forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 pilotu ilk çıktığında izlemiştim şimdi 1. bölümünü izledim ama hiç bir bağlantı kuramadım aralarında, unutkanlıktan mı acaba ama pilota göre daha iyiydi bu bölüm
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Dragonfire said: Kitt'in orjinal sesi demişsinizde kaçınız orjinal seslendirme ile izlediniz ki ilk diziyi? Ben 8-9 yaşlarındaydım sanırım 89-90 yılları oluyor yani almanyada olduğumuz için almanca seslendirme ile izlemiştim. Orjinaline yakınmıydı uzakmıydı bilmiyorum. Keza Türkçe seslendirmeside öyle olmuştur. HDD'mde duruyo Knight Rider orjinal sezonu orjinal seslendirmesiyle :)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Araba çok faça ya. Biraz daha az faça daha çok TESİSAT bir araba gerekiyordu bence.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 En kötü diziler top 3: Kath & Kim Knight Rider Middleman Sanctuary de honoroable mention. Bu dizilerden uzak durunuz.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 cruose ile birlikte 2008in en gereksiz dizilerininden biri hala devam ediyor
Öne çıkan mesajlar