Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arabadan El Hareketi


Arden

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün bağdat caddesindeyim kırmızıda bekliyodum, bi tane araba yanaştı içinde 2 tane kız. Bizim arabanın camlar biraz koyu ikiside kafasını eymiş içeri bakıyolar(kafalar aynı açıda) bende elimi uzatım camı yavaş yavaş açmaya başladım ama camın arkasından el hareketi yapıyorum >:D< cam açıldı kızlar önce eli gördüler kızlar yarıldılar sonra işte beni gördüler bi yandan ben zaten yarılıyodum daha sonra yeşil yandı işte tıngır mıngır gidiyorum sellektör yaptılar sağa sinyal verip durdular bende ilerde durdum. Geldi bi tanesi konuştuk falan tel nosunu verdi(!). Şimdi düşünüyorum arasammı diye belki kız intikam alıcak ararsam no gözkçek buluşursakta topuktan vurulucam çükümü kesicekler arabayı patlatıcaklar vs. kafamdan kurdum böle şeyler :D ariyimmi kızı yoksa aramayimmi (arabada benim deil babamın)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spastik_Serce said:
el hareketi nasıldı tam olarak. 2 parmak arasına baş parmağımı sıkıştırdın.


Eet orta parmak çıkarsam çok amerikanvari olurdu direk löööööök diye koydum el hareketini.

Bu arada travesti değildi hatun yüzyüze konuştk çünkü . bu arada kız güzeldi ama arasammı aramasammı arada kaldım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diablotg said:
millet hareket çeker kız düşürür ben giderim kıza özel şiir yazarım tersler kabul etmez bu nasıl iştir ya bende mi hareket çeksem kızlara artık


Arabayla ilgili olabilir galiba kız düşürme ama gerçekten çok eğlenceli eğer arabanızın camlarında film varsa camın arkasından el hareketi çekip camı yavaşça açmaya başlayın (yan arabadakinin kız olmasına dikkat edin yoksa ümüğünüz sıkılmak suretiyle dayak yiyebilirsiniz)

Hell Yeah >:D<
hatta münkünse arabada 1 arkınız daha olsun çok eğleniosnz :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aga ara, buluşma yeri belirleyin, sen bi 10 kişi ile git, elemanlar etrafta dursun, gidersin kızın yanına, dayak yiyecek olursan arkadaşlar koşar hemen zaten. kızda da araba varsa, kızın arabayı sen kullanırsın , çekersin bi kuytuya.
artık sonrası sana kalmış, deniz manzarası mı izlersin başka bişe mi yaparsın bilmem :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...