Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 YER AÇ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 FOUR BREASTS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Cons said: fotoğrafı koymadan inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 offffffff.inşallah benimde lezbiyen sevgilim olur. bayılıyorum bitiyorum lezbiyen diyince akan sular durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hanı olduya dedıgın hede gercek bısey kurgu deıl kız senı kullanıyor olabılır etrafına lez olmadıgını kanıtlamak ıcın bu durumda sen bır cesıt kamuflaj oluyorsun nıye molto nıye ben degıl arrrhhhhhgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 akan suların durması iyi bişey tabi. duran suların akmasındansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kız senı kullanıyor olabılır etrafına lez olmadıgını kanıtlamak ıcın said: buda mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bende aynı şeyi yaşadım.. Ama ben kızla yakalamadım, videosunu gördüm eheh hemde video ben kız ile çıkarken çekilmiş.. Arkadaş çevrenden gelecek olan iğrenç espirilere hazır ol "Kız senin yüzünden erkeklerden soğudu AZUHAU" "Seni de kız sandığı için senle çıkıyo herhalde AMUHAHAH" gibi.. "Biseksüel olan her kız threesome yapar" önermesini benimseyen insanımız, sana sürekli olarak şu lafı tekrarlayacaktır: "ABİE ÜÇLÜ YPASAYDINIZ YA NİYE AYREILDIN Kİ" (bu kısım ağızdan salyalar akarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bu arada diğer kız da çocukluk arkadaşıymış.. Bu "çocukluk arkadaşı" kavramına dikkat etmek lazım, "çocukluk partneri" çıkabiliyormuş demek kimisi.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 oha direk ayril.. ha baska kizla aldatmis ha baska erkekle aldatmis ne farkeder. off ben bole konularda cok sinirliyimdir.. walla benim sevgilim yapsa.. offf yani. neyse oda forumlarda okursa aciklar size halimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Aga yer plx 26 kişiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yanlış anlama da senin yerinde olsam paraya kıyıp bir vibratör alırdım ilk buluşmamızda benden hatıra kalsın sana der çeker giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yok artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bu ne ya arkadaşım kız arkadaşı olmayanlar bile var evrende =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar