Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 asterothunki darth vader ın izlediğim en komik videosudur. kral odur nazarımda sevdiceğim
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 new hopeun ilk sahnelerini zenci agzıyla dublajladıkları bi video vardır oda güzeldi hatırladıgım kadarıyla ama bulamadım.
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 2. Harika olmuş bole bakışıyolar,tam konuşçak kapıyo kapağı felan.. Benim bu yazıyı görenler videodan keyif alamıcak :D
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ahaha süpermiş ikisi de resmen.. ama ilki daha bi şok etkisi yaptı.adamı hiç o halde düşünmemişken görünce :P
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 akşam akşam beni güldürdünüz.force da sizi güldürsün yahu...
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 AJHAHJAHJSJHASJAKSDLŞsfzklxcşlkaşs.dasdasfdasd Gözümden yaşlar geldi izlerken hala gülüyorum harikaymış ya.
Öne çıkan mesajlar