Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Arkadaşlar bugünkü topicimizin amacı nefret kusmak.. Herkes nefret ettiği şeyleri yazsın. Bir aralar Overdose da vardı böyle bir kısım. Efsanevi dergi gameshow u da yaad edelim. Haydi nefret kusun insanlardan nefret ediyorum. ahlak kurallarindan nefret ediyorum, görgü kurallarından nefret ediyorum, tabulardan nefret ediyorum, kıt beyinlilerden nefret ediyorum, düşünemeyenlerden nefret ediyorum, kendini bi bk sananlardan nefret ediyorum, espri yapmaya çalışanlardan nefret ediyorum, dostluğu sömürenlerden nefret ediyorum.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 nefret etmekten nefret ediyorum, sonu gelmiyor çünkü.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Estel_Anorien, 12 January 2004 23:26 tarihinde demiş ki: dostluğu sömürenlerden nefret ediyorum. sanirim hersey boyle basladi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 nefret neden olur[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 okuldan nefret ediyorum.[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 derslerden nifret ediyrum[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Lanet olsun..!!! Beni terkede sözlümden nefret ediyorum!! Onunla şu anda çıkan cocuktan nefret ediyorum..!! Hepsini öldürmek istiyorum...!!! Kurallardan nefret ediyorum.. Hayatı kötü kılan her şeyden nefret ediyorum.. Şahana pazara gıcığım.. LANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.. DAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTTTTTTTTTTTTT...!!!!!![signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe Cray Totem ------------------------------------------- voic3, 26 December 2003 23:34 tarihinde demiş ki: onur shard geri alıdnıysa biz hala küsüz? hadi kavga edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 kulagım agrıyor bundan nefret edıyorum[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 nefretmek veya nefretmemek işte tüm mesele bu. popstardan nefret ediorum, topstardan nefret ediorum, hopstardan nefret ediorum, geceleri üst katımda hoplayıp zıplayıp çığlık atan bodur boylu veletlerden nefret ediorum, icqda dnd olarak sohbet etmeye çalışanlardan nefret ediorum, nezle olmaktan nferet ediorum ama areamasterzları çok seviorum[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 IYILIK YAP DENIZE ATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 İki temel gunah vardır: Sabırsızlık ve Tembellik....Sabırsız oldukları icin cennetten kovuldular,tembel oldukları icin geri donemiyorlar.... Kafka Konusmalarında surekli alıntı kullananlardan nefret ediorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 herkez bu topıgımı beklıyordu be[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 İnsanlara değer vermeyen insanlardan nefret ediyorum, sadece kendilerini düşünen insanlardan nefret ediyorum, aklı hep kötüye çalışanlardan, beyni yıkanmış gibi kendi düşüncelerinde kararlı olan başka görüş ve düşüncelere olanak vermeyenlerden, sadece kendi doğrularına inanlardan, türkiyedeki okul sisteminden, ö.s.s den, tikilerden, kendine cool diyenlerden, ve bi b.ka yaramayan sadece ilişkim olsun diye benle ilişkiye girmiş olan kız arkadaşımdan Nefret ediyorum![signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Llama, 12 January 2004 23:34 tarihinde demiş ki: herkez bu topıgımı beklıyordu be Kesinlikte, buramıza geldi artık diyen okadar çok insan varki...[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Silthanas, 12 January 2004 23:36 tarihinde demiş ki: masturbasyondan nefret ediyorum.. Hadi ya? Alla alla...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe Cray Totem ------------------------------------------- voic3, 26 December 2003 23:34 tarihinde demiş ki: onur shard geri alıdnıysa biz hala küsüz? hadi kavga edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 iki elinde de tıka basa dolu torbalar taşıyan ve kaldırımın ortasından yürüyen 1.5 m çapındaki yaşlı teyzelerden nefret ederim ![signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Daraldim artik yeter tanrim = DAYT[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ha bide bide TOPSTAR dan nefret ediyorum.[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Her insanın nefret ettiği bişeyler olduğunu düşünürsek, bu iş daha çooook gidecek derim...[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 düşündüm de, zaman zaman kullansam da şu "nefret ediyorum" lafını, gerçek anlamda kimseden ve hiçbişeyden nefret etmiyorum... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ısımız ıs[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 YEAAA FUG THE SISTEM YEAAAAA KUNG FUU YEAAAAAA FUK EVERYTINK YEAAAA FUG FUG FUG YEAAAAAAA DIE DIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ehauhea[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 kavgadan ve kabadayılardan nefret ediorum yurtta sulh cihanda sulh[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Proxy kullanmak zorunda olduğum icq dan Sabahlamak durumunda kaldığım maket dersinden Her türlü vize ve finalden Layla çıkışına gelmiş gibi okula gelen kızlardan (tabi üstünde biraz düşününce :P) Hayatından bezmiş hocalardan İletişim kuramadığım insanlardan Dengesiz insanlardan Tembelliğimden Uykusuzluğumdan Gerçekleşemeyen hayallerimden Görmek istemediğim rüyalardan Çalamadığım şarkılardan Kavrama noktası alakasız olan arabalardan Fiat Palio dan Ehliyet almak için ödediğim milyonlarca paradan ve ilgisiz memurlardan Türk bürokrasisinden Devamlı beni çaldırıp abuk subuk mesajlar atan dengesiz sapığımdan İnternet ilişkilerinden Kar altında eldivensiz dolaşmaktan Şekersiz çaydan Sabah yumurta yemekten Denize elbiseyle girmekten Soğuk yemek yemekten Çok düşünmekten.. bla bla bla.. AAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 başkalarının fikirlerine saygı duyamayanlardan... başka yok..[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar