Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Shell ile bir sornumuz var da Tüketici haklarının telefonunu bilen var mı? Yakında gastelerde çıkarım herhalde :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 yanlış mesaj hatalı button sorry. [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 15 January 2004 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: KARAMURAT, 15 January 2004 11:16 tarihinde demiş ki: 118 den bulmayı denesene abso [signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Benim arkadaşın babası genel sekreteri oranında şu an ofiste değil, o bir gelsin öğrenir ben yazarım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Taşıt tanıma ile en son benzini shellden aldıgımız belli olan bir aracımızda bozuk mazottan dolayı 7+milyar hasar oldu. Test numunelerinde mazot bozuk çıktı fakat mazotta shell imzası çıkmadı. Onunla ugrasıyorum. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Abso aldığın yerin kaçak mazot kullanma ihtimalinide gözden kaçırma bence.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Şu an tüketici hakları il hakem kuruluna gidiyorum. 3erden maç yapıcaz hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bence benzini aldığın shelli basalım hem aksiyon olur hem arada yağmada yaparız zararın kat kat çıkar[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Ahaha Macerayı Seven Adam ---> BABACUM[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Macera başladı bakalım sonu ne olacak artık. Yakında cinnet geçiren genç elindeki benzini üztüne döküp kendini yakmadan evvel shell merkezini kundakladı gibi bir haber duyarsanız bilin benim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 banada haber ver! yaşasın vandalizm! hahahahahahaaaa hazar denizinin güneyinden batı avrupa diplerine girdiğimiz günleri hatırlıyorum, yağma, savaş, kıyım... özledim o ügnleri ne günlerdi be.. Attila vardı başımızda ve mavi gökyüzünün uzandığı her yer bizim hakimiyetimizdeydi[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Bir kıvılcım bekliyormuşuz da haberimiz yokmuş. Yürüyün be Atillanın, Cengizhanın evlatları. Bu arada bir kıvılcım hakkaten bütün sorunumu çözer o ayrı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: BabacumMostors, 15 January 2004 13:26 tarihinde demiş ki: bence benzini aldığın shelli basalım hem aksiyon olur hem arada yağmada yaparız zararın kat kat çıkar ehe arkandayız Abso :) dal dal dal.. *!Zippo çakmağını benzinliğe fırlatır*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar