Katra Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Oyunda hareketliligin saglanabilmesi amaciyla katra ailesi olarak turnuvalar düzenlemeye karar verdik. Bu konuda LD guildinin ve guildin inanılmaz lideri Coldwindin de maddi manevi her türlü yardımı yapacagi kesindir :P Turnuva ile ilgili bilgi vermeden önce yeni baslayacak kisilerin veya oyunda bulunan fakat eksitleri olan kisilerin katra lara basvurması durumunda eksikleri elden geldikce karsilanmaya ve turnuvaya hazır edilmeye calisilacaktir. İki tur baslangic turnuvasi düzenlenecektir. Hafta sonları *cumartesi ve pazar geceleri turnuvalar yapılacak ve eleme usulüyle sonuçlandırılacak. 1) PvP turnuvası 2) Tamer turnuvası Pvp : Pvp turnuvasına Tamer harici isteyen her templateden oyuncu katılabilecektir. Katılım ücreti 10 K olarak belirlenmiştir *Her oyunca maçtan önce karakterler kontrol edilecektir ve max potion adeti istediginiz cesit olmakla beraber 5 adetle sınırlandırılacaktır. *Spellcaster karakterler maç baslamadan önce herhangi bir summonin büyüsü kullanamazlar ancak maç basladıktan sonra summon kullanabilirler. *Poisoner karakterlerin maç öncesine silahlarına sürecekleri poison 5 adet sınırlaması dışında tutulmuştur ancak bu yöntemle poisonlanıp kullanılabilecek silah adedi 2 olarak belirlenmiştir. *Maç sınırlandırılmış bir arena içerisinde yapılacak ve turnuva öncesinde seyircileri bilgilendirmek için hem forumlardan hemde oyun içerisinde brit banka önünden anonslar yapılacak turnuva alanına gate acılacaktır. *Zaman sınırlamasına uymak amacıyla olağan durumlar hariç herhangi bir yöntemle maçın süresini belirsiz bir süre uzatan karakter hükmen yenik sayılacaktır. ( reveal atamayan bir karaktere karşı uzun süreli hide olmak gibi) *Maç sonrasında rakibin lootlanması yasaktır. Tamer : *Tamer turnuvasına katılacak karakterler her maç öncesinde hakeme gizli olarak hangi tame yaratıgı ile maça cıkacaklarını söyleyecekler ve o maça söylenen yaratıkla/ larla cıkacaklardır. * Yaratık sayı sınırlaması karakterin slotu ile sınırlıdır yanı 5 slot luk bir boslugu hangi hayvanlarla dolduracagı oyuncunun kendi secimidir. *Mac sadece yaratıklar arasında geçecektir. Tamer karakterlerin yaratıkları heallaması veya herhangi bir skill kullanması maç alanına herhangi bir etkide bulunması yasaktır ve bu nedenle karakterler yaratıklara uygun uzaklıkta duracaktır aksi davranısta bulunan hükmen yenik sayilacaktir. Turnuva kayıtları bu forum altında yapılacaktır. İlk maçlar hazırlık süresi göz önüne alınarak PVP turnuvası 10 kasım cumartesi saat 21:00 Tamer turnuvası iste 11 kasım Pazar saat 21:00 olarak belirlenmiştir. Pvp Turnuvası birincisine : Hunters Grap Set 200K Gold Pvp Turnuvası İkincisine : 100K Gold Tamer Turnvuası Birincisine: Horned Runic Sewing Kit 100K Tamer Turnuvası İkincisine: 50 K Ödül verilecektir. Gm lerden de turnuvaların birincileri için özel ve önemli sayılabilecek ödülleri buraya yazıp belirtmesini rica ederim bu şekilde bize yardımcı olabilri ve heyecanı arttırabilirler Kolay gelsin Typhoon Katra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 LD guildi olarak, ana sponsorluktan gurur duyuyor ve böyle bir organizasyonu sonuna kadar destekliyoruz. Başarılar herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 sportmenlik kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 gmler ortaya bir iki artifact atsin:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 damadın amcasından ...... elinize sağlık, tebrik ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Damadın amcasından kısmını düsünseniz tasinsaniz koysak ii olur aslinda.Ben elimde olan en ii itemlari veriyorum ama oyuna girmeyen ama karakteri olan insanların hosuna gidebilecek özel birseyler olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 2 turnuva borçları var zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 katılırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Turnuvayı daha ıyı duyurmak ve yenı gelenlerdende katılmak ısteyenler olabılecegını dusunerek bır hafta ılerıye erteliyorum. Turnuva bu cumartesi degil bir sonraki cumartesi ve pazar gunlerı olacak 17 Kasım Cumartesi 18 Kasım Pazar Şu ana kadar kayıt olanlar : PVP turnuvası için Typhoon Katra Fyn Katra Burn Katra Tunca / Elf Edmon Aragniel Hamza El Gaddar Gael Spompas Leena Sacros Tharkas Edwin Kariya Kasoumi Haldir ophelia Geoffrey Estel Archon Coldwind Xaty ( Turnuva günü müsait olursa ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Önümüzdeki hafta tatil olduğundan bu hafta bitiminde eve gidiyorum. Cumartesi gecesini bilgisayar başında geçireceğimi pek sanmıyorum, o yüzden biraz zor benim katılmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 beni de çıkarınız zira 17 sinde son vizem var ve 17 si akşamı konserim var ulan :D (ophelia) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 oyuna girmiyorum aylardır ama tamer turnuvasına evde olursam eğlencesine katılabilirim...nickim Fedon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Tamer Turnuvası ile alakalı bilgiler : Kural eklemesi olarak bonded hayvan olması yasaklanmıştır bunun amacı yeni başlayacak tamer karakterlerinin o zamana egitilmiş bonded hayvan elde etmesinin zor olacağı ve kayıplarda eşitsizlik sağlayacağıdır. Şu ana kadar katılanlar : Melonny Katra Alesia Katra Fedon Tum tamerların katılmasını rica ediyorum. Ayrıca pvp turnuvası içinde mumkun oldugunca gununuzu ayarlamaya calısırsanız iyi olur. Mecburen cuma veya cumartesine koymak durumundayız okul-iş gibi durumlar olmadığı için 15 gunde bir gecenizi ayırırsanız kastıgınız skiller için harcagıdınız zamanda boşa gitmez. Ophelia seni cıkardım listeden bi sojnraki turnuvaya bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skatal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Benim werewolf karakterimi kesecek babayiğit varmı buralarda. Işık hızında tokat atarım. Buradan sailora çağrıda bulunuyorum benim charımın ismini werewolf katra yada tokatmaster katra diye değiştirsin :) lol Fyn Katra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Oyundaki arkadaşlar listede ismi olanlar lütfen onaylama işlemi yapabilirlermi? Yeni katılmak isteyenlerde ismini eklesinler lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 9da gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 A B O sen hayattamiydin pasam, naber :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 oversoul ? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Eet ben oversoul buyrun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Azmo gelsene abi bi yerlerden :P eglencesıne ahah sohbetıne gır barı sehir mehir kuralim veya yine staff ol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 unuttum lan, noldu turnuva :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 benim de vizeler var o tarihlerde, ertelenirse iyi olur.. fazla giremiyorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 tunca said: unuttum lan, noldu turnuva :O haftaya ertelenmişti abi zaten rahadol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Oo Oversoul =].. Charım olsa katılırdım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar