yabani Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 eve bateri aldım,susturucı filanda aldım ama yinde ses çıkıyor dışarı. youtube da birkaç videoda görmüştüm duvaları yumurta kutularıyla kaplamışlar işe yararmı ya yan komşu terlikle duvara bile vurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yumurta kutuları yarayabilir, onun dışında bulabilirsen strafor da olur. strafor ne dersen, kolilerden çıkan beyaz köpük işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabani Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ikisini aynı anda yapsam nekadar işe yarar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Critical çeker. Arayada çocuk bezi döşe :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabani Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 duvarlar batçak davul aşkına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yabani said: ikisini aynı anda yapsam nekadar işe yarar :D daha iyi olur ;) ama etrafta varsa inşaat işiyle uğraşan ya da inşaat malzemeleri satan bi yer, ya da pvc satan bi yer, onlara da sorabilirsin onlar daha iyi bilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabani Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ben bi ilk direk yumurta kutularıyla deneyim zaten krosun içine yastık teptim trampetede öle susturucu var bide kadın artık kılınamı arıza çıkartıyo.bide arada 3 duvar var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 straforda karar kıldık sanırım, başka manyak tavsiyeniz varsa kabul ederiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 straforu o şekilde temin etmen zor olabilir, bauhaus'a gidip onlara danış. farklı çeşitlerde yalıtım elemanları var. ayarıca usta temini de sağlıyorlar.. ustaları piyasadan daha uyguna geliyor. keza adam ile önceden anlaşıyorsun, şu gün, şu kadar para.. diye. ayrıca strafor falan polystyrene olarak da geçer. çabuk yanar ve feci duman yapar. evde açıkta kullanılması aslında çok doğru olmaz. ayrıca üzerine kimyasal (boya falan) gelince büzüşür kalır bir anda.. işi bilenlere danışmak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabani Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ya heryeri kapladık diyelim kapıya ne yapçaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 dasaaa praktikerden falan alırız heralde ama nası getirticez getirsinler lan :P üstüne yanmayan bişi koyarız ne bileyim aklıma gelmiyo ama :) kapıyı da kenarlarını iyice süngerlerip arkalı önlü straforlarız eheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Isı camdan oda yaptır kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 onlara sor sen (bauhauss ciddi iyi bu konuda.. yardımcı oluyorlar çok) "ses izolasyonu için kullanıcaz" de.. uygun materyali gösterirler. işin doğrusu polistren köpük kapalı gözeneklidir ve ısı yalıtım malzemesidir. yni çok işinizi görmez. ancak size açık gözenekli bişiler lazım. düşük yoğunluklu poliüretanlar, cam yünü levhalar veya taş yünü levhalar lazım. bunlarınizolasyon uygulamalarını ben iki duvar arası izolasyon malzemesi olarak kullanımını biliyorum. ancak ev içi sonradan eklemeli izolasyon hakkında pek bi fikrim yok.. dediğim gibi adamlarla konuşun, danışmanlık parası falan almıyorlar. ama eve ölçmeye gelirlerse para isterler. montaj ve nakliyeyi de onlarla anlaşarak halletirebilirsin. ama polistren köpük yanlış bir malzeme bu durum için.. o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 abi para yok, mümkün olan en az ücrete en azından idare edebilecek bişiler istiyoruz :P sonuçta stüdyo işletilmicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ehehe.. adamlarla konuşun, fiyatları zaten görürsünüz. yoğunluk, frekans etc bilgileri vardır elimde ancak şimdi fiyat listeleri yok.. dolayısı ile fiyat veremiyorum şimdiki işte hakediş ihrazat falan da yok.. fiyatlar biraz tahmini olacak galiba. ama taşyünü levhalar en fazla 10ytl/m2 gibi bişi diye hatılyırom (feci yamuluyor olabilirim) polistren ise 3-7ytl/m2 arası (yoğunluğuna kalınlığına göre değişiyor)alçıpan cam yünü bölme duvar izolasyonu ise 4-5ytl/m2 ortalama olması lazım.. ancak çok feci yamuluyor olabilirim. mineral yünler çok daha iyi iş görür bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 home studio sound isolation diye googleladım bu çıktı: I live in an apartment, can I put a floating platform in my living room for my drums to sit on so that I won't bother my neighbors? No, forget that; your neighbors will string you up by your drumskin. You would need to have a fully isolated drum room, much like an industrial control booth,or audiometric testing booth, to avoid violent confrontations with your neighbors. kısaca sen o işi unut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 o.O COPYLEFT o sitede gördüm. bu ne lo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar