deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ben 3 senedir ilk kez bu bursu almaya hak kazandım, her öğrenci gibi ulvi amaçlarım için harcamayı düşünüyorum, neyse... İnternetten indirilen evrak teslim .pdf'sinde 3 merkez var evrakları almak için, benim işim taksimdekiyle ve evrak kabul günü olarak 07.11.2007'yi gösteriyor, yarın gideceğim yani. Ama arkadaşlarım da 19,20,21 kasım diyor teslim tarihleri için. Benim de kafam karıştı bu bursu almaya hak kazananlar varsa kesin tarihler hakkında bilgi verebilirler mi? (Marmara Üni. İİBF'de okuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 pdfye göre git. saat 5 den erken gitmeye çalış bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Sabah 5? İlk araba 5.30da kalkıyor bizim ordan taksime. Cidden sabah 5 mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 akşam=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Hmm zaten 19-20-21miş var daha :P , yatarım yarın mis gibi. Geçen hafta listeyi indirmiştim onda 7'si diye yazıyor, bugün yine aynı linkten indirdim listeyi bu sefer 19,20,21 yazıyor. Bir de kaç ay veriyorlar bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ben başvurmadım bile. Çıkartmazlar bana, babam kuyumcu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Benimki de değil ama çıktı bu sene xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar