Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arazi Araci + SUV Tavsiyeleri

pwnbot

Öne çıkan mesajlar

pwnbot said:
safariye cikilmayacak tabii de, kisin 40 cm kar yigilcak, her yagmurdan sonra ilk gecen kamyonda gocen yollara girecek. =(

abim karsta kullaniyor. kis sartlari yeni baslamis durumda orda, suv olmasina ragmen henuz sikayet etmedi. tersine memnun. tek sikayeti arabanin camur icinde yuzmesi, yikatmiyormus artik o yuzden.

ama icimden bir his sizin ihtiyaclariniz bir suva degil bir pick up a daha yakin diyor hala. biraz estetik kayip olacaktir, ama cok daha islevsel. hem kabinleri de oldukca luks yeni pick uplarin.
Sosyal ağlarda paylaş

yuh gerek yok Avalanche, RAM vs.

Bence Lada'yı gerçekten düşün öle lame bi marka gibi duruyo ama gerçekten arazide sağlam gidiyo. Aynı şekilde Subaru Forester'da olabilir. Navara vs. pickuplar gereksiz o kadar sert koşullar için. Ha illa suv dersen freelander 2 veya benzerleri olabilir ama içine gübre koymaya kıyamam + çok pahalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ford Ranger, Nissan Pick-up, Navara, Isuzu D Max, Toyota Hilux.

40 cm karda çok güzel ilerlerler. 2.5 Dizel motorlular. Isuzu 3.0 lt.

En donanımlıları Nissan Navara. Bence SUV'dan daha kullanışlı.

Unimog'a bittim bu arada, fiyatı da iyiymiş. Ama arazi dışı sürülmemesi lazım o heyüllanın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bu ara Freelander'lara merak saldım. İlk çıkan versiyon değilde makyajlı kasa var 2004 sonrası olanlar. 2.0lt dizel ve otomatik olanları 50 55 bin YTL civarında bulunabiliyor. Hatta 55 bin YTL'ye 15.000km de oldukça temiz bitane buldum. Hani kısa vadede alabileceğimden değil ama arabamı değiştirirken ciddi ciddi düşünebileceğim bi SUV olur. O versiyon Freelander hakkında bilgisi olan var mı? Motor güçleri düşük yalnız 112 HP mi ne öyle bi gücü var. Nasıldır acaba? Hani aracın kötü yönleri fln vardır belki bilmiyorum ama fiyat olarak, ekonomik kullanım olarak tavsiye edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

freelander oldukca basarisiz bir arac. land rover a hic yakismiyor. freelander 2 o yuzden bir hayli degisti. land rover ama arazide gidemiyor, yeterince buyuk bir arac degil, suv icin bile kucuk, ayrica yakit tuketimi cok yuksek ve range rover in aksine servise gidis miktari biraz daha fazla cikti bunlarin hep. satislari iyi olmasina ragmen gelen agir elestirilerin ust uste gelmesi sonucunda freelander 2 cikti zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...