craft Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ya ben yeni uye oldum buraya da sunucular hakkında bilgileri nerden bulabilirim diger oyunlar icinde bakıyorm cok karısık sanki bi ust konu yok sanırm gerekli dosyaları gosteren server hakkında bilgi veren yada ben mi goremedim bi yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 1.20c olmalı w3. burdan gatewayi alıp bağlanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
craft Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 tesekkurler peki bu bilgileri hangi konuda bulabilrim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bosuna girme arkadasim, yer yok diyip oyundan atiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 E yer yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 wallahi ben oynayanların bi kısmını tanırım,bi kısmıyla da oyunda tanıştım hatta o kadar noob'um ki dela benim için dota101 dersleri açtı herhalde patide oyuna girenler içinde benden rezil oynayanı yoktur yer oluyor arkadaşım=) yani bazen msn'den anlaşıp geliyolar o zaman tabiki kadrolar dolu oluyo ama zaten bikaç tur döndüğü için illaki sonraki oyunlarda yer açılıyo en azından bana hep öle oldu öle yer olmuyo,atıyolar çıkarıyolar biye bıkbıklanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 lopeth benden sonra girdi, yer var mi dedi? beni kicklediler. oyunu acan da fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ufak oyunlarinla kalbimizdesin dela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ilk actıgında acc'u ilk oyunda herkesi deli ettin tanıyamadık whispden pwnbot kick go msjları gelince attım dsffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
craft Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ben hala cevabımı alamadım sanki nerden sunucu bilgileri gerekli dosyalar vs konuları hakkınad bilgi alabilrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 cavanagh said: hatta o kadar noob'um ki dela benim için dota101 dersleri açtı şuna da dela ne kadar gülmüştür kimbilir ne bilim dela olduğunu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 asdasdfasdf dedim icimden bi an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 craft said: ben hala cevabımı alamadım sanki nerden sunucu bilgileri gerekli dosyalar vs konuları hakkınad bilgi alabilrim sunucu bilgileri derken? gateway dosyasının linkini verdim. 1.20c versiyon olcak.Bu kadar başka bilgisi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar