ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 BulletRide said: Lind3r0th said: Vatan millet sakarya şeytan üçgeninin bırakmak lazım türkiyede madara oldugu filan yok keza şuan fenerbahçe yeniyor diye god mode olayına geçmedik futbol dünyasında gelip geçici şeyler bunlar Futbol dünyasında gelip geçici diyorsunda,Avrupa futboluyla ilgili bir futbolsever nasıl Deportivo-Monaco maçının 8-3'le cl tarihinin en gollü maçı olduğunu bilebiliyorsa,en farklı galibiyetin de bu maç olduğunu bilecek ve istatistiklerde en farklı galibiyet denince... Liv'pool(ENG)8-0 Besiktas(TUR) yazması sıkıcı bir durum olacak.. -Hi -hi dude, i am osman -osman r u turkish? -yeah what for? -Well Turks are just GrEİGHT zuahuahahuahuahuahuhauhuhaush -Allahına kitabına dalarım ulan senin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Hah mesela gerçekçi bir dialog bu,hepimiz forum olsun,MMO'lar olsun hafiften yurtdışı bağlantılıyız,bazımız erasmus,staj,iş,kariyer derken zaten direk yurtdışında... Gerek yoktu yani bu madaraya.. Kız vermezler valla İngiltere'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 tam 15 sene önce de fener aynı durumdaydı hatta köy takımından fark yemişti; TIK sonuç böyle şeyler oluyor, çok da abartmamak lazım. bir de liverpool bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Hah bak mesela sen de onu hatırladın... 15 sene sonra da bunu hatırlayacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 15 sene öncesi--->2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 BulletRide said: Hah mesela gerçekçi bir dialog bu,hepimiz forum olsun,MMO'lar olsun hafiften yurtdışı bağlantılıyız,bazımız erasmus,staj,iş,kariyer derken zaten direk yurtdışında... Gerek yoktu yani bu madaraya.. Kız vermezler valla İngiltere'den valla şimdi bişi diycem millet bana verecek ayarı ama ülkemizin her bir haltı düzgündüde bu maç ile gitti yani karizma? zaten türküm deyince haster çekiyorlar (deneyle sabit) bu maç olsa olsa ortamı yumuşatır mazulum sempatisi yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bu ülke futbolu seviyor,kalitesini tartışırız fakat TV'lerde saatler futbol tartışılıyor,her sosyal sınıfın tuttuğu bir takım var ve bu takımlar belki de bu insanların tek ortak noktası oluyor,bir galibiyet bu insanı sokağa döküyor dertlerini unutturuyor...Evet,herşey düzgün değil ama futbol bu ülke insanının motivasyonu ve rezil olduk...Açık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ben bjk li olmama rağmen kendimi kötü hissetmiyorum futbol herşey değil, sen öyle hissediyorsan otur ağla... oy ingiliz yarim varıdı canıdı artık bana vermezler deyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 asil utanc verici olan besiktasin 8 gol yemis olmasi, utanmasi gereken de besiktasin futbolculari, teknik ekibi ve yonetimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Futbol herşey değil işte,o yüzden Futbol forumunda konuşuyoruz bunları Genel'de değil,futbol hakkında bir sözümüz varsa futbol konuşuyoruz ve gündemimiz bu günlerde BJK'nin hezimeti...Ben bu forumdan çıkınca aklımda binbir türlü problem var ve BJK'nin problemi bir yer işgal etmiyor.Ama işgal edenler var hemde çok,bu da ülkemin bir parçası olduğu için onlar adına üzülüyorum..Bu kadar koltuk sevdalısı olup,8 golden sonra bile pişkin pişkin açıklamalar yapan ve iyi kötü bir karar verip,ondan cayan yönetime sinirleniyorum,bu bir problem bence.Ülkede iyi yönetici olmaması mesela sırf futbol değil her alanda,futboldan çok güzel tümevarım yaparım..İngiliz sevgili olayına gelince..Eharf be kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Türkiyenin milli takımı var o zaman ülkeyi destekleriz BJK kim ya? hiç sevmediğim bi takım. gidip 8 tane yediğinde de alayın dibine vururuz.Lazio'nun avrupada yenildiğinde Romalıların sevindiği gibi, Celtic'in yenildiğinde Rangersların sevindiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 şahsen milliyetçi bi insan değilim, olsaydım da gs'nin bjk'nin avrupada başarılı olmasını maç kazanmasını istemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Kendi bağlı bulunduğu ülkenin Federasyonuyla bu derece çelişen,belki biraz torpil görürüz ümidiyle Affan Keçeci'yi federasyon'a sokan sonra kellesini isteyen,yabancı hakem talebinde bulunmaya kadar olayı ağlamaya döken,PAF takımla en azından bir kararın bedelini ödeyerek saygıyla yenilmek varken,A takımla büyük ihtimal rezil olacak olan,Beşiktaş Liverpool'dan 8 yemese de bu yönetimle dibe vurmuştu zaten..Afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 nası yani, tabiki dalga geçilicek 8 gol yedik arkadaşım senin gözlerin falan görmüyo heralde. 8 bak 8, winning de hayatımda hiç 8 yemedim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Benim milliyetcilik duygularim Turkiye maclariyla sinirli valla, 8-0 EHU onun icin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bence de kulüp gibi görmeyin türkiye temsili falan filan gibi şeyler geride kaldı. hepimiz şampiyonlar liginde, uefa'da uğraşan eden PROFESYONEL takımlarız. milli takım değil ki bu, artık avrupada temsil olayı falan geçti, her sene gidioz zaten yapıoz bişiler işte, her koyun kendi bacağından asılır. 8 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 can katılmıyorum abi sana avrupada klüplerimiz başarılı olamazlarsa ülke puanı düşüyor daha az takımla katılıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 tekrar mı yazmam lazım acaba? dalga geçilmesi normal ama ahlak kuralları çerçevesinde , eğer bu dengeyi tutturamazsak birbirimize düşman oluruz ve bu düşmanlık şiddeti doğurur! bi daha yazayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 su8zer0 ayıp ettin,şiddet falan =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 t-shirt Bu fena oldu işte >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Allah, TR'ye shipping var mi acaba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 elemanlar Beşiktaşlılardan hızlı çıktı t-shirt çıkarma konusunda ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ben alırım bunu bi bjk li olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bu Liverpool Beşiktaş dediğiniz maç geçen akşam tv'de verdikleri halı saha maçı mı, hani 4'te devre 8'de biter 8-) O diil de cidden gitmeyin Beşiktaşlılar'ın üzerine daha fazla yav. Onlar ne yapsın, başkanlarını da kendileri seçmiyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 oha t-shirt süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar