Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 "A Civil War veteran, turned Winchester guns spokeman, the captain Woodrow Algren, arrives Japan in the late 1870s to train the troops of the emperor Meiji, as a part of break away from the long-held tradition of relying on employed samurai warriors to protect territories, as Meiji´s new army prepares to wipe out the remaining samurais. When Algren is injuried and captured by the samurai, learns about their warrior honor code from Katsumoto, the samurai´s leader and decide which side of the conflict he wants to be on..." konusu çok hoşuma gitti valla, bakalım nasıl olacak..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 matrixten önce fragmanı izlemiştim mükemmeldi ama bu filmde Tom Cruise hiç ama hiç gitmemiş samurai rolüne bence. Onun yerine bi Jet Li oynasaydı çok daha güzel olabilirdi. Ama fragmanda izlediim kadarıyla cok güzel gözüküyo[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 yorum yapabilmek için kısa bi fragmandı ama tom cruise yine karizmasını konuşturacak gibi duruyo[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Jet Li'nin de bi filminin fragmanını verdiler zati Matrix'den önce ona git. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 o film kaçmaz ztn :) Jet Li ve D.M.X oynuyo. Cradle 2 the Grave[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Samuraı haa japon kulturuyle bayagı ılgılıydım zamanında bı count down thread yapsak ya...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: LeadeR, 18 May 2003 17:57 tarihinde demiş ki: matrixten önce fragmanı izlemiştim mükemmeldi ama bu filmde Tom Cruise hiç ama hiç gitmemiş samurai rolüne bence. Onun yerine bi Jet Li oynasaydı çok daha güzel olabilirdi. Ama fragmanda izlediim kadarıyla cok güzel gözüküyo[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= güzel arkadaşım jet li nasıl oynayacak amerikalı iç savaşa katılmış bir askeri? yukarıda yazılanları okudun sanırım? :) amerika'da 5 aralık'ta, avrupa'da yeni yıl başında gösterime girecekmiş..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Tom Cruise çok iyi gitmiş çünkü filmde Amerika'dan Jpanyoya, samurai'lere yeni savaş taktikleri vs. konusunda eğitim vermek için giden bir generalimi askerimi ne oynuyor. said: LeadeR, 18 May 2003 17:57 tarihinde demiş ki: matrixten önce fragmanı izlemiştim mükemmeldi ama bu filmde Tom Cruise hiç ama hiç gitmemiş samurai rolüne bence. Onun yerine bi Jet Li oynasaydı çok daha güzel olabilirdi. Ama fragmanda izlediim kadarıyla cok güzel gözüküyo[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= [hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 bence o kadar iyi olmayacak[hline]#mix.gen.tr#... [b][i]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: LeadeR, 18 May 2003 18:38 tarihinde demiş ki: o film kaçmaz ztn :) Jet Li ve D.M.X oynuyo. Cradle 2 the Grave[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= iğrennç bi filim fragman sırf kandırmak için yapılmış fragmanda gösterip durdukları gibi bol ekşın bir filim falanda değil sonu güzel işte dakaskos la cetli kapışıyor o kadar konuda abzürt bişey vcd cide bulursun hatta arat belki divx bile wardır[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 zaten JET LEE nin her filminde dmx muz1kleri yapior ozellikle romeo must die[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 aaliyah mi ne vardi kazada olen onu hatirladim simdi :([hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: LeadeR, 18 May 2003 18:38 tarihinde demiş ki: o film kaçmaz ztn :) Jet Li ve D.M.X oynuyo. Cradle 2 the Grave[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Izledim dvd sini o filmin manyak iyi bi film bazi yerlerinde sacmalamislar ama genede baya guzel...[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konu sapmış gitmiş ohoo :) The Last Samurai güzel oluack bence. ps: Cradle 2 the Grave'in divx çıkalı oluyo baya :) bende sapmasına yardımcı oldum gerçi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 tom çok karizma adam ve azınlık raporu süper bir filimdi ama asıl uyuz olan son samuray niye japon deyil bu gıcık amerikan filimlerinde hep böyledir işi gücü olmayan bir japon gelir adam yokmuş gibi amerikalıları eyitir bildiklerini onlara öğretir ama benim bildiğim kendisine saygısı olan hiç bir japon bir amerikalıya bir şey ögreticeğine kendine harakiri yapar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 dün revolutions'dan önce gördüğüm fragman süperdi, hiç konuşma yok, sırf hans zimmer'in süper tema müziği çalıyor, samurai'ler tüfekli askerlere charge ediyor filan.. filmden çıktığımda aklımda matrix değil bu ve rotk vardı, (revolutions bu kadar kötü olunca) ikisinin de fragmanları süperdi.. bu amerikalı eğitmen japonya'ya geliyor, "hahaha siz adam mısınız be çekik gözlüler, dağıtırım ben samuray neyim dinlemem" diyor ama daha ilk çarpışmada esir düşüyor. sonra da samurayların komutanı bunu gözlemeye başlıyor, tom cruise "beni neden öldürmüyorsunuz?" diye sorunca adam "düşmanımı tanımak isterim" diyor. bence ayet oturaklı bir konu olmuş.. kostümler de süper, lotr'un baş kostümcüsü çalışmış..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 film güzele benziyo ama tom abimiz bi satışçıyı oynuyo ne yazık ki :D he bi de brad pitt li troyun (yeni adıyla the trjoan war) fragmanı her ne kadar daha kısa olsa da beni daha bi etkiledi diyebilirim matrix den önceki fragmanlar arasında (rotk u saymıyorum tabe eheh)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 üff be japon elemanın tom cruise un boynuna 1mm kala kılıcı durdurması çok deliydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 fragmanı izleyip müzikle gaza geldikten sonra içimde inanılmaz bi shogun:total war oynama isteği uyandı. :)[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you. So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that. Believe well, cutter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 jet li oynasaydi ne guzel olurdu bi cinli caponlara savasma sanatini ogretiyor hemde cinli adam american civil warda yer almis muzikleride DMX yapsa mukemmel olur.. tom cruise bu film ile oscar alicak fln dio millet olay kendini kahraman sanan amerikalinin kahraman olmanin ne oldugunu ogrenmesi fln gibi bisi.. bunu bide killbill'i beklioruz 4 gozle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 walla bunlan troy kaçırılmayacak filmler (rotk ı saymıom zaten)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 aslında timeline da ilgimi çekti benim. savaş sahneleri onda da muazzam gibi görünüyodu. biraz kopuk b, konusu vardı ama...[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you. So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that. Believe well, cutter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bu troy'a kıyasla çok daha ağırbaşlı bir film olmuş bence, troy mummy gibi geldi bana, vurdu kırdı efekt filmi gibi olmuş.. :) jet li nasıl amerikan askerini oynayacak yahu? şu filme de amerikan propagandası dediniz ya, amerikalıları hödük yerine koymuşlar daha ne olsun?[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bence tom cruise secimi cok iyi, tam senaryoya uygun bir $ekilde olmu$, izlemeden yorum yapmayin derim.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar