Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Bir avand-rock grubu. Çok iyi bir ayu vokal kullanımları var, ben bile beyendim yani. Progressive etkili. Gotik hava da epey baskın ama. Hep dinlediğim müziğe göre bayağı sertler , ama biliyorsunuz arada sırada sert şeyler de yapmayı ve dinlemeyi seviyorum. Bu aralar bunu ve Strapping Young Lad'ı tercih ediyorum öyle anlarımda.MySpaceWikipedia Sleepytime Gorilla Museum - Helpless Corpses Enactment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 tüm şarkıları böyleyse kafam almaz galiba ya :/ bi de albüme bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Böyleler. In Glorious Times'ı indir. Bu yıl çıktı, iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Güzelmiş ama metal olsa daha güzel olurmuş. SYL'nin industrial içermeyen rock hali gibi bir tanım uydurdum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar