Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablo İnternet Yeni Fiyat Listeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu fiyatları kim ayarlıyor böyle ya?
2 tane 4mbit alıp yan yana koysan 160 liraya 8mbit/2mbit oluyor.
öte yandan adam 6mbit (1mbit up) bağlantıyı 160'a veriyor. saçmalık.
Mesaj tarihi:
iyide 2 tane mbiti nasil alip yanyana koyuyosun abi
nasil bi altyapi ihtiyaci war biliyo musun yane
eve kurucagin baglanti altapisini gectim
eve 2 tane kablo tv hatti mi cektiriceksin
Mesaj tarihi:
Miraul said:
duzelene kadar somur :P bendeki 2mbitte 350 lerle cekio .P

2mbit / 8 bit = 256kbyte ediyor yav nasıl 350 ile çekiyorsun 4mbit olmasın sakın :P

neyse ttnetten de bi indirim bekliyoruz artıgın
Mesaj tarihi:
Peki ya bilgisayar o bağlantıları üst üste bindircek mi ki? Yani demek istediğim, birden fazla internet bağlantısını tek bağlantıymış gibi düşünebilcek mi? Bildiğim kadarıyla herhangi birini otomatik olarak seçiyo, diğerini es geçiyo.
Mesaj tarihi:
1 ay icinde sadece 1 kere tarife degistirebiliyormusuz ondan 4 mbiti bekleyecem. ama bir yandan 1 mbit olan baglantim kac aydir 2mbit gibi indiriyor (240kb civarinda). simdi 2mbitler 4 mbit gibi indiriyormus, ben 4mbite gecince 8 mbit gibi mi indirecem? olay nedir ben anlamadim :P
Mesaj tarihi:
bi gundur onu anatmaya calisiyorum cheme ama olmuyo
iki internet baglantisini birlestirmek ucuz ve kolay bi islem deil
olsa herkes evine zamaninda ucuz olan 56 limitsizlerden alirdi 2 3 tane

bu arada abicim delirtti ya
heriler bi fake atti
4 mbit war dediler
daha bilgimiz yok ne zaman sisteme gecer diyolar
Mesaj tarihi:
yani ben 256dan 512ye geçince fark yaşamamıştım zamanında. o yüzden 1mbit e geçeyim mi diye düşünüyorum. ne kadar fark edecek ki yani
Mesaj tarihi:
512 den 1 mbit'e ilk ciktigimda acaip farketmisti, bariz avantajliydi yani, herkes minimum 1mbit olmali zaten kanimca.

1mbitten 2 ye yukseltmislerdi test icin, o daha da dumur etmisti valla simdi 4mbit nasil gelcek merak ediyorum.

unutma ki 256 dan 512 ye gecince arada sadece 256 yani 24kb/s fark var... ama 512 den 1mbit arasinda 56kb/s fark var ve 256 ile yaptigin dlleri 4 kati hizla yapiyorsun.

bence onemli bir rakkam. Dizileri 40 dkda cekmek onemli bisi (1mbitte o kadar suruyordu, ki 2mbitte 20 dk suruyor kisa bolumler).
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
ben biraz once aradim 4mbit istiyorum plx dedim ok bap dediler. aksam olacaksin babalar gibi 4mbit dediler :P onlarin yalancisiyim.

ciddimisin ?
yarın arayın demişlerdi bana
ciddiysen açıp carlıyacam
Mesaj tarihi:
Azmo bi de kabloda her şey hoş da, sabit ip yüzünden rapidden bir şey indirememeyi nasıl halledicez? Onu da konu açılmışken sorayım
  • Yeni Oluştur...