Delacrimosa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Chrace bitmiştir. The blighted isle bende olsun.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Squig Herder Goblin Squig Herder Teke tekte bir Hammerer veya bir Ironbreakera rakip olamayacak olan squiglerin gucu sayilarindan gelir. Bir squig surusunun disli saldirisi bircok guclu savasciyi yere indirmistir, ve bir squig surusu deneyimli bir cobanin elinde daha guclu hale gelir. Kaval, yem ve digger kiskirtici esyalar kullanarak bir coban squig surusunu olumcul bir saldiriya yollarken kendisi geri saflarda guvende olur. Cobanin kendi uzak mesafeli saldirilari squiglerle birlesince her turlu dusmana karsi koyabilirler. Squig Herderin Ozelligi Coban icin heresy squiglerle ilgilidir, ve bu cilgin hayvanlar hakkinda bilinmesi gereken herseyi bilir. Egitmeyi ogrendigi squiglerden sectigi bir suruyu kontrol ederek dusmanlarina ciddi zararlar verebilir. Tecrubeyle, bircok farkli squigi egitmeyi, daha guclu squigler control etmeyi, ve squigini direk control etmek gibi daha ozellesmis yetenkler ogrenebilir. Cobanin olumunden sonar bile squigleri savas bitene kadar savasmaya devam eder. Squig Herder Oynamak Bir squig cobani olarak, geriden liderlik ederek, squiglerinizi dusmanlarin ustune salip, onlari komutlar, oklar ve yemlerle tehlikeden uzakta guvenle kontrol ediyorsunuz. Stratejinizin en kritik elementi surunuz icin squig secimleriniz ve onlari desteklemek icin kullandiginiz yeteneklerden olusur. Degisik turler size degisik durumlar icin aletler sunar, ve ihtiyaclariniza gore bu turleri karistirip eslestirmeniz gerekir. Taktiksel olarak, isiniz rakibinizi oldururken onun ataklarindan kacmaniz gerekir, cunku siz ve squigleriniz hassas canlilar. Squig Herderla Savasmak Squg herder esas olarak bir destek kariyeridir ve size vururken hasar almamaya calisir. Bu yuzden ona bu firsati vermemeniz gerekir. Ona veya hayvanlarina saldirmak – herhangi biri, cunku hayvanlar sahiplerinin olumunden sonar bile saldirmaya devam edecektir – verecegi zarari dusurecek iyi bir stratejidir. Ayrica dikkatli olmaniz gerekir, cunku squigler hizli atilgan hareketleriyle arkaniza gecip size burdan saldirabilir. Size saldiran diger dusmanlar ve bacaginiza yapismis pis yaratiklar arasinda savunmanizda iyi bir denge kurmaniz gerekir. Squid Herderin Gorunusu • Hafif deri zirh ve malzeme askilari (genellikle squig derisinden) • Cesitli ve bolca sayida squig cobanligi esyalari (herhangi bir seyden yapilmis) • Kisisel savas icin yay veya mizrak tasir ( veya squig kavaliyla squiglerini cagirir) shamanda geliyo birazdan.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ben en elimin altındakilerden baslamıs oldum, dwarf tarihi diye girdim bitince göndericem ama biraz zaman lazım, kalabalık basım birazda
Guru Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 @aquila guzel olmus eline saglık @CuCe ok, sen takıl cok fazlada kasma yani.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 aha bu da shaman, gec oldu biraz, pardon. Goblin Shaman Goblin Shaman Sahip oldugu Waaagh!i korkmadan kullanir. Buyuk Waaaghi baslatan biri hakkinda daha fazla ne soylenebilir. Shaman Greenskinlerin kana susamisligini hem faydali hem zararli sekilde kullanir. Arkadaslarini normal kapasitelerinin otesine iter, ve ikiz tanrilar Gork ve Morkun gazabini dusmanlarinin ustune salar. Biri digerini besler ve boylece iyilestirme ve saldirma kombinasyonuyla durmadan saldirir. Shaman Uzmanligi Greenskinler savas icin yasar, ve savas buyuye guc veren garip enerjiyi saglar. Savasa katilarak – Gork ve Morkun gazabini cagirarak, veya sadece savasta bulunarak – Shaman kollektif cilginlik sayesinde Waaagh! Gucu kazanir. Bu guc destek buyulerini yuksek seviyelere cikartir. Gozunde parlayan Waaagh! gucuyle, buyuleri daha fazla iyilestirebilir veya muttefiklerine inanilmaz yikim gucleri saglar. Shaman Oynamak Bir shaman olarak destek ve saldiri buyulerinizi iyi dengelemeniz gerekir. En fazla iyilestirme seviyesini o ozellikle o yetenege yogunlasarak elde edebilirsiniz. En fazla hasari da ozellikle o yeteneklere yogunlasarak elde edebilirsiniz. Fakat sadece bir yetenege yogunlasmak savasa olan genel etkinizi azaltir. Destek yeteneklerinizi Waaagh!tan aldigi guc gozardi edilemez. Saldiri yeteneklerinizi kullanmak destek yeteneklerinizin etkisini arttirir. Shamanla Savasmak Dostlarini destekleyen ve onlari guclendiren yetenekleri yuzunden Shaman, bir takimla birlikte en guclu halde olur. Bunu goz onunde bulundurarak, shamani ortadan kaldirmak icin en erken firsati kullanmaniz tavsiye olunur. Her savasta dikkatlice rakibi tartmali, ve Shamani indirmek icin en iyi zamani kollamalisiniz. Erken saldirirsaniz shamanin, hasar almamis takim arkadaslarini karsinizda bulursunuz. Cok gec kalirsaniz grubun Waaagh! sayesinde guclenmis savunmasini gececek gucu bulamayabilirsiniz. Shaman Gorunusu • Eski goblin cuppeleriyle hafif zirhli (ustunde yaratiklar ve parcalarla) • Detayli bir shaman asasi tasir (daha fazla yaratik ve igrenc parcalar) • Shamanistic esyalarla donatilmis (daha da fazla yaratik ve parcalar)
Delacrimosa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 sınavları atlattım çeviriye devam ediyorum blighted isle bendeydi
Guru Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 nerdde bu editörler, uyanın kardeşim daha bölge çevirileri var bir ton :D
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ulthuan'ı yaptım ben, aslında onları da tam bi liste halinde koysan da seçip alsak =p
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mıntıkamda kalabalık yapma zeytinler ,seni buradan men ederim çocuk .
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ne zamana hazır olur die sorsam?
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 pki. warhammer bölümü ne zaman acılıcak die sorsam?
Guru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 su an ustunde ugrasiyorum, bu hafta bisiler gorebileceksiniz.
Dreamfury Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Beta oyuncusu değilim ama önceden profesyonel çeviri yaptım ve universitede kritik ve edebi çeviri üzerine okuyorum, eğer hala ihtiyacınız varsa bende çeviri ve guidelar konusunda seve seve yardım ederim.
Öne çıkan mesajlar