forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 pilotu ilk çıktığında izlemiştim şimdi 1. bölümünü izledim ama hiç bir bağlantı kuramadım aralarında, unutkanlıktan mı acaba ama pilota göre daha iyiydi bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Dragonfire said: Kitt'in orjinal sesi demişsinizde kaçınız orjinal seslendirme ile izlediniz ki ilk diziyi? Ben 8-9 yaşlarındaydım sanırım 89-90 yılları oluyor yani almanyada olduğumuz için almanca seslendirme ile izlemiştim. Orjinaline yakınmıydı uzakmıydı bilmiyorum. Keza Türkçe seslendirmeside öyle olmuştur. HDD'mde duruyo Knight Rider orjinal sezonu orjinal seslendirmesiyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Araba çok faça ya. Biraz daha az faça daha çok TESİSAT bir araba gerekiyordu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 En kötü diziler top 3: Kath & Kim Knight Rider Middleman Sanctuary de honoroable mention. Bu dizilerden uzak durunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 cruose ile birlikte 2008in en gereksiz dizilerininden biri hala devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar