Reumer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 497 resil zor bise diil vengeance trinketle 415 var talisman of ally la 445 resil var bende halaa da sabahlarsan bi aksam yada bi horde arkadasi ayarlarsin falan 5 socketi degistirirsin biraz hp gider resil gelir :) edit : ki bi ringden resil almiorm onada blue olani yada yeni sezonu falan aldinmi 2 3 tane resil socket yeter 490a cikmak icin.gerci yeni sezonda 2x bi set 3x bi set bonus icin yalan olcak oda var :D zaten resil cap 500 ya 450 neyinize yetmio lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 full ressi sux deilmi abi dmg felan yani cok düşük kalmıormu hadi hayatta kalcan ölmücende nere kadar yani dps te lazım bi yerden sora 500 ressi felan abartı bence azda dps gitmek laızm crit felan yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 valla warrior falan socketlerde direk gitmeli bence zaten arena icin(ozellikle 3v3 5v5) de ama mage zaten 12 stam kullanio dmg yerine.frostun dmg dan daha cok ihtiyaci var sonucta.heleki 5v5 yada 3v3 gibi ilk cc sora dps oynadigin takimlarda..12 stam socketler hep o yuzden. onlarin 2 3 tanesi resiye cevrilebilir ama gerekte yok 450 ii bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Reumer said: zaten resil cap 500 ya 450 neyinize yetmio lol Resilience cap diye birşey yok, critic yeme şansını düşürmeye devam ediyor 500 den sonrasıda. Sadece critten yediğin damage en fazla %25 oranında düşürülebiliyor, dahası yok. Ama critic yememe şansı artmaya devam ediyor 495 sonrasında da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bakış açısı farklı tabi bana göre resilin crit dusurmesi diil onemli olan % 25 dmg dusurmesi ki cogu insanda oyle dusunuyo stormscale da konustugum ettigim. criti nasilsa bi sekilde yiyosn % 12.5 dusurse nolur 13.5 dusurse nolur?tamam 1 le 12 arasinda fark varda 12 ile 13 14 arasinda cok bi fark goremiorm.ki 1000 resil yapamayacagina gore... onemli olan crit vurdugunda en azindan dmg i az yemen.yada dotu az yemen. edit : yani sole bakmak lazm dmg reduction ı olmasaydi resili kimler severdi?ben sevmezdim.sevenlerde 500 resil cap i yok diye dusunenlerdir belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 valla ben bakıorum full merci setli tiplere drodum la hala çat çut critliorum yani ama 0 ressili cloth tipe 3k shred vuruosam ona 2700 2600 felan vuruorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 iste olay orda cozuluyo zaten. ne bilim crit bonusu cartiyla curtuyla abarti dmg a cikanlari biraz dusurmek..ne bilim kendi classimdan ornek veriyim arena gearlari yokken 7k pyro vuranlar artik vuramiyo.dmg arttikca o % 25 reduction engellio cunku. yoksa bi sekilde criti yine yiyceksin.ve dedigim gibi 12.5 dusurmus yada 14 dusurmus benim icin cok bise ifade etmio...100 ustunden 1 2 gibi rakamlar komik gelio yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Wispy said: Xhunarion said: said: Ben mage e karşı 1v1 de scorch bile cast ettirmiyorum, ama bir şekilde 10k dmg vuruyor her frost mage nasıl işse class'ın ne senin? Rogue Eğer arena spec'sen ve mage'ler seni böyle alıyorlarsa ya gear'ın yoktur, veya kendini geliştirmelisin. Çünkü mage'in üstünlügü olan bir sınıf değil rogue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ya seye dikkat etmedim s1 itemlari honorla alma olayi 2.3 ile mi yoksa s3 baslayinca mi gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ben de şeyi merak ediyorum, şimdi s3 setleri cıkınca s2 setleri daha az ratinge mi satılacak? hani olur ya gercek hayatta "sezon sonu" onun gibi bişey olucak mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 s1 su anda kac puansa s2de o puanda olacak yanlis gormediysem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Popeye said: ya seye dikkat etmedim s1 itemlari honorla alma olayi 2.3 ile mi yoksa s3 baslayinca mi gelecek? s3 başlayınca gelicek 2.3'ten 1 hafta sonraymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 omg 2 weeks kaldı yani 2 hafta daha puan biriktirme hakkım :< gecen hafta migrate yüzünden alamamıstım puan >< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Guild arkadaşım söyledi az önce, icelance nova damage'ı x3'ten x2'ye iniyormuş, doğru mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Gelsin su s3 artikda 5k puani mi harciyim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Xhunarion said: Guild arkadaşım söyledi az önce, icelance nova damage'ı x3'ten x2'ye iniyormuş, doğru mu bu? Bir kere o skill zaten yazdığı gibi 3x şeklinde çalışmıyor. öyle olsa +damage etki etme şeklide buna uygun işlerdi. o spellin doğru şöyle aslında. Ice Lance Rank 1 150 Mana 30 yd range Instant cast Deals 483 to 561 Frost damage to an enemy target. Causes 1/3 damage against NonFrozen targets. çünkü +spell damage instant spellere 1/3 oranında etkirken oyunda sadece ice lance büyüsüne 1/9 olarak etkiyor. Burdanda büyünün aslında yukarda yazdığım gibi olduğunu anlarız. Yani 3x---> 2x olayı gelirse ice lance "161 to 187" yerine "241 to 280" vuran bir skill haline gelir bişey değişmez. Zaten TBC betada da aynen bu şekilde idi sonra nerflendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 şu xp ye buff gelecek olan patch bu sabaha karşı mı çıkacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 alt kasayım bari =p s3le lamerlor bile alıyor bt droplarından daha iyi item bi kaç hafta içinde 141+ itemlar 10% bufflanır tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar