Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

counter strike oynayanlar niye bağırır?

Numb

Öne çıkan mesajlar

bir kaç gündür internet kafedeyimde counter strike oynuyo çocuklar galiba. bir ses bir gürültü bağrışmalar çağrışmalar kafe inliyor adeta. halbuki hepsi yanyana ufak bir oda da oyun oynuyolar. konuşsalar normal çok rahat duyulur.niye avazları çıktığı kadar bağırıyorlar anlamıyorum.fikri olan varmı?[signature][hline]
Qui Bono?
Sosyal ağlarda paylaş

o da bişeymi, burda çocuklar monitörün soluna falan eğiliyolar tünele geldiklerinde, aklı sıra içerde kimse varmı diye bakıcak
:-)[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben BF 1942 oynarken Helikopter kullanmaya bayılıyorum bir iki saat oynadıktan sonra sırtıma bir ağrı saplanıyor nedense sonra farkediyorum sandalyeye sırtımla oturur vaziyetteyim.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer kulaklık takıyorlarsa kendi seslerini duymamalalarından dolayı olabilir. Ama kafelerdeki veletler genelde kulaklığı "volume 40" komuduyla hoparlör niyetine kullanıyorlar.
İkinci sebeb ise lamer olmaları. Daha öğrenecekler abisi. :)
Aslı gıcık olduğum veletler bir iki komut öğrenip yazıolar sonra saçma sapan oynuolar. örnek:
cl_forwardspeed ve cl_backspeed i 99999 gibi bir değer yapıp ilerlerken strafe etmeyi kapıolar ve akıllarınca daha hızlı gittiklerini zannediyorlar oysaki bu komut öle çalışmaz. Yani hızlı gittiğin felan yok. Ama ne zaman kafeye gitsem hep böle buluyom. Deli oluyorum resmen yapan birini görsem oracıkta döverim sonra da çalışmadığını kanıtlarım.
Eğer cl_sidespeed i de aynı hıza getirirsen koşarken strafe edersin ama max speed in client olarak belli bir seviyenin üstüne çıkmaz.
Yok abi veletlere anca gta oynatçan cs yi de quake niyetine oynuolar (quuake oynasalar da beceremezler). Çok mu sinirlendim ne :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

Biz de bağırırdık eskiden; adam şurda, burda, önünde vursana, bomba kimdeyse kursun. Aynı kafede olunca yazı yazmak yerine bağırmak daha keyifli oluo; savaş naraları atmak gibi. Ya da mesela sizin takımın aptalı kalmış sona, baldan adamı vurdu, defuse etmesi gerek bombayı bulamıo, e tuşuna basamıo falan. Bağırmak normal bence..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

bagırmanın lamerlıkla bir alakısı yok bunu böyle nitelendirirseniz asıl amerlık sınırına yaklaşma tehlikeniz var çünkü cs kollektif bir oyun bir yandan footstep dinleyip bir yandan sesle rakibin silahını kavrayıp bir yandanda takımınızla iletişim kurmanız lazım lamerlık deli yürek havasıyla takım oyununu hiçe sayıp tek tabanca ortalarda dolaşmakla başlıyor.

Türkiyede cafeler çok ciddi para kazanıyorlar ama bunu nedense hizmete yatırmıyorlar en fazla 2 ayda bir 3-5 dolar verip mouseları değiştirmeleri gerkirken parçalana kadar kullanıcıya acı çektiriyorlar zaten çoğu zaman takılan mouse yüzünden sinir krizi geçiren biri mouse u parçalayıp diğerlerini bu sefaletten kurtarıyor 10-15 dolara mikrofonlu kulaklıklar var ufak bir harcama ile cafede sesi düşürmek mümkün ama niye böyle bir harcama yapsınlar ki[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 14 January 2004 15:45 tarihinde demiş ki:
10-15 dolara mikrofonlu kulaklıklar var ufak bir harcama ile cafede sesi düşürmek mümkün ama niye böyle bir harcama yapsınlar ki

Şu anda bulunduğum net-kafe açıldığı zaman cillop gibi mouse-mikrofonlu kulaklık ve bilimum ekipman vardı. İKinci haftanın sonunda counter-strike oynayan çocuklar tarafından yarısı parçalandığından hepsini kaldırıp, istek üzerine vermeye başladılar.
Küçükler oyuna çok kaptırıyolar kendilerini ve ekipmanı parçalıyolar, e parasını istesen 500 bin lirayla geliyolar zaten. Mecburen kaldırıyolar.[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim kafe aldı o mikrofon olayından, millet sürekli sound on oynuyor, hem de mikrofon olayı çok tatlı yarım saat ayarlamakla uraşmıosun elinle tutosun istediin yere getiriosun, orda kalıo. Zaten çoğu kafe sahibinin bilgisayar mağzası (toptan ucuza mal getirtme olayı) olduğu için 10-15 dolar da deil bunlar. Bu arada bi arkadaşım söledi; İstanbul'da bi yerde 300.000TL (Üç Yüz Bin Türk Lirası)'na mouse varmış..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 14 January 2004 15:58 tarihinde demiş ki:
e parasını istesen 500 bin lirayla geliyolar zaten. Mecburen kaldırıyolar.
O olay çok komik ya çocuk daha oturmadan kafenin sahibine gidiyor; ben bu kadarlık oynicam dio öle oynuolar sonra gidiolar. Asıl komedi olay çocukların kalktıktan sonra aralarındaki yorumları, ben birinciydim, en çok adamı ben vurdum muhabbetleri..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)

[Bu mesaj McsPeyn tarafından 14 January 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bağırmalarının nedeni kulaklarında kulaklık varsa ve max. sesteyse, normaldir ki genelde hep böyle. birde işin heyecan ve pisikolojik kısmı var tabii. kendini kaptırmalar fln. birde karşı tarafın oyuncularının ekran yaptığını öğrendiler mi vay onların ve sizin halinize, abazları çıktığı kadar bağırıyorlar.. bu durumda da kendinizi bişekilde gürültüden dışarı atmaya bakın. yoksa sizde sinirlenip veletleri pataklamaya başlıyorsunuz ve olay hepten büyüyor.. benden sölemesi :D[signature][hline]my..
(icq) - (site) - (e-mail)
Sosyal ağlarda paylaş

cs kulaklıkla oynanıyor
kafanda kulaklık olunca ses tonunu ayarlayamayabiliyorsun, farkında olmadan bağırabiliyorsun[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz?
zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root

Sosyal ağlarda paylaş

Biz bir aralar geyiğine bağran bir tayfaydık adekste.
2,3 kere atılmışlığımız vardır.
Ben çok bağırmam.Oğuz diye bir çocuk vardı.Ogaz deriz.Adam siz gaz vermeden gazı alıyor.

- HIAAAAAAAAAAAAA ALIRIMM
- KAFAN PÖRTLER
- HAHAHA

Son bombası keyboardla monitöre vurmasıydı...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Sosyal ağlarda paylaş

kafeye gerek yok ki..Ben evde tek basimada oldukca iyi bagiriyorum yani...

OFFff!!
CEKIL LEAANNN!!
LEAAGG!!!
HASSss...rr!!

gibi dahada cogaltilabilecek orneklerle evi inletiyorum bazen..[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim cafedede bazen oluyor. Mesela bebeler Aztecde oynuyorlar. İkide bir de Asmadan gel Köprüden gel diyorlar. Bizim Cem yılmaz Kılıklı Vehbi abi deliriyor ve lan s.ker.m sizin asmanızı köprünüzü yok bundan sonra asma ,üzüm filan kapatırım makinanızı.[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...