adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hali hazırda okuyan yada benim gibi mezun olmuş kişiler varmı bu forumda? P.S:aradım aradım aradım bu konuyu heryerdeee aradımmm ıssız gecelerdeee ama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 voys vardı bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 voys benim en yakın arkadaşlarımdan biri zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kaç mezunusun sen mezun olan arkadşalarım var benim kefoğlundan bende yan tarafında bostancı ortaokulunu bitirdim zamanında ortaokuldu=p ordan zaten kal'a gittim lisede 2001 mezunlarından ve 2003 mezunlarından tanıdıklarım var bikaç tane gerçi onlarla da iletişimim çok çok az=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bende orta okulu bostancı ilk öğretimde okudum nizamettin hoca,betül hoca,nilgün hoca.. bide belki hatırlarsın behnane hoca vardı o geçenlerde öldü.kefoglu 2004 2005 mezunlarındanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 behnane hariç diğerleri kulağıma yabancı gelmedi ama 9 sene falan oldu zaten bostancıdan mezun olalı unutmam doğaldır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar