Aegean Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bi arkadaşım boş bulunup tıklamışta çözüm bulamadık bi türlü ya, silip tekrar kurdum olmadı, nette arandım biraz, bi kaç tane hollanda sitesinde mi ne anlatmışlar bişiler ama anlamadım yardım ederseniz cok sevinirim saolun simdiden
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 sistem geri yukleme ile benzer bı vırusten kurtulmustum dene istersen
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Aegean said: bi arkadaşım boş bulunup tıklamışta çözüm bulamadık tabi tabi :p
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mirage said: Aegean said: bi arkadaşım boş bulunup tıklamışta çözüm bulamadık tabi tabi :p bencede :) adult sitelere hep boş bulunularak tıklanır :) Kendini boşlukta hissedersin sonra yapıcak bişeyin kalmaz ozman tıklarsn:)
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Benim bir kız arkadaş da tıklamış. Are you naked? bla bla bişiler geliyor. Yes I am naked yazıyorum ben de :P
Öne çıkan mesajlar