unuttun kendini nasıl unutmadın dien hoca zihniyetine :) Yakışıklı olanlara (valla kıskanmıorum yaa bakmaın öle :D )[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: NuKe, 13 January 2004 18:16 tarihinde demiş ki: nefret edenlerden nefret ediyorum! Eminim çok sevilen birisindir.
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bence artık sakin olalım..[signature][hline]|apache the taksimetre|
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: narin, 13 January 2004 20:43 tarihinde demiş ki: Bizim okulda Atilla adında bağnaz , tutucu , hiç bişeyden anlamayan kafası tarihten başka bişeye basmayan antika , şişko bi herif var ... O heriften hakikaten tiksiniyorum.. nefret.. Bizim okuldada Atilla adınada nefret ettiğim bir müdür yardımcısı var.Neden Atillalar hep böyle değişik insanlar oluyor?[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bide hun lideri Atilla var zamanında çinlilerde çok sövmüş bızım okuldakı Atilla apayrı yanı hem çinliler sövüyor hem biz bunun farkı o[signature][hline]|apache the taksimetre|
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: zeyir, 13 January 2004 20:04 tarihinde demiş ki: allah dediiniz olmayan ama herkezin olduunu sandıı varlıktan nefret ediyorum. ya sen zaten kendin ikilem içindesin :lol: var mı,yok mu? karar ver.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.?
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 eğer yoksa, varlık diyemeyizki ii bi noktaya değinmiş arkadaş :-P[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz
zeyir Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Ra_d, 13 January 2004 22:40 tarihinde demiş ki: said: zeyir, 13 January 2004 20:04 tarihinde demiş ki: allah dediiniz olmayan ama herkezin olduunu sandıı varlıktan nefret ediyorum. ya sen zaten kendin ikilem içindesin :lol: var mı,yok mu? karar ver. siz varlık olarak aldıınız için yada alışkanlık öle yazmışım bunu bi iklem olarak alamasssın kendime göre olmayan bişi den nefret ediyorum ama size göre bi yaratıcı. bu bana göre yok eer var sa gerçekten nefret etmek için sebeblerim demek oluyo..[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant !
Öne çıkan mesajlar