Arden Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Geçen gün bağdat caddesindeyim kırmızıda bekliyodum, bi tane araba yanaştı içinde 2 tane kız. Bizim arabanın camlar biraz koyu ikiside kafasını eymiş içeri bakıyolar(kafalar aynı açıda) bende elimi uzatım camı yavaş yavaş açmaya başladım ama camın arkasından el hareketi yapıyorum >:D< cam açıldı kızlar önce eli gördüler kızlar yarıldılar sonra işte beni gördüler bi yandan ben zaten yarılıyodum daha sonra yeşil yandı işte tıngır mıngır gidiyorum sellektör yaptılar sağa sinyal verip durdular bende ilerde durdum. Geldi bi tanesi konuştuk falan tel nosunu verdi(!). Şimdi düşünüyorum arasammı diye belki kız intikam alıcak ararsam no gözkçek buluşursakta topuktan vurulucam çükümü kesicekler arabayı patlatıcaklar vs. kafamdan kurdum böle şeyler :D ariyimmi kızı yoksa aramayimmi (arabada benim deil babamın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yarıklara krem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 organ mafyasıdır, organ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Güzel miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ara ara travestide çıkabilir ama sen yinede ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 el hareketi nasıldı tam olarak. 2 parmak arasına baş parmağımı sıkıştırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Spastik_Serce said: el hareketi nasıldı tam olarak. 2 parmak arasına baş parmağımı sıkıştırdın. Eet orta parmak çıkarsam çok amerikanvari olurdu direk löööööök diye koydum el hareketini. Bu arada travesti değildi hatun yüzyüze konuştk çünkü . bu arada kız güzeldi ama arasammı aramasammı arada kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Çağrı at o arasın sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ödemeli ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bence arama bu devirde kimseye güvenilmez .. numarayı bana ver ben araştırırım senin için askere gitmeden önce eheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 millet hareket çeker kız düşürür ben giderim kıza özel şiir yazarım tersler kabul etmez bu nasıl iştir ya bende mi hareket çeksem kızlara artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 böbrekler gider ona gore :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ara tabi, gec kalirsan sansini da yitirirsin caddeden buldugun kizla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 diablotg said: millet hareket çeker kız düşürür ben giderim kıza özel şiir yazarım tersler kabul etmez bu nasıl iştir ya bende mi hareket çeksem kızlara artık Arabayla ilgili olabilir galiba kız düşürme ama gerçekten çok eğlenceli eğer arabanızın camlarında film varsa camın arkasından el hareketi çekip camı yavaşça açmaya başlayın (yan arabadakinin kız olmasına dikkat edin yoksa ümüğünüz sıkılmak suretiyle dayak yiyebilirsiniz) Hell Yeah >:D< hatta münkünse arabada 1 arkınız daha olsun çok eğleniosnz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 oha Arden Tutorial isteriz ^^ Yalnız kötü bir durumdasın Arden. Yarın öbür gün kız arabanla gezelim dese şey babamın işi varmışta ona verdim yalanlarını ne kadar sürdürebileceksin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yok araba yatıyo zaten şirketin arabasıyla gidiyo işe :D ayrıca tanımadıım kızı niye bindiriym arabaya fsdfdsf kendi arabası var sie gitsn benzini ben mi ödicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ahaha yaş pek küçük heralde Arden, bazı gerçeklerin farkına varamamışsın hala :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Arden kızın arabanın plaka ne. Bizde rastlarsak gösterelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 böbrekler gitse iyi yine, oteli izlemedinmi sen O_o' ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 iki parmağını açıp aradan dil çıkardıysan ve bunu söylemeye utanıyosan o yüzden numarasını vermiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 asdasdasd@ yarıldm ya :D ara özür dile bbence.. kesmezler bi yerini ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 karaciğer giderse kötü. alkol alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ulan adam kırmızı ışıkta beklerken nelerle uğraşmış diyicem de adam hareketle kız düşürmüş ne diyelim saygı duydum ben. Kızıda ara mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 aga ara, buluşma yeri belirleyin, sen bi 10 kişi ile git, elemanlar etrafta dursun, gidersin kızın yanına, dayak yiyecek olursan arkadaşlar koşar hemen zaten. kızda da araba varsa, kızın arabayı sen kullanırsın , çekersin bi kuytuya. artık sonrası sana kalmış, deniz manzarası mı izlersin başka bişe mi yaparsın bilmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 keskin nişancı flnda ayarla tam olur her elemana bi telsiz fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar