eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 şimcük benim tel bozuldu gibi.. yada eskidi bişey oldu.. satçam.. 150 gibi bi paraya gidicek.. üstüne ben 400 melyon koyup yeni bişey alcam.. yani elimdeki para 550 Ytl ne aliim ? ben nokia dışına çıkmayı pek düşünmüyorum.. sony ericsson hiç düşünmüyorum.. LG yada Siemens filanda istemem.. nokianın o paraya ne vardır yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 600 liraya E65 var. Tek eksisi mono ses, ses kalitesi sorun olmaz diyorsan tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 E65 satılır. D900i satılır. N76 satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 nokia sux, motorola dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 motorola denenmez abi. neden SE istemiyosun bi de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bugün gördümde N72 aliimmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulash Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 600 civarı paraya N73 bulunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 600 civarı para bende bulunmayabiliyo ama.. :) öyle garip bi durum var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hem ikisi arasındaki fark ne ? çok büyük bi fark varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 var hemde baya var. nokia n73 güzeldir. biraz daha para ekle al bence ;) olmadı gel sana w850i satim. 500 ytl ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 6300 al pişman olmazsın, banada her kullandıgında teşekkür edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 beğenmezsem nolcak !? ben n72 nin fiyatı uygun gördüm .. n 73 pahalı.. ve şu durumda alamam onu galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ben olsam p990i düşünürüm.n73 mü ne vardı arkadaşta ulen buna verdiim paraya yazık seninki eğer 590 milyonsa teknosada demişti.şuana kadar benden görüp 2 tane alan çıktı ben de beğendim kendisini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 eisenheim said: beğenmezsem nolcak !? ben n72 nin fiyatı uygun gördüm .. n 73 pahalı.. ve şu durumda alamam onu galiba.. Begenmezsen yarı fiyatına geri alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Argue said: eisenheim said: beğenmezsem nolcak !? ben n72 nin fiyatı uygun gördüm .. n 73 pahalı.. ve şu durumda alamam onu galiba.. Begenmezsen yarı fiyatına geri alırım :D dsadgfds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar