Guru Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Greenskinlerin tanitim yazisini Lancelion hazirliyor. The Empire hic yapilmadi onu alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bana da verin bi iki tane, çeviriim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ben on tanitim yazilarini kastetmistim ama eger o irkin classlarini alanda on tanitim yazisini yaziyorsa o zaman empire on tanitim-warrior priest ve witch hunteri ceviririm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bende yardim ediyim o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Yardım edeyim derken bir de nereye yardım edebileceğinizi söylerseniz daha rahat olur . Ben çok çeviri yaptım ücretli izindeyim , konuşuyorum öyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Aşağıdaki örneklere göre çeviri durumlarını kontrol edebilirsiniz. [Örnekler] ÇEVİRİSİ TAMAMLANMIŞ ÇEVİRİSİ YAPILMAKTA ÇEVİRİ İÇİN SEÇİLEBİLİR Dwarf Tanıtımı: (?) Ironbreaker: Obrayn Hammerer: Obrayn Runepriest: Obrayn Engineer: Obrayn Greenskins (Orc ve Goblin) Tanıtımı: Lancelion Black Orc: Obrayn Orc Choppa: Lancelion Goblin Shaman: aquila Goblin Squig Harder: (?) Empire Tanıtımı: Leopar Bright Wizard: (?) Warrior Priest: Leopar Witch Hunter: Leopar Knight of the Blazing Sun: (?) Chaos Tanıtımı: (?) Chosen: (?) Magus: (?) Zealot: (?) Marauder: (?) High Elf Tanıtımı: (?) Swordmaster: (?) Archmage: (?) Dark Elf Tanıtımı: dreagloth Witch Elf: tunca Black Guard: dreagloth Warhammer Online Backstory: Cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yanlış oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Son guncelleme ile yukarda yazdigim son durum taplosundaki degisikler asagidaki gibidir. Chaos Tanıtımı: dreagloth Chosen: dreagloth Magus: dreagloth Zealot: dreagloth Marauder: dreagloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 squig herder bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 tamam senide ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 aha da bitti. Empire Bolum 1 İmparatorluk Ön Tanıtım "Biz çeliği kullanarak, kalbimizde ki cesareti kullanarak savaşırız. Ama hepsinden önemlisi; Sigmar'a olan inancımız sayesinde savaşırız!" - Dindar Magnus Eski Dünya'da insanların en büyük ulusu olan İmparatorluk, Siyah Ateş Geçidi Muharebesi sırasında insan kabilelerini birleştiren Sigmar'ın torunlarından oluşur. Sigmar, bu muharebeden sonra tanrılaştırıldı; cücelerin krallığına verdiği sonsuz yardım sözü bugün hala tutulmaktadır. Bu söz, insanlar ve cücelerin arasında ki ilişkiyi somutlaştırdı ve İmparatorluğun ticaret sayesinde büyümesinin yolunu açtı . Bugün İmparatorluk, Altdorf şehir devletinin başındaki imparator Karl Franz tarafından yönetilir. İmparatorluğun sıradan vatandaşlarının yaşamı tehlikelerle doludur, zira her gölgenin içinde ve her köşenin etrafında düşmanlar vardır. Gizli mezhepler bolca bulunur, en azından kontrolsuzce yayıldıkları söylentisi her zaman mevcuttur. Hiç kimse kimin güvenilir olduğundan emin değildir. Korku ve paranoya İmparatorluğun eyaletlerini kaplayan ücra kasabalardan hiçbir zaman eksilmez. İmparatorluk içerden çürüdüğü gibi, dışardan da sürekli saldırı altındadır. Kuzeyden gelen Kaos Çapulcuları (Chaos Marauders) sık sık İmparatorluğun içlerine doğru büyük akınlar düzenler ve önlerine ne çıkarsa yağmalayıp yok ederler. Age of Reckoning’de buna benzer bir savaş grubu güçlü bir komutanın liderliği altında İmparatorluğun kuzey sınırlarına saldırır. Saldırının zamanlaması özellikle kötudür; çünkü bu sırada İmparatorluk, bulaştığı insanları vahşi yaratıklara dönüştüren esrarengiz bir vebanın pençesinde kıvranmaktadır . Böyle umutsuz koşullarla yüzleşen imparator Karl Franz, cüceler ve elflerin yardımını istemek zorunda kalır; aksi takdirde İmparatorluk, Kaos’un hüküm sürdüğü kabusumsu bir cehenneme dönüşecektir . Savaşçı Rahip (Warrior Priest) “İmanınız bu kara günde nereye gitti? Kaos size saldırıyor – bu canavarların kalplerinizi ve evlerinizi yok etmesine izin mi vereceksiniz, yoksa Sigmar’a güvenip savaşacak mısınız? Askerler, ileri! Şu Kaos ayaktakımını geldikleri cehenneme geri gönderin! İmparatorluk için! Sigmar için!” -Damaslaus VanNemut, Sigmar’ın Yüksek Rahibi Sigmar Savaşçı Rahibi korkulacak bir dövüş ustası ve Sigmar’a olan inancın yorulmaz bir savunucusudur. Bu kutsal savaşçılar kilisenin çekicidir; hem İmparatorluğun savunmasında, hem de kilisenin hedeflerine ulaşmasında görev alırlar . Ölümcül bir yakın mesafe dövüşçüsü olan Savaşçı Rahip, savaş sırasında onu koruması için tanrısının kutsamalarına güvenir. Savaş sırasında ki motivasyonu Haklı Öfkesini (Righteous Fury) güçlendirir ve Haklı Öfkesinin silah arkadaşlarına ve müttefiklerine verdiği desteği arttırır. Silahlarını güçlendiren ve sadık inananları koruyan kudretli kutsamaları sayesinde Savaşçı Rahip, ölümcül bir dövüşçü ve aynı zamanda etkili bir destek karakteridir. Savaşçı Rahibin Uzmanlığı Savaşçı Rahip için inanç herşeydir. Sigmar, İmparatorluğun savunucularından cesaret bekler ve bu özelliği gösterenlere en büyük kutsamaları bahşeder. Savaşçı Rahibin Haklı Öfkesi, İmparatorluğun düşmanlarına karşı silahını her savuruşuyla büyür. Haklı Öfkesi arttıkça, güçleri daha da büyür; düşmanlarına daha etkili saldırılar yapabilir ve müttefiklerini daha iyi koruyabilir. Yeterli Haklı Öfkeyle, tanrıya yakarışları ve vaazlarından kazandığı kudretin etki alanı genişler ve sözlerini duyabilen herkese avantaj sağlar. Savaşçı Rahip Olarak Oynamak Bir Savaşçı Rahip olarak sizin yeriniz savaşın içidir. Haklı Öfkeniz, Sigmar için yendiğiniz her düşmanla artar ve kutsal güçleriniz de giderek büyür.Bu yüzden gücünüzün doruğuna ulaşmak için dövüşe aktif olarak katılmanız gerekir. Dualarınız (prayers) tanrınızın can alma ve can verme güçlerine sahiptir, ancak bunlar yakın dövüş kabiliyetinizi arttırmak için dizayn edilmişlerdir. Kutsamalarınız (blessings) etrafınızdakilere çeşitli avantajlar sağlar, ancak arkadaşlarınızın bu avantajları kullanabilmesi için onlara (ve devam eden dövüşe) yeterince yakın olmanız gerekir. İşinizi yapabilmek için kendinizi riske atmalısınız, fakat en büyük güçlerinizi de ancak bu tür riskli durumların içindeyken kullanabilirsiniz. Savaşçı Rahibe Karşı Savaşmak Savaşçı Rahip, eğer yakın dövüş yeteneklerine ve kutsal güçlerine karşı hazırlıklı değilseniz ölümcül ve öldürmesi zor bir düşman olabilir. İnancı onun kalkanıdır ve onu yenebilmek için, Haklı Öfkesini arttırmasını ya da kullanmasını önleyerek kırmalısınız. Haklı Öfkesini arttırmasını önlemek için o size saldıramaz durumdayken sizin ona saldırabilmeniz gerekir – uzun menzilden saldıran birisi için iyi bir strateji-, fakat kutsal güçlerini kullanmasını engellemek onunla yakın dövüşte karşılaşmak zorunda olanlar için daha iyi bir stratejidir. Haklı Öfkesinin sağladığı güçten mahrum kalan Savaşçı Rahip saldırılarınıza karşı çok daha savunmasız olacaktır. Savaşçı Rahip Görünüşü ·Uzun bir dini cüppe üzerine giyilen göğüs zırhıyla ortalama bir korumaya sahip ·Dininin geleneklerine uygun ve güçlü bir savaş çekici ya da iki elli çekiç kullanır ·Semboller,kitaplar, taç ve inancına ait çeşitli nesneler taşır Cadı Avcısı (Witch Hunter) “Şu basit, fakir halk- içlerinde dolaşan kötülüğü görmek için fazla korkak ya da fazla aptallar. Her zaman benim...taviz vermez yöntemlerinden sızlanıp şikayet ederler. Ancak aranızdan kim bir kasabanın yarısını asmanın çürümüşlüğü bugün ortaya çıkarıpkesin olarak yoketmek için çok yüksek bir bedel olduğunu söyleyebilir?” -Ernst Traugott, Tapınak Cadı Avcısı Cadı Avcısı, kara büyü ve cadılık gibi Kaos uşaklarının bir numaralı düşmanıdır. Kaos yayılmaya devam edip daha fazla insan karanlık sanatların ağına düştükçe Cadı Avcısının İmparatorluk içindeki rolü giderek arttı. Hız, kurnazlık ve ölümcüllükleri sayesinde Cadı Avcıları Kaos’a hizmet eden herkesi merhametsiz bir adaletle cezalandırır. İmparatorluğun vatandaşları; Cadı Avcısının işinin ne kadar önemli olduğunu bildikleri halde, birini görmesi halinde dehşete düşmeyecek kişi sayısı çok azdır. Çünkü Cadı Avcısının tek bir Kaos hizmetkarını canlı bırakmaktansa bütün kasabayı yakmayı tercih edeceğini bilirler. Cadı Avcısının Uzmanlığı Cadı Avcısının tek amacı çürümüşlüğü bulup yok etmektir. Bu sonuca ulaşabilmek için, düşmanlarının gücünü azaltmak ve safdışı bırakmakta kullanacağı Sorgulama (Interrogation) ve sonuçta vereceği Hüküm (Judgement) sırasında kullandığı değişik alet ve taktiklere sahiptir. Avcı; yakın dövüşte tehlikelidir, özellikle de tetikte olmayan ya da korkmuş bir hedefe arkadan yaklaştığı durumlarda. Cadı Avcısı sık sık kutsal su, kutsanmış kül, dini semboller gibi düşmanlarına tattırdığı acıyı daha da arttıracak nesneler kullanır. Cadı Avcısı Olarak Oynamak İster varlığınızdan habersiz bir düşmana yıkıcı bir saldırı hazırlığında olun, ister kalabalık bir dövüşün ortasında düşmanla dişe diş, kana kan bir mücadeleye girecek olun; savaş alanında Cadı Avcısının gitmemesi gereken bazı yerler olduğunu bilmeniz gerekir.Kesintisiz saldırılarınız ve sorgu yöntemleriniz karşısında düşmanlarınız hızlı bir şekilde yıkılacaktır -kılıç,tabanca mermisi ya da meşale ateşiyle. Uygun koşullarda tabancanız yıkıcı bir silah olabileceği halde, yakın dövüşte kullanması ve doldurması zor bir silahtır. Bu yüzden savaş sırasında epe, fırlatma bıçakları, kazıklar, hançerler ve meşaleler gibi çeşitli silahların öldürücü etkilerinden sık sık faydalanacaksınız. Ayrıca bu silahları kullanmadan önce takdis etmenin, günahkar düşmanlarınızı daha verimli bir şekilde safdışı bırakmanızı sağladığını göreceksiniz. Cadı Avcısına Karşı Savaşmak Cadı Avcısı, avını hazırlıksız yakalamak ya da savaşın şiddeti içinde onun dikkatini dağıtmak gibi yöntemlere güvenir. Güçlü bir yakın mesafe savaşçısı olarak, düşmanın arkasına dolanıp tabancasıyla ateş edebildiği ya da takdis edilmiş kılıcını kullanabildiği durumlar Cadı Avcısının en fazla zararı verebileceği durumlardır. Bu yüzden savaşın karmaşası içinde Cadı Avcısını sürekli göz hapsinde tutmanız çok önemlidir. Eğer yapabilirseniz onunla menzilli bir dövüşe girmeye çalışın –tabancaları belli bir menzilin üstünde etkisini kaybeder- ve yakın mesafeye gelirse onu önünüzde tutmaya gayret gösterin. Cadı Avcısının arkasına geçmesine izin verenler, kafaya sıkılan bir kurşun veya kalbe giren bir kılıç ile ödüllendirilirler. Cadı Avcısı Görünüşü ·Tokalı ceket, geniş ağızlı şapka, uzun pelerin ve trençkotla hafif zırhlı ·Tek elde tabanca ve diğer elde epe, kılıçlar ve meşaleler kullanır ·Kazıklar, hançerler, dini semboller, zincirler ve Sigmar Mezhebi ya da İmparatorluk amblemleri taşır diger bolumleri ceviren arkadaslarda bi okuyabilirse cok iyi olucak aslinda, hem ceviri hatasi (ya da belli bir cumle icin daha iyi ceviri onerileriniz) varsa duzeltiriz, hem de bi ceviri standarti olusturursak cok daha derli toplu gorunur site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 arkadaslar ceviri yapanlar icin tavsiyede bulunmak isterim, cevirilerinizde tome of knowledge, dark elf yada bolge isimlerini birebir turkceye cevirmenize gerek yok, cunku bunlarla oyun icerisinde ingilizcesi iyi olmayan arkadaslar karsilastiginda anlamayacaktir. Eger turkceye cevireceksenizde yabanci olan ozel ismi ilk kullandiginizda yanina parantez acip ornegin; "Tome of Knowledge (Bilgi Kitabi)" seklinde bir kere belirtmeniz yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 eheh valla ben tam tersini yaptim, ceviride turkcelestirdigim kelimeleri kullandim hep ama o terimi ilk defa yazarken parantez icinde ingilizce karsiligini da koydum gerci bazilari sacma oldu mesela chaos marauder= kaos çapulcusu oldu ama fantazide hersey boyle yapacak bisey yok eminim normal fantasy bilmeyen bir yabanciya da marauder sacma geliyordur nasil capulcu bize sacma geliyorsa normal hayatta kullandigin bi kelime degil cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 mesela bazı ceviriler cuk oturuyo kıvama getiriyo, Ironbreaker=demirbüken gibi, ama slayer'a ne diyicez mesela bicici mi diyicez =)hammerer'a tokmakcı olmuyo mesela onları hammerer dieye bırakmak lazım mesela. bence şık oturan bi ceviri buldğumuzda kullanalım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 dedigim gibi yinede siz parantez icinde kulanin birkereye mahsuz, bu sekilde ceviride zenginlesir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Su an itibari ile tum Irklarla ilgili konular editor arkadaslara dagitilmistir, yazilarin yarisindan cogu teslim edildi ve gercekten hizli is cikardiginiz icin tesekkurler, tum ceviriler teslim edilince yeni konu aciklicam yine ve ayni sekilde isteyen istegi konuyu secebilecektir. Tekrar tesekkurler arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yav ben bunu ceviriyorum simdi de, turkce karakter yok bende, sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 olmaz aquila hallederiz onu merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Merhaba arkadaşlar, konuyu görünce yardım etmek istedim. ÇEvirileri yapıyorum yavaş yavaş fakat farklı konularda ama işe yarayacağını düşünüyorum. Çevirileri kime gönderiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Delacrimosa said: Merhaba arkadaşlar, konuyu görünce yardım etmek istedim. ÇEvirileri yapıyorum yavaş yavaş fakat farklı konularda ama işe yarayacağını düşünüyorum. Çevirileri kime gönderiyoruz :) bana yolluyorsun ama cevirdigin konuyuda soylersen daha iyi olur, cunku bir baskasida o konuyu ceviriyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Arkadaslar yeni ceviri konumuz "Bolge Tanitimlari", WAR resmi sitesindeki Zone Overview sayfasinda bulabileceginiz 21 farkli bolgeden istediginizi secip buraya hangi bolge tanitimini cevireceginizi yazip, ceviriye baslayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bide class yazılarını update lesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 tum class yazilari yazarlara dagitildi eksik olanlari burda desifre etmek yerine kendisine pm atmayi tercih ediyorum umarim anlarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Guru said: Delacrimosa said: Merhaba arkadaşlar, konuyu görünce yardım etmek istedim. ÇEvirileri yapıyorum yavaş yavaş fakat farklı konularda ama işe yarayacağını düşünüyorum. Çevirileri kime gönderiyoruz :) bana yolluyorsun ama cevirdigin konuyuda soylersen daha iyi olur, cunku bir baskasida o konuyu ceviriyor olabilir.ben daha önceden shadow warriors & shades karşılaştırmasını çevirmiştim 1 sayfalık bir konu. İstersen yollayabilirim. Zone için başlıyorum. Çevireceğim konuları iletirim yemekten sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Sondan başlamak yerine baştan başlıyım :) chrace bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar