toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 insallah wowdaki lagın sebebi bu değildir kafayı yerim yoksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 abi 2mbit dedim, aylık 59 ytl dediler, tamam dedim yardırın, 480kb/s ile download yapıyorum, 4mbit bu, laaaan naptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 duzelene kadar somur :P bendeki 2mbitte 350 lerle cekio .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Wow çok kötü şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 4 mbite yükselten varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bu fiyatları kim ayarlıyor böyle ya? 2 tane 4mbit alıp yan yana koysan 160 liraya 8mbit/2mbit oluyor. öte yandan adam 6mbit (1mbit up) bağlantıyı 160'a veriyor. saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 iyide 2 tane mbiti nasil alip yanyana koyuyosun abi nasil bi altyapi ihtiyaci war biliyo musun yane eve kurucagin baglanti altapisini gectim eve 2 tane kablo tv hatti mi cektiriceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Miraul said: duzelene kadar somur :P bendeki 2mbitte 350 lerle cekio .P 2mbit / 8 bit = 256kbyte ediyor yav nasıl 350 ile çekiyorsun 4mbit olmasın sakın :P neyse ttnetten de bi indirim bekliyoruz artıgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 eve 2 tane kablonet çekilir gayet sabit ücreti bişey değildi diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 kemikilcim 2 tane kabloneti nasil baglican birbirine yane sen tek bilgisayrdan nasil 4 mbitlik baglanti alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 2 kablo tv hattı, 2 modem, 2 ethernet kartı, olur öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Peki ya bilgisayar o bağlantıları üst üste bindircek mi ki? Yani demek istediğim, birden fazla internet bağlantısını tek bağlantıymış gibi düşünebilcek mi? Bildiğim kadarıyla herhangi birini otomatik olarak seçiyo, diğerini es geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 1 ay icinde sadece 1 kere tarife degistirebiliyormusuz ondan 4 mbiti bekleyecem. ama bir yandan 1 mbit olan baglantim kac aydir 2mbit gibi indiriyor (240kb civarinda). simdi 2mbitler 4 mbit gibi indiriyormus, ben 4mbite gecince 8 mbit gibi mi indirecem? olay nedir ben anlamadim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bi gundur onu anatmaya calisiyorum cheme ama olmuyo iki internet baglantisini birlestirmek ucuz ve kolay bi islem deil olsa herkes evine zamaninda ucuz olan 56 limitsizlerden alirdi 2 3 tane bu arada abicim delirtti ya heriler bi fake atti 4 mbit war dediler daha bilgimiz yok ne zaman sisteme gecer diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 AAAA geçmiyo 4 mbite sora arayın diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 kdv %18den %8 e çekildi. bu sektörde yok sanırım öle bi ucuzlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ben biraz once aradim 4mbit istiyorum plx dedim ok bap dediler. aksam olacaksin babalar gibi 4mbit dediler :P onlarin yalancisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Oyy, 4mbit olursan haber verir misin burdan? Direk abanırım telefona derim "akıllı olun çekin 4'e" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yani ben 256dan 512ye geçince fark yaşamamıştım zamanında. o yüzden 1mbit e geçeyim mi diye düşünüyorum. ne kadar fark edecek ki yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 512 den 1 mbit'e ilk ciktigimda acaip farketmisti, bariz avantajliydi yani, herkes minimum 1mbit olmali zaten kanimca. 1mbitten 2 ye yukseltmislerdi test icin, o daha da dumur etmisti valla simdi 4mbit nasil gelcek merak ediyorum. unutma ki 256 dan 512 ye gecince arada sadece 256 yani 24kb/s fark var... ama 512 den 1mbit arasinda 56kb/s fark var ve 256 ile yaptigin dlleri 4 kati hizla yapiyorsun. bence onemli bir rakkam. Dizileri 40 dkda cekmek onemli bisi (1mbitte o kadar suruyordu, ki 2mbitte 20 dk suruyor kisa bolumler). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 2mbit e geri döndük düzelttiler 2 kat hız şeysini:b baktılar insanlar interwebsi download ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Azmodai said: ben biraz once aradim 4mbit istiyorum plx dedim ok bap dediler. aksam olacaksin babalar gibi 4mbit dediler :P onlarin yalancisiyim. ciddimisin ? yarın arayın demişlerdi bana ciddiysen açıp carlıyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Azmo bi de kabloda her şey hoş da, sabit ip yüzünden rapidden bir şey indirememeyi nasıl halledicez? Onu da konu açılmışken sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 5 eu kıyıp rapidshare preimum alıp download manager ile 500 k deneyecez @dev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 lol. kasar o aga be. harcamaktan degil de transferi falan. kredi kartıdır carttır curttur. ben iyisi mi torrentden şaşmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar