Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Last Samurai

Sam

Öne çıkan mesajlar

"A Civil War veteran, turned Winchester guns spokeman, the captain Woodrow Algren, arrives Japan in the late 1870s to train the troops of the emperor Meiji, as a part of break away from the long-held tradition of relying on employed samurai warriors to protect territories, as Meiji´s new army prepares to wipe out the remaining samurais. When Algren is injuried and captured by the samurai, learns about their warrior honor code from Katsumoto, the samurai´s leader and decide which side of the conflict he wants to be on..."

konusu çok hoşuma gitti valla, bakalım nasıl olacak..[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Sosyal ağlarda paylaş

matrixten önce fragmanı izlemiştim mükemmeldi
ama bu filmde Tom Cruise hiç ama hiç gitmemiş samurai rolüne bence. Onun yerine bi Jet Li oynasaydı çok daha güzel olabilirdi. Ama fragmanda izlediim kadarıyla cok güzel gözüküyo[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive)
UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive)
CS,TF,HLDM: =LeadeR=
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LeadeR, 18 May 2003 17:57 tarihinde demiş ki:
ama bu filmde Tom Cruise hiç ama hiç gitmemiş samurai rolüne bence. Onun yerine bi Jet Li oynasaydı çok daha güzel olabilirdi. Ama fragmanda izlediim kadarıyla cok güzel gözüküyo[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive)

güzel arkadaşım jet li nasıl oynayacak amerikalı iç savaşa katılmış bir askeri? yukarıda yazılanları okudun sanırım? :)

amerika'da 5 aralık'ta, avrupa'da yeni yıl başında gösterime girecekmiş..[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Sosyal ağlarda paylaş

Tom Cruise çok iyi gitmiş çünkü filmde Amerika'dan Jpanyoya, samurai'lere yeni savaş taktikleri vs. konusunda eğitim vermek için giden bir generalimi askerimi ne oynuyor.

said:
LeadeR, 18 May 2003 17:57 tarihinde demiş ki:
[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@
ICQ UIN: 1957744
MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LeadeR, 18 May 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
o film kaçmaz ztn :)
Jet Li ve D.M.X oynuyo.
Cradle 2 the Grave[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive)
iğrennç bi filim
fragman sırf kandırmak için yapılmış
fragmanda gösterip durdukları gibi bol ekşın bir filim falanda değil sonu güzel işte dakaskos la cetli kapışıyor o kadar
konuda abzürt bişey vcd cide bulursun
hatta arat belki divx bile wardır[hline]eeh eytere be!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LeadeR, 18 May 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
o film kaçmaz ztn :)
Jet Li ve D.M.X oynuyo.
Cradle 2 the Grave[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive)

Izledim dvd sini o filmin manyak iyi bi film bazi yerlerinde sacmalamislar ama genede baya guzel...[hline]Absolute & Lonely....
Sosyal ağlarda paylaş

tom çok karizma adam ve azınlık raporu süper bir filimdi
ama asıl uyuz olan son samuray niye japon deyil bu gıcık amerikan filimlerinde hep böyledir işi gücü olmayan bir japon gelir adam yokmuş gibi amerikalıları eyitir bildiklerini onlara öğretir ama benim bildiğim kendisine saygısı olan hiç bir japon bir amerikalıya bir şey ögreticeğine kendine harakiri yapar yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
dün revolutions'dan önce gördüğüm fragman süperdi, hiç konuşma yok, sırf hans zimmer'in süper tema müziği çalıyor, samurai'ler tüfekli askerlere charge ediyor filan.. filmden çıktığımda aklımda matrix değil bu ve rotk vardı, (revolutions bu kadar kötü olunca) ikisinin de fragmanları süperdi..

bu amerikalı eğitmen japonya'ya geliyor, "hahaha siz adam mısınız be çekik gözlüler, dağıtırım ben samuray neyim dinlemem" diyor ama daha ilk çarpışmada esir düşüyor. sonra da samurayların komutanı bunu gözlemeye başlıyor, tom cruise "beni neden öldürmüyorsunuz?" diye sorunca adam "düşmanımı tanımak isterim" diyor. bence ayet oturaklı bir konu olmuş..

kostümler de süper, lotr'un baş kostümcüsü çalışmış..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

film güzele benziyo ama tom abimiz bi satışçıyı oynuyo ne yazık ki :D

he bi de brad pitt li troyun (yeni adıyla the trjoan war) fragmanı her ne kadar daha kısa olsa da beni daha bi etkiledi diyebilirim matrix den önceki fragmanlar arasında (rotk u saymıyorum tabe eheh)[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

fragmanı izleyip müzikle gaza geldikten sonra içimde inanılmaz bi shogun:total war oynama isteği uyandı. :)[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you.
So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that.
Believe well, cutter.
Sosyal ağlarda paylaş

jet li oynasaydi ne guzel olurdu bi cinli caponlara savasma sanatini ogretiyor hemde cinli adam american civil warda yer almis muzikleride DMX yapsa mukemmel olur..

tom cruise bu film ile oscar alicak fln dio millet olay kendini kahraman sanan amerikalinin kahraman olmanin ne oldugunu ogrenmesi fln gibi bisi.. bunu bide killbill'i beklioruz 4 gozle
Sosyal ağlarda paylaş

aslında timeline da ilgimi çekti benim. savaş sahneleri onda da muazzam gibi görünüyodu. biraz kopuk b, konusu vardı ama...[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you.
So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that.
Believe well, cutter.
Sosyal ağlarda paylaş

bu troy'a kıyasla çok daha ağırbaşlı bir film olmuş bence, troy mummy gibi geldi bana, vurdu kırdı efekt filmi gibi olmuş.. :)

jet li nasıl amerikan askerini oynayacak yahu? şu filme de amerikan propagandası dediniz ya, amerikalıları hödük yerine koymuşlar daha ne olsun?[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...